Haspam gorsen kraliyet ailesi mensubu Araba piyasasi bilmez bunu kucumser yeminle Kadinlar mal duskunu geneli istisna kaideyi bozmaz Ust model alacak durum var aslinda ama yazlik aldigimdan borcu bitiriyorum biriktikce Hedefim Ford Ranger 4x4 sorsan kimse mal mulk bakmiyor cogunuz olani begenmiyor 😐😐 siz yapin biz begenmiyelim 1 kerede
Bende de 2002 Clio Symbol (makyajsız kasa) var. Arabama tek bir kız bile yanaşamıyor. Sanki hiç kimse sevmiyor. 8 senedir kullanıyorum; ama birini bulup evlenmek istediğimden dolayı değiştirmeyi düşünmüyorum. Çok üzülüyorum. 5 yıllık evim var ve 5 yıl sonra borcu bitecek.
Amann broo ya ver yolu geç onların gözü doymaz çünkü zamanında her şey eline gelmiş zorluk nedir bilmez o tür insanlar ve bu insanlar çekilmez ver yolu geç bak keyfine bin arabana gez.
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
araba para baglamak sacmalık işimi görecegi kadarıyla aldım Gösterişi seviyor sevgilim su var demek hoşlarına gidiyor :D
malesef öyle herkes dizilerdeki gibi kösk yasıyor sanıyor :D dedim ya beraber birseyler yapabileceğim kadına arıyorum kimsenin ac karnını doyurmak icin o kadar cabalamadım.
Nesi var arabanın miss gibi bu kızlar da araba piyasasının ne kadar uçuk olduğunu bilmiyo baba evinde atıp tutuyo
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
sanıyorlar ki 1 maas alınıyor sinirimi bozan benim imkanım var daha ust model aalbilirim ama araba cok para yatırma taraftarı değilim degerlendiriyorum. Yılda 5.000 6.000km icin 300bin kapıda yatırayım ki Yoo o arkadaslarına nispet yapacak kendisi güvenlik işe minibusle gidiyor nasıl :D
Bende Güvenliğim 🙄otobüsle de çok gittim geldim ekmek parası ama kızın dünyadan haberi yokmuş bana mesela 40. bin tl lik Lada vega yeterli ilerde alıcam
fabrikada calısıp h. sonu seyyar satıcılık yaptım aldım millet bilmez nasıl adıgımı maaşla zor ek iş olmasa yapamazdım sukur evimi aldım kafam rahat darısı size :D
Eyvallah🙏 zaten babadan zengin olmayan zor şartlarda çalışıp alabiliyo bazı şeyleri ülkeden kopuk kızlarla baş olmaz def et gitsin en son sinir olanacak şey 😄
Sana vereceği kuru bir *mcik ama sorsan ki sadece kendinde var. Uzak dur onlardan
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
oyle zaten uzagım sadece gülüyorum yok sadece kendinde var sanıyor bazıları bunu yapmazsan sevişmem diyorlar basıyorum popona tekmeyi verme veren cook :D
Arabayı kızlar beğensin diye aldın herhalde bakış açısına bak töbe Töbe
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
6 yıldır bende araba kimse begensin demiyorum sadece bunu begenmiyor ama kendi sanki kralıyet uyesi onda hic birsey yok benim işimi görüyor extra para yatırmak istemiyorum arabaya ama kadınlar memnun etmek neden zor? ne istiyorsunuz anlamıyorum araba evime yahut parama kimse gelmesin zaten kendim icin kazanıyorum..
derdim kadınlar değil sadece sevgilim su var demek ortamda nispet etmek istiyorlar dedim imkanım var kadın icin araba alsaydım Bmw ve audi alacak imkanım var ben araba para baglamayı sevmiyorum. Capkın biri değil artık yasayacagımı yasadım sadece ciddi ilişki arıyorum ama başıma boyle sacmalıklar cıkıyor
Kafaya bak arabayı karşı cins düşürmek için kullanıyor
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
dostum iyi misin? kızlar araba düşürmek icin değil ulasım icin kullanıyorum sadece kız arkadasım olunca işim düşünce bunu kullanmam sucmu 6 yıldır bende ve hem bir begenmezlik sırf kız icin araba alsaydım imkanım var Bmw M seri alırdım ok. işimi görüyor kafi bu
Allah kaza bela vermesin. Hepsinin altından rüzgar geçiyor sonuçta.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
gitmem gerek yere götürüyor yeterli gelde anlat konfor ve güvenliği tatmin ediyor bana yeter gelde kadın kısmına anlat Anne Abla hepsi aynı ayırt etmiyorum :D
Sen de kendi seviyedeki kızlarla takıl herkes her şeyi beğenmek zorunda mı
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
seviyesi benden düşük hanımefendi 250gr o kadar degerli değil uyandırım benden varlıklı olur amenna
Cevap sahibi
+1 yıl
O bakış açısıyla senin seviyen belli oldu zaten arabayla kız tavlamak isteyen pavyon gülü baksın gr orda iş götürür size
Soran
+1 yıl
benim seviyem belli kimseyi yadırgamam ama erkeklerde sizin Atm değil hayat Diziler deki gibi sırcalı köşklerde gecmiyor seviyesizlik taktir etmek yerine hep şikayet hep bir lüks ama caba yok erkek yapsın olduuuu
Cevap sahibi
+1 yıl
Tamam dayı ilk arabanı alınca herhal kızlar yola dökülecdk die bekledin o yaşta kız bulduğuna dua et bence sen
Soran
+1 yıl
canım ya 6 yıldır bende merak etme yoluma düşüyor sen takma kafanı böyle seylere sadece egonuz beni sinir ediyor dedim ya 250 o kadar degerli değil fazlasıyla gördüm kızların tavrini cekemem Slaw kadınların tırnagı olmaz Türk kızları zaten Rus kadını candır sen üzme güzel canını
Cevap sahibi
+1 yıl
Aynen aynen ahaha İtalyan erkeği candır ezik komplksli amsalak adamlar özgüvensiz sümsğk kız bulsun kendine hade dayı rus köylerind patlak kız ara sen oradan