Ben bir çok yönünü çok seviyorum onun duruşu yeterli etkilemeye 😍⭐ Maşallah yol tutuş konfor donanım tek eksi gördüğüm 1.6 motoru biraz daha güçlü olabilir di yeterli geliyor normal kullanıcı için ama performans düşkünü kişiye yeterli gelmeyebilir
Arabanızın en sevdiğiniz ve sevmediğiniz yönleri nedir?
Her iki arabamız da az yakıyor çok kaçıyor. Clio Symbol'ün yokuş performansı kalabalık yolculuklarda çok zayıf. 5 kişiyle 35'i geçemiyor. Polo arabam biraz vasat. Aynı yolculukta 40'a rahat çıkıyor. Clio Symbol, soğuk havalarda sabahları dizel araba gibi çok yavaş gider, birinci vitese zor geçiyor. Polo arabam, sıcak soğuk dinlemez fişek gibi.
Sevdiğim yönü sağlamlığı ve karizması, sevmediğim yönü ise arka tekerler kampana fren sistemi, süspansiyon çok başarılı değil ve iç malzemeleri çoğunlukla plastik.
Vectra C alacak olsan hangi motor tercih ederdin ben 1.9 CDTI derdim hem fişek güçlü hem de yakıt tüketimi 1.6 ile aynı neredeyse vergi biraz yüksek ama o kadar da olacak artık 😅 şunu da Söyleyim Vectra C kasaya bu İlk C1 daha çok yakışıyor bence makyajlı da güzel ama C1 kadar dikkat çekici değil
1.6 çok yakmıyor da kış lastiği biraz yakıtı fazla yaktırıyor 😅 ağırlığından dolayı zaten dikkatimi çeken şu ilk kalkış da bu lastikler aracı biraz titretiyor peki manuel mi otomatik mi
Gardaş bunu diyen dingil halt yemiş 😂 Manuel arabanın da kendine has özellikleri var. Otomatik vitesli arabaların arızası zor tamir edilir ve masraflı olur, bana ondan haber versin 😂
Dingil ayıp oluyor 😅 kendisi kaliteli içerik üreten gardasimiz dir bak bi video da şey diyor Vectra üretimi bittiğine opele buradan beddua ediyorum Passat falan yanında B k yemiş diyor 🤣 komik sıcakkanlı yurdum insanı otomatik şöyle ki tamiri doğru biraz daha zor ama bakımlı otomatik sorunsuz devam eder
Ama o da manuelcilerden özür dilesin erteem 🤣 İşin doğrusu para olsa kim otomatik almak istemez ki derim ama ben her zaman manuelden yanayım. Kullanması daha zevkli 😅
Megane 1 zaten çok kaliteli efsane otomobil di ⭐ bunların 2.0 Rxt olanları muhteşem veya 16 Valf olacak deri koltuk falan Renault 19 in 16 valf olanları var mesela yabancı ülke de deri koltuk falan ABS zaten 19 Europa ABS nin olmaması yönünden kaybediyor onun dışında Megane 1 ile başa baş giderler
Sevdiğim yönleri , aşırı güçlü, çok konforlu, güvenli, yakışıklı, piyasası çok iyi , sevmediğim yönü bakım masrafları biraz tuzlu. Araç 2.0 tdı passat b6