Arabalar Arabanızı kendiniz yıkar mısınız? şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben özellikle keyif alırım jantları temizleyip en sonunda lastik parlatıcıyı sürünce bakar izlerim keyiflenirim içten içe 😄 Arabanızı kendiniz yıkar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Bazen yıkarım; ama arabamı son 2,5 aydır bir kez bile yıkamadım. Yağış yok diye gerek duymadım, ellerim soğuktan çatlayıp acıyor, kaza nedeniyle de 2,5 haftadır tamirde. Bahara kadar da yıkayacağımı sanmıyorum. 1 2 Yorumla şahinn1 +1 yıl Geçmiş olsun kaza büyük mü Ben haftada bir yıkarım dıştan ayda 1 falan da iç dış yıkamaya veririm Yorumla onur26vw +1 yıl Fazla büyük değil, sağ ön çamurluk, ön tampon ve ön kaput köşelerinden yamuldu. Sağ far ile sağ sis farı komple parçalandı. Kışın yıkamayı sevmiyorum. Yorumla
pəmbədønluśakír Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl uygun ortam olursa yıkıyorum diğer türlü yıkamaya veriyorum 1 0 Yorumla
Sapikolmayinadamolun Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Arabam olsa evet 1 1 Yorumla şahinn1 +1 yıl Olur belki birgün Yorumla