Ben yurtdışında yaşıyorum oyuzden Türkiye gore kaplatma burada daha pahalı olabilir.
Şu an bmw g20 var beyaz siyah piano black yapmayi dusunuyorum
Şu an bmw g20 var beyaz siyah piano black yapmayi dusunuyorum
Yazı tura at. Yazı çıkarsa araba; tura çıkarsa iPad. Ama asıl mesele, sen o parayı havaya atınca hangisinin çıkmasını istiyorsan ya da çıkan sonuç içine sinmediyse heh işte o gerçekten istediğindir. Bu numarayı hep yaparım kararsız kalınca baya işe yarıyor.
Milletin derdine bak bizim derdimize bak yaaa, arabayı kaplatcan bir kaç ay sonra sıkılıp değiştircen, aksesuar zaten gereksiz git kendine yatırım yap ya da evsiz çocuklara yardım et
Elimden geldiğince her yir kazancimin bir kısmını yoksul çocuklara ayiriyor. Maksat birazda kendimi mutlu etmek 😊
Haklısın ama 2000€ aksesuar için gereksiz geliyor bana, ya arabanı yaptır ya da evine uzun vadeli kullanacağın eşya al
Cevap
20Cevap
Araba çok önemliyse arabayi yap yoksa ipad pro al
İkisinde pek bir önemi yok keyfi hevesim olduğundan
O zaman paran dursun kösede lara harcamak icin para harcama
Araba kaptlat reis
Hayallerini gerceklestir bence uzerine biraz daha para biriktir yazin tr tatili ve kaplatmayi bir arada hallet :)
Bu yaz arabayla gelmeyeceğim ama gelsem bile babam yaptirmaz benim modifiye hobimden bikti adam sürekli zarar ettim için burada Turkiyedeki gibi modifiye önem vermedikleri için zarar
Önemli olan hayallarini gerceklestirmek zaten hobi icin para harciyorsun
Araba masraf demek elektronik cihaz elde etmek yatırım demek karar senin
Araba kaplatmak zararlı
Oyle mi neden
Yıllık değişmesi gerekir, yandığında kaldırmak istersen boyaya yapışır ve boyada kalkar. Ben yeni araba aldım, ücretsiz teklif ettiler kabül etmedim
Deformasyon olur diye de aynen korkuyorum kaplatma konusunda. Ama daha önce araba modifiye ettim babam yardımcı oldu ama bu defa kesinlikle yardım etmem diyor simdi yaptırırım birsey olur kalirim öyle 😅
Ordan bi 100€ bari atsan bal gibi olur tatlim yaa ahahah bebce arabayı kaplatmalısın
Atiyorum tatlım iban ati ver😊❤️
Atarım valla bakk 😄
Offf soruya bak arabaya bakım yaptır
Araba bmw bayisinde bakimli gecen hafta arka fren balatasi ve aynaları değiştirdim
Kaplat nolur kaplat foto at sonra
64 bin tl ye araba kaplatamazsin diye düşünüyorum
Burada maalesef 2 bin euro bu sene arabayla Türkiye gelmeyi düşünmüyorum zaten gelsem babam yaptirmaz bikti benim modifiyemden😅
Seni mutlu edecekse yaptir gitsin modifiye ve kadın iyimiş iki farkli ikili
Arabaya joşa masraf edeceksin, ipad al bence😉
Ulan ne hayatlar var be.. hangi ülkedesin?
Arabaya harca
Paranı tut çocuum gereksiz işler bunlar
Araba kaplat seramik yaptır
Çok para varsa yardımcı ol biraz bize 😂😂😂
Az cok artarabildim hevesim var yapim diyorum yoksa bosa robot gibi işe gidiyor musum gibi geliyor bana
Ben de altın al
Araba bir ihtiyaç düşünmelisin bence
Para var huzur var mk
Türkiye'de kaplat😂
Hangi ülkede yaşıyorsun
Arabayı kaplat
Bence arabanı kaplat
Model yükselt
Her sene yükseltiyorum zaten ama utanıyorum artık her sene yeni araba almaktan maddi zararı geçtim😅 arkadaşlarım 4/5 senedir aynı arabaya biniyorlar ben yapıp satıyorum artık dalga gecmeye başladılar hayırlı olsun yerine yeni araba seneye ne alacaksın diyorlar
Bence estetik yaptir kendine
Birikim yap
Ulke neresi
Hollanda
Ne is yapiyosun
Muhasebeciyim
Maas ne kadar
3.500€ netto
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?