Ya çok çekici geliyor bana SporSport motorlar, hele kadın sürüyorsa daha çekici oluyor bence. Bir gün onlardan bir tanesi olmam dileklerimle... :D

Sizce de çekiciler mi?

Özellikle supersport sürenlere hayran kalınır. Bu arada erkek motorsiklet tutkunlarının vazgeçilmezidir bu cesaretli kadınlar😊
Bana çok çekici geliyor ama tabiki o kadının benim olmasını istemem
Neden?
Cevap
24Cevap
Motor süren kadın değilde altındaki motorlar daha çekici Harley alacak paramiz yokken zam üstüne zam geliyor
Kesinlikle.
bir hatun vardı rus rusya da mıydı nerdeydi popo gösterceğim diye kendini öldür dü motor sürmek iyidir ama akıllı sürene...
cok itici tipler tipki sigara icenler gibi kesinlikle sogutuyorlar kendilerinden.
Ne alakası var bir kadın gözüme çekici gelmediğinde gidip motor kullansa yine çekici olmaz 😂
fennaaaaaaaaaaa hadi kapışlım diyen bir kız olsa keske yirim ona 4 zamanlı yag ısmalarım
Tabii ki :D
Çekici ben görünce Aaaa motor üstünde motor diye şaşıp kalıyomm
Ne alaka? İnsanları bindikleri şeylere benzetmeyin.
o motordaki kiz senmisin yoksa :)) ilk resimdeki
Hayır inşallah bir gün ama o kadın Türk, gurbetçi :)
evet ondan sormustum... hollanda plaka motor.. bende hollandadayimda o yuzden :))
Dominant kadınlar çekici bulurum
kadının her türlüsü çekici :)
hayir çekici degiller.
motorcu olmama rağmen hiç denk gelmedi
Motor süren kadın mı? Çekici olup motor süren kadın mı? :D
Benim bile yaya halimle motor süren kızlardan bir kaç soru soracağım diyerek numarasını veya instagramını aldığım çok oldu :D Hatta onlardan birisi şu an en yakın arkadaşım :D
Mitoru ben sürsem olmazmı
Yok.
Ben itici buluyorum.
Nedenini sorabilir miyim?
Hep Hollandayi cekmissoin benede orda oturuyorum
beni arkasına atacaksa evet
değil
Alim mi Honda ya seni yavru 1000 lik 😁😚
bu ne ki motoru süren motor bile gördüm ben...
Her motor süren motor değil..
Evet çekici
Hayır
Bana çekici gelmiyor
Evwt öyle gibi
kesinlikle..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar