Proton Gen 2. Bilenler yorumlayabilir mi? Kulaktan dolma değil de daha gerçekçi bilgiler istiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Proton Gen 2. Bilenler yorumlayabilir mi? Kulaktan dolma değil de daha gerçekçi bilgiler istiyorum.
Kemikli ve sağlam bir araç. Öyle Çinli olduğuna bakmayın Lotus mühendisliği konuşturulmuş bir modeldir. Parça 2023 yılındayız bulunmaz diye bir şey yok. Yol tutuşu ve sürüş hissiyatı iyidir. Öyle üst kalite yumuş yumuş plastik pek fazla yok içeride. Kronik olarak pek duymadım motor ve çoğu parça mitsubishı olması lazım. Biraz sev ya da nefret et arabası. Alın diyemem ama Almayın da diyemem. Alıp çok geç satma olayı olabilir çünkü. Ben seviyordum ancak Doğu'da olduğumdam o topa girmedim.
Görünüşü beni benden aldı fiyatı da çok makul ama sorun yaşamak istemiyorum. Kullanışlı olsun sorun çıkarmasın kolay kolay satmam
Görünüşü güzel araçtır evet, fiyat olarak uygun doğrudur lakin piyasası yok ve eğer ki temizine denk gelmez iseniz başınız çok ağrır. Ne beklediğinize bağlı olarak değişir ama öyle çok çok bir şey sunacak bir araç değil. Temizi güldürür, kötüsü süründürür cinsten.
Cevap
3Cevap
Çok tutulmayan parçaları sıkıntı olan genelde arıza ile uraşılan bir araç. İlk sahıbinden guzel bakımlı ise fıyatıda uygunsa alınır yoksa alınmaz
Parçasını bulamazsın. Bilinmeyen bir marka, yerinde olsam bulaşmazdım.
bilindik birsey al ustasını bulamazsın sonra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?