2008 Yaris Dizel otomatik
2009 Clio Dizel otomatik
Hangisi tercih edilir?
2009 Clio Dizel otomatik
Hangisi tercih edilir?
clio yaristen daha geniştir. satması yarise göre daha kolaydır. sağlamlık konusunda renault otomobilleri türkiye şartlarına göre üretilir. yarisle çok büyük bir farkı olacağını düşünmüyorum. ikiside dizel olduğu için yakıt konusunda en tutumlu araçlardır. yapacağınız tek şey her iki aracıda checkup a sokarak en az sorunsuzu tercih etmek.
Toyota yetkili servis pahalı diye dıydım
clio yaris in yanında çok daha heybetli duracaktır. renault otomobillerin hemen hemen her yerde bakımı ve tamiri çok çok kolaydır. buda 2. ci elde çok çabuk satılmasını sağlar. renault clio ülkemizde en çok satılan araç modelidir.
evet toyota servisleri öyledir. sağlam temiz kullanılmış bir yaris servise falan uğramaz. tabi clio da aynı. yaris biraz daha bu konuda iyi
fakat araç sıkıntılı bir araçsa cliodan daha çok üzecektir.
10 yıllık Yaris servis görür mü?
10 yıllık yaris in servis görüp görmeyeceği 10 yıl boyunca nasıl kullanıldığıyla çok alakalı bir şey. adam titizdir. aracına temiz bakmıştır. bakımlarını yaptırmıştır. bu araca hiç bir şey olmaz. şayet hiç bakım yaptırmadan aşırı yüksek km li bir araçsa birde çok hor kullanıldıysa bu araç mutlaka sıkıntı çıkarıp servis görecektir.
bunuda aracı compiteste sokun en fazla 50 100 tl niz gider. size aracın motor durumunu boya yapılıp yapılmadığını değişen parçalarını hepsini söylerler. araçtan anlayan bir kişi aracı çalıştırıp 10 dk bir dolaşsın içinize sinmezse uzak durun hemen.
düzgün bir yaris bulursanız yıllarca sorun çıkarmadan binebilirsiniz. ben olsam aynı temizlikte olan clio ya da yaristen clio yu tercih ederdim.
dizel araba alma özellıkle otomatık ayrıca otomatık araba alcaksan 2011 modelden asaasıgı alma sakın
Neden
2011 model öncesı otomatık sanzumanlar ıyı degıl ıstersen nettende arastr yanı otomatıkte 2011 altı model sıkınıt verır ayrıca otomatik sanzumanda aurıs yanı toyata daha ıyıdır renodan
Clio daha zarif duruyor kullanışlı da bence basyanlar için.
Cevap
24Cevap
Toyota japon arabası sorun cıkarmaz.. Renault araçlarından sagından solundan ses gelır. Kullanımı hassas 2 el satıcı kolaydır.
Dizel motorda ve parça servis ucuzluğu hepsi reno da
Söylediklerimin arkasındayim. Sana en iyisi Chevrolet Aveo hatchback alalım. Arabada yok yok
ABS
8 hava yastığı
Yokuş kalkış desteği
Hız sabitleyici
Hız sınırlayıcı
ESP
Asr
Start stop
Ebd
Elektrikli direksiyon
Otomatiği çok can yaktı onun
2012 ve üzeri alırsan sorun olmaz ayrıca otomatik araçların hepsinde olabilir bu durumlar hele ki otomatik 100 bin km'den sonrası alınmaz.
Bende Aveo var sedan çok memnunum
Ben heyxback small araç bakıom
İyide Aveonunda var ufak tefek hatchback arabası
Sen hangi devirde yaşıyorsun birader? Taş devrinde falan mı? Bu aracı kullanmadığın çok açık belli boş beleş yorum yapma senin gibi hiçbirsey bilmeyen insanlar saçma sapan yorum yapıyor.
Chevrolet 2025 yılına kadar parça bulundurmak zorunda Türkiye'de
Hayatında aracın bakımlarını yaptırmak için kaç defa servise gittin?
2018 yılına girmek üzereyiz internet çağında yaşıyorsun ve parça sıkıntısı diyorsun.
Ayrıca bu aracın üretimi devam ediyor 2017 Chevrolet Sonic yazarsan internette görürsün.
Alacağın araçlardan konfor sürüş ve güvenlik açısından daha iyi olduğunu araştırirsan görürsün soran.
Bu gibi araçtan anlamayan kişilerin yorumlarına bakma adam 1960 model arabanın parçasını buluyor da 2012 2013 modelin parçası mı yok. Gülünç durum. 😂
Ben kullanıyorum gayet memnunum
Cruzlarda var o sıkıntı evet biliyorum benim arkadaşımda da oldu ama o sorun sadece Cruzeda var
Mesela benim aracın kronik sorunu motor kulağı ve kaliper pimleri
Bunların toplam fiyatı işçilik dahil 400 lira onun dışında başka sıkıntısı yok. Ki otomatik her araçta yaşama durumun olabilir şanzıman sorununu
2009 Clio şimdi yaris biraz sert bir araba ama clio iyi rahat edersin
Nasıl sert
Toyotanın üzerine araba yok sakın yanaşma clio meganea falan
120.000 km Toyota
Clio ne
Gözü kapalı 2008 Yaris Dizel otomatik öenririm. En sağlam, az arıza yapan, servisi ve parçaları ucuz.
Sağlamlık bakımından yaris derim arkadaşım 80 km hızla Skoda Fabia ya ortadan "2 kapıyı ortalayip" daldı içinden burnu bile kanamadan çıktılar 🙄
Yaris sevisi pahalı
120.000 km
Valla canının önemini de düşünüyorsan Yaris... Clio yürüyen mezar bir gram sağlamlık yok araba da.
Dizel motorda reno iyi otomatikte Yaris kararsızım
Usta söyledi neden şirket araçları clio
Polo servis kazık parça pahalı vites sorunlu
40 bin
Servis ve yedek parça avantajı clio... Ama km de önemli. Az km olanı seç
Tabiki Yaris veya Auris.. dunku arabadan vazgeçtin sanırım.. 😊
Hasarlı o bekledin alıcısı çıkmaz kolay kolay
Ee dedik sana zaten 😂😂😁
Vazgeçmedim beklesin
1 haftaya araç bulamasam onu alcam
Acelen ne 😁
Zam gelcek ocakta herşeye cari açık milyar dolarlar
Ee sanki mazota benzine gelmeyecek mi.. zaten artık otomobil sahibi olmak lükse giriyor maalesef..
Tabiki yarış. Adı üstünde Toyota. Renault kaporta çok zayıf. Elinizle gocecek durumda
Ama dizelde reno motoru sağlammış
hangisi temiz bakmak laızm. ama japon teknolojisi başkadır. temiz olması şartıyla. kaç km.
Yaris 120 bin clio 130 bin
yarisi alın fiyatına da bakın tabi..
Aynı fiyat 38.000₺
nasıl olur. yaris hem de dizel. dizel araçlar pahalıdır bence dikkat edin değişen bir şyeler vardır ya da ciddi kazası var mı bakın
Dizel 120bin km ama
iyi ama ciddi bir kaza, takla atmak ve aracın direkleri vs. sıkıntı yaratır ilerde. bir iki prçası sorun olmaz tabi
Kazası yok
alabilrisniz bence... :)
Yarise bir ısınamayan benim sanırım clio daha cazip
Eger ikisindede hasar yolsa km si az olan ve az yakan tabi donanim ozellikleride onemli
İkiside bir balta yaramaz
Km fazla değil 129.000
japon aracından şaşma
Toyota iyidir. Auris var bende çok memnunum
Ya bir alamadın gitti araba
Elbette Yaris
İkisi de olabilir. hasar durumları nasıl
Hasarsız
toyoo toyotaa toyooo toyotaa
Tabi ki Yaris
Yaris
yaris kesinlikle