Evet araçlarınızdan memnun musunuz yoksa değiştirmek mi isterdiniz?
Edit: Benim 1 yıla yakındır kulladığım aracım ; BMW E46 2003 facelift memnunum.
Edit: Benim 1 yıla yakındır kulladığım aracım ; BMW E46 2003 facelift memnunum.
7,5 senedir kullanmakta olduğum 2002 model Renault Clio Symbol var. LPG sisteminde yaz sıcaklarında zaman zaman sıkıntı çıkartıyor. Aklımda motora rektefiye yaptırmak var; ama babam sürekli reddedip duruyor. 2 sene sonra mecburiyetten satmak üzere olacağım. LPG tüpü 2013'te takıldı ve 2023'te dolacak. Değişim masrafı çok pahalı olacak ve işi yeni sahibine bırakmayı düşünüyorum. Bir de aşırı derecede performans düşüklüğü var. Bizim sülale çok fena! Köye gidiyoruz 3 kişilik aileyiz ve arabaya her hafta 7 kişi biniyoruz. Araba, istiap haddinin 1,5 katı fazla yükte yokuşlarda 2. viteste ve 25 km hızda kalıyor. Eski model arabalar bile bizi geçiyor. 84 görünümlü Renault 12 SW, bizi geçince içimden performanslı bir araba alma fikrim ortaya çıktı; ama piyasalar çok kötü!!!
Cevap
4Cevap
Bisiklet alacağım okula gidip gelmek için. Otobüs parası olmasın diye. Araç diyorsun :D heee memnunum
Bu nasıl soru arabam var demenin başka yolunu bulamadın mı ajsjshjsjs
Bildiğin soru işte, Tabiki de arabam var diyeceğim çünkü eşşşşek gibi çalışıyorum.
Memnunum, değiştirmeyi düşünmüyorum.
Aracımı seviyorum aramızda duygusal bir bağ oluştu
Aynen, kimisi ayağını yerden kessin diye alır, bizler ise bağ kurarız ruhunu hissederiz
Memnunum
Arabam yok
Olur İnşallah kardeşm
araba yok şuanda
😕
Yokki memnun olalım
Olur İnşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?