Kısmen memnun değilim. Ön şoför koltuğu raylarında sıkıntı var. Başkası kullanırken sonuna kadar geriye alıyor, ben oturup ayarlamak istediğimde tam ortaya oturamıyor. Arabadan inip öylece ortalıyorum. Rayları değiştirmek istiyorum; ama yeni ray bulamıyorum. Gidip de başka markanın (Renault Clio, Skoda Felicia benzeri) çıkma koltuklarını rayları ile taktırasım geliyor.
Audi a6 var ama eski aracım Mercedes c180 i özlüyorum. Genelde insanlar bindiği arabayı övdüğü için doğru bilgileri almak zor. Halbuki ne varsa söylemek lazım. A6 motor gücü bakımından çok iyi ama malzeme kalitesi iyi değil. Plastik parçalar çok hızlı deforme oluyor.
Böyle arabam olsa yakın bağ kurulur da , eşimin bir 94 model şahini var ,11 yıldır evliyiz o arabayı ben daha çok tasimisimdir.. şimdi iyice bozuldu evden uzakta bi yerde kaldı kıpırdamıyor.. çalışmıyor..😏
Evet ben de öyle düşünüyordum ama artık yok.. kısır döngüye girmiş bı hayat içinde çıkışı bulamıyorum artık.. önceden hep umutlu bı insandım.. birgün olacak her şey düzelecek derdim yaş 34 oldu değişen bişey yok.. ne yaptıysam başladığım yere döndüm.. ne kalabiliyorum ne de gidebiliyorum.. önceden hergun sabahları uyandığımda canliyim yeni sayfa açıldı hadi bakalım diyerek kalkarken şimdi yine mi yaşıyorum.. bugün ne olacak acaba diyorum... neyse işte öyle uzun oldu kusura bakma 🙂
Katılıyorum 😊 Hatta manuel daha keyifli geliyor bana ama yoğun eleştiriler otomatik daha kolay diyen çevrem sonucu otomatik olsaydı daha mı iyi olurdu diye düşünmüyor değilim. 😊
Kesinlikle çok haklısınız :) herşeyin kolayına alıştığımız için sanırım bu :) bu arada kazasız belasız kullanın demek doğru değilmiş ama sağlıkla kullanın diyeyim :)
Tesla'nın batarya ömrü ortalama 500-600bin civarı. Normal bir insanın araba ile 500bin km yapacağını hiç düşünmüyorum. Ayrıca tesla zaten 3m civarı, 3m bir arabaya veren bir kişi o arabayı 5-6 yıl kullanmaz. Bendede 2023 bmw 320i var, şu an 18bin de olması lazım. Onunla 70bin km leri göreceğimi sanmıyorum.