ikiside ayni marka zaten duster daha iyi suv oldugu icin ama normal araba sedan isterim dersen clio da iyi ama egea daha havali ve guzel duruyor hatchback kasasi ozellikle suv da pegeout 3008 ve 2008 favorim
Duster suv gibi bir segmentte ama hak veriyorum Teneke vurdun mu bitti işin fakat memnun olan çok beni bile kararsız bırakıyor bu modeller yakında inşallah bende alacağım ikisi arasında gidiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Clio (mavi)
Neden peki?
ikiside ayni marka zaten duster daha iyi suv oldugu icin ama normal araba sedan isterim dersen clio da iyi ama egea daha havali ve guzel duruyor hatchback kasasi ozellikle suv da pegeout 3008 ve 2008 favorim
Nasıl aynı marka oluyorlar? Pek bilgim yok da
hahaha dacia zaten renaultun yani onun altyapisi yan urunu :D :D
Ben Clio öneririm parçası biraz daha ucuz dur ve en çok tutulan modelleri den Renault un Kullanımı rahat B Segment otomobil Renault Clio
Eğer Duster 4x4 ya da AWD yani tüm tekerlerden çekiş sistemli ise tabi ki Duster. Diğer durumda ne Clio nede Duster alırdım.
Aile arabası olarak istemiyorsan Clio iyidir. Duster çok baba ve ağır araba gibi.
bence ikisi de teneke paran boşa gider polo al kafan rahat olsun
clio
Duster
Dacia dandik araba
Neden
Teneke
Ama gayet iyi duruyor uzun süre kullanan tanıdıklarım da var.
Ikisi farklı araba duster daha çok köye falan giderken kullanılır konforu az ne icin alacan
Ben almayacağım. Bir tanıdığım araba değiştirmiş de yaptığı mantiklı mı diye sormak istedim. Diğer insanlar ne düşünuyor anlamında.
Duster suv gibi bir segmentte ama hak veriyorum Teneke vurdun mu bitti işin fakat memnun olan çok beni bile kararsız bırakıyor bu modeller yakında inşallah bende alacağım ikisi arasında gidiyorum.
Arkadaşlar şu soruyu şikayet mi etsek
İ20 al