Bir kişinin 2012 yılından 2023 yılına kadar 23. kez ehliyet için girdiği sınavlarda başarısız olduğu 24. denemesinde yazılı sınavı geçtiği aktarıldı. Bu azmi nasıl buldunuz?
Siz ehliyetinizi kaç seferde aldınız?

Bir kişinin 2012 yılından 2023 yılına kadar 23. kez ehliyet için girdiği sınavlarda başarısız olduğu 24. denemesinde yazılı sınavı geçtiği aktarıldı. Bu azmi nasıl buldunuz?
Siz ehliyetinizi kaç seferde aldınız?

Tek seferde aldım. Bence bi sınır olmalı 10 denemeden sonra sınava da girememeli mesela. O kadar süreçte öğrenemiyorsa sıkıntı vardır. Ve bu sıkıntılı kişi trafiğe çıkacak... Çok tehlikeli
Ben almadım zaten alsamda araba sahibi olmak, stabil şekilde araç kullanmam hayal. Kaldı ki böyle bir ortamda, saygının, anlayışın olmadığı davarların çokça olduğu ortamlarda da araç kullanmak istemem
Yurtdışında ehliyet sınavına girdim, dil bilgim zayıf olmasına rağmen sınava çok iyi hazırlanmıştım. Sabahtan akşama kadar bütün üç sınavı geçtim, ertesi sabah ehliyetimi almaya gittim.
Cevap
37Cevap
2012'de tek seferde aldım.
Zor olmuştu
Haydaa 😂bence bu şahısa ehliyet vermeleri biraz sakıncalı olur. Direksiyon sınavını geçeceğinden de pek emin değilim ama. 😂 Ben tek seferde aldım. Yazılı sınavı 92 ile geçmiştim sanırım. Soruları o kadar basit ki cidden nasıl o kadar denemeye rağmen bu kadar geç almış çok şaşırdım.
Bir gece çalışarak, sınavlardan 94/98/96 almıştım. Ama benim ehliyet aldığım dönemde direksiyon sınavı çok basitti. 50 metre düz gider ve burçak metre de geri gider direksiyon sınavını bitirdik.
İlk girişimde aldım ama zaten 14 yaşında öğretmişti babam kullanmayı. Dorsesiz tır dahi kullanmıştım boş arazide :))
yazılı sınav aslında çok basit bu kadar basit bir sınavı bile geçemeyen biri araba alacak milyonları nerden bulacak acaba
Yazılı sınavı tek denemede aldım. Direksiyonu üçüncü denemede geçebildim.
Yazılı sınav genelde kolaydır neden geçememiş acaba?
Ben tek seferde aldım. Bana sıradan gelmişti ama böyle olayları gördükçe kendimi bir şey sanasım geliyor.
Yazılı ilk, direksiyon 3. İlkinde camı açıp öndekine o... u çocuğu dedim diye, ikincide makas attım diye elendim
Tek seferde aldım yazılı kolay olan tarafı direksiyon sınavı illaki heycan yaptırıyor insanada azim de lazım
Biz buna sabır ve kararlılık diyoruz. Tuhaf gelebilir fakat bu bir şeyi kafaya koymayı ve yapana kadar uğraşmayı gösterir.
Şu sınav için çalışmaya bile gerek yok ilk okul çocuğunu getir 60 alır. direksiyon zaten ayrı kolay arabalar stop bile etmiyo
Tek seferde aldım. Hatta o dönem kurs, yazılı sınavda çevreme 4 kişiyi oturtmuş, bunları da gecirmezsen sana ehliyet yok demişti.
Yazılı da ilkinde , direksiyon da 4 cü hakkım da,
Baya istikrarlıymış. 😃 ben 19 yaşım da tek seferde aldım tabi ki.
İlk girdiğimde almıştım. Ehliyet kursuna araba sürerek gidenlerdenim :)
Azmin gücü helal olsun
Ben yazılıyı da direksiyonu da tek seferde geçmiştim
Hepsini tekte aldım ayrıca motor konusunda da çoğu ustayım diyenden daha iyi anlarım
Tek seferde aldım. Sabırlıymış ben o kadar uğraşmazdım.
1 haftalık çalışma sürecinden sonra
1 seferde aldım.
Tesadüfen geçmiştir, bir daha sınav yapsınlar. Araba kullanmasın bence
İkincide alanlara şaşırırdım bu kişideki azim öyküsü olmuş.
Bende bu gidisle 4 te zor gecegim heyecanlaniyorum derste yapabildigim parklari yapamiyorum sinavda
Ben 5. de gectim direksiyonu
Maşallah bu ne azim😂 mümkünse trafiğe çıkmasın. İlk seferde aldım ben
Azmini takdir ettim bu kişi sürer dedim. Tek seferde aldım ama hayrını görmedim dnfmfm
Yazılıyı da direksiyon sınavını da ilk seferde geçtim
Tek seferde aldım
Yazılı sınavdan 98 almıştım. Türkiyedeki en kolay sınavdır. Bu sınavı bile yapamayan trafiğe çıkmasın
azim olarak algılamıyoum gerçekten kendını verek yapsa 1. hadı bılemedın 3 de alırdı parası cokmuş ben para yanmasın dıye saatlerce calıstım kendı arabamla parkuru tekrarlarca yaptım
Bütün belgeleri tek girmemde aldım ehliyet aldım çeyrek verdiler bana
Tek Sefer Attım İkisinde de de çalışınca isteyince alıyorsun
İlk sınavımda aldım ama paralel parkta nerdeyse kalacaktım milimle kurtardım
Ben limiti vardır sanıyordum ki olmalı aslinda
Yazılı 1. Ama direksiyon 3 🙈
1. De aldım bu da biraz abartmış sjnsns
Harika bir azim tebrik etmek lazim.
Ben hic ehliyet sinavina girmedim unarim ilk seferde alabilirim 😂😂
Umarım*
İnşallah yolda karşınıza çıkmaz
canım mal lütfen şikayet et beni bu hesabım kapansın istiyorum şikayet edin kapansın
17. seferde. peşpeşe girdim 🥲🥲
Kılıçdaroğlu bu kadar denemedi😅
@agresifpanda69626 o yüzden kazanamadı bak😂😂
Olabilir😅
İşte azim işte feraset
1996 yılın da tek seferde
İlk seferde :) 18 e girer girmez almıştım…
Daha yeni ilk denemede aldım
İlk seferde hemde yazılıdan 100 alarak
Kullanamaz birini Ezer İçeri girer
Tek seferde zımbaladım geçtim:)
Yakında kaza yapar ölür o..
Yazılıyı ilk ehliyeti 3
İlk denememde almıştım ehliyeti.
Bu kadar ısrarci olmazdım.. 😅
Tekte aldım da arkadaş tescilli canım sanırım
Yaziliyi ilk, direksiyonu 2. Seferde gecmiştim
Hiç girmedim. Korkuyorum.
Tek seferde aldım, bizim zamanımızda kolaydı.
Bu kadar zorlanıyorsa vermesinler normal değil bu
Tekte almakla tüm şansımı kullanmışım!
Sınava bir sefer girdim kazandım
Çokta zorlamasaymış
Tekde aldım
Yok anasının.
İkincide aldım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?