Merhaba, 200 bin TL param var. Modeli yüksek, gösterişli sağlam, otomatik vb. hangi arabayı tavsiye edersiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Otomatik vites tercihinizi ve bütçenizi belirtmişsiniz fakat araç karoser olarak tercihinizi de keşke belirtseydiniz..
Sedan mı, hb mi, sw mi v. s.
Sedanı baz alacak olursak;
1-2 ay önce Toyota da kampanya vardı ve bu rakama düz vites, 20-22 bin farkla ise otomatik bir Toyota Corolla alabilirdiniz..
200 bin rakamı aslında sınırda bir rakam..
210 bin civarına Honda Civic otomatik vites de öneririm)
O rakamlara Volkswagen ve grubu araçlarda olabilir fakat DSG şanzıman problemleri var.. Yine de cazip gelirse düşünebilirsiniz..10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bir çok arabayı alabilirsiniz aslında..
Benim size önereceğim araçlar;- Toyota Corolla
- Toyota Auris
- VW Golf
- VW Passat
- Renault Megane
- Renault Latitute
- Skoda Octavia
04 Yorumla
Soran+1 yılSiz olsanız hangi marka hangi modeli alırsınız bu fiyata
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.. Aklınıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz..
Bu arada Auris, Corolla dan çok üstün bir araba..
(şu an Auris emanetçisiyim, size önerdiğim listede ki Latitute, Megane ve Golf haricinde hepsinin emanetçisi oldum, uzun süre de kullandım, ilave olarak + Fluance de dahil)
Golf de Octavia dan..
Aradaki fark sadece;
torsiyon çubugu / bağımsız süspansiyon (Corolla Auris)
İç trim kalitesi (Octavia Golf / Corolla Auris)
Kaporta kalitesi (Octavia Golf)
vs. vs.
+1 yılBütçe önemli tabi ama bütçeye göre araba belirlenmez, önce bir marka seç mesela tama otomatik vites diyorsun ne bileyim modellere bak beğen ve senin bütçen hangi yılların modellerine uygunsa ona göre son kararını ver. Yoksa o aralıkta bir ton araba vardır yani kriter belirle önce.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
111Cevap
www.sahibinden.com/.../detayi
Bu c180 coupe normal kasadan farkli cok sportif yapmislar
www.sahibinden.com/.../detay
Bu mazda 6 asiri guzel ve asiri dikkat ceken cok konforlu bir arac hem sportif hemde baya genis bende mazda var ve arac degissem yine mazda alirim15 Yorumla- +1 yıl
Tamamda mercedes artik fluence gibi heryerde doldu bide c180 e artik mercedesin fakiri gozuyle bakiyolar e 180 in ustu gercek mercedes artik cla ve a kasada dizel olarak renault motoru var cla a ve c kasanin benzinlisinda ise psa motoru var peugeot ve citroenin kullandigi motor c nin dizelinde ise hyundai ve opelin kullandigi motor var.
Merhabalar..
Sıfır araç fiyatlarından bir süredir kopuğum doğrusu..
Renault Clio veya Taliant eder diye düşünüyorum..
2. El de ise Honca Civic, Toyota Corolla, Ford Focus veya Renault Megane almanızı öneririm..00 YorumlaEğer sorunsuz istiyosan hızlı olması önemli değil diyosan Honda olur hyundai olur ama güzel denk gelirse sorunsuz düşük km li bi alman markaları da olabilir bence mesela bende audi a4 1.8t var kmsi yüksek ama memnunum üzmedi alman sağlamlığı ve konforu diye bişey var size kalmış
10 Yorumla
+1 yılPassat
Golf
Seat leon
Dacia Sandero
Toyota Chr
Fluence00 Yorumla- Arabalar konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yıl- +1 yıl
Şunu da belirteyim unutmuşum sahibi ben değilim sadece örnek olarak attım böyle modellerden bakabilirsin
Toyota Corolla 1.6 Otomatik aracı kesinlikle öneririm..
Daha sonra ise Skoda Octavia ve Ford Focus..10 YorumlaSkoda Octavia, VW Jetta, Renault Fluence, Renault Megane, Renault Clio. Aralarında karşılaştırma yapıp sana uygun olanı olanı almanı öneririm.
10 YorumlaPassat b7
Bmw e90
Ford Focus
Renault megane 4
Focus ve megane daha yeni model olur passat ve e90 daha konforlu ve performanslı olur10 Yorumla2015-2016 Nissan qashqai 1,2 modelleri o fiyat civarında alınabilir.
10 YorumlaArabalar konusunda 1,9b cevap paylaştı. Genelde bu paralara C sınıfı sedan alınabiliyor Honda Civic, Toyota Corolla, Renault Megane ya da Fluence gibi araçlara bakabilirsin temizini bulman mümkün biraz modelden feragat etmen gerekebilir hayırlısı olsun.
013 Yorumla
Soran+1 yılSağlam bişey olsun istiyorumda geniş sanayiye sokmucak
Soran+1 yılPeki kaç modeli, km si falan nasıl olması lazım bu paralara bide ford focus nasıl olur
Soran+1 yılFluenceler pek hoşuma gitmiyo açıkcası şirket arscı gibi. Megane 4 ve ford focus olarak nasıl olur
Soran+1 yılPeki siz olsanız megane 4 mü corolla mı alırdınız
Soran+1 yılAçıkcası bende megane 4 lacivert çok hoşuma gidiyor şu an 2006 model Honda civic var 120 bin km de temiz onu satıp almayı düşünüyorum fakat neden bilmem megane dan çekiniyorum denildiği gibi japon başkanı oluyor acaba
Soran+1 yılPeki 190 - 200 bin TL arası hangi paket alabilirim lacivert kmsi falan iyi
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılFord Focus 2016-2017 1.5 dizel otomatik tavsiye ederim.
00 YorumlaVolkswagen Golf
Kia ceed
Skoda Rapid
Toyota Auris
Ford Focus00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan sizin istediğiniz araba illaki kafanız da bir araba modeli vardır
00 YorumlaArabalar konusunda 1,9b cevap paylaştı. 200 bine hem modeli yüksek hem de gösterişli araba alman çok zor onun yerine ya gösterişli azıcık eski ya da yeni az gösterişli modellere bakman lazım mesela Renault Megane bulabilirsen Talisman, Wolksvagen Passat, Peugeot 508 olabilir.
00 Yorumla
+1 yılSıfır benzinli Hyundai i20 olarak, ikinci el Renault Clio ve Megane, ikinci el Volkswagen Golf ve Jetta, sıfır Fiat Egea, sıfır Peugeot 301 ve yine sıfır Citroen C-elysee. Bu araçlarda bakın isterseniz.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl2. El ople astra dizel 2016 alamam mı?
- +1 yıl
O aklıma gelmedi vallaha. Onu da alabilirsiniz tabi.
Renault ve Fiat modellerini incelemeni tavsiye ederim.. Artık bu fiyat bandında pek araç kalmadı desem yalan olmaz. Gün geçtikçe artan döviz ve vergiler, fiyatları çok fazla etkiledi.
10 Yorumla
+1 yıliyi sürücüye kamyon, uçak farketmez. o yüzden markası da önemsiz. yalnız takdir ettiğim şey 19 unda ikinci bebek helal olsun valla. alsınlar bir zahmet araba.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHayır daha birinci bebek bu
+1 yıl0 KM OPEL CORSA 1.2TURBO EDİTİON 2 ADET KIRMIZI&GRİ HAZIR TESLİM İlan No: 925690958
azıcık daha para koyarsan var11 Yorumla- +1 yıl
www.sahibinden.com/.../detay
Link atmamış
Audi A4 Bakabilirsin, güzel bir araçtır.
En iyi araç diye bir şey yoktur, herkesin zevki farklıdır.10 Yorumla
+1 yılİnternet Sayfalarından bak.
Birçok kurnaz yeni Yılda fiyatların artacağını bildikler için Satmıyorlar.
Araba Fiyatları düşecek biraz sabır02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılÖtv zammi gelmiş nasıl dusecek peki
- +1 yıl
Gümrük Birliği
+1 yıl2017 2019 arası golf ala bilirsin cam tavanlı yafda 2007 2011 arası bmw 3 serisi
05 Yorumla
Soran+1 yılSedan tarzı düşünüyorum da skoda, insignia, corolla, audi falan ne olablr
- +1 yıl
skodaya hiç binmedim gezmedim b, ilmiyorum corolla cok asırı memur tarzı yaslı işi gibi audi modelisini bulamsın insignia sekli şemali güzel o ola bilir
Soran+1 yılAudi a3 falan var aslında
- +1 yıl
onu al ozaman
Soran+1 yılSen olsan bunların içinde bu paraya hangisini alırdın
+1 yılCiviclere bayılırım ben de istiyorum ama daha yeni modellerini istiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılPahalı ama yenileri 250 civarı
+1 yılCitröen C3 o dediğiniz fiyata bulabilirsiniz güzel bir model tavsiye ederim bende bakıyorum
10 Yorumla
+1 yılBro bence az daha bekle togg al.. bekleyemiyorum toyota corolla al otomatik
10 Yorumla
+1 yılSenin gibi insanlardan rahatsız oluyorum, iğreniyorum.
15 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNeden ama
- +1 yıl
Gereksiz bir insansın çünkü. Senin gibi gereksiz insanların dünyanın kaynaklarını tükettiği için rahatsız oluyorum.
Gizli Soran+1 yılSana göre gereksiz sadece sana göre
- +1 yıl
Neyse, arabanı sür sen.
Gizli Soran+1 yılPekii
Şöyle koca mı...
Neyse hayal kurmayalım şimdi ajshd17 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYaş farkını göze alabilirsen çok kolay bulabilirsin 🤣
- +1 yıl
Niye ki arkadaş 19 yaşında şu an tek aktivitesi eş parası yiyip evde cocuk bakmak ara sıra da kankalarıyla dolaşmak sen ise bir yandan hayatını kurtarıp kimseye bağlı olmadan paranı kazanıp tüm vaktini keyif içinde geçirebilirsin rn kötü ihtimal boşansalar bir dayanağı yok sen ise ilerde evlensen ve boşansan kendi başına bakabilirsin
Gizli Soran+1 yılEşimin babası var ama ayarlayayım hemen 😂
- +1 yıl
Çubuk kraker gibi karı, bunu kim alsın
Gizli Soran+1 yılAntalya'ya gel ol 😂😂
+1 yıl200 bine 0 şu an yok ikinci el al daha iyi. Eski kasa corsalara bak.
00 Yorumla
+1 yılAlmaaaaaa. Piyasa ucmus arac zarar git dolar avro yatir 2 ay sonra dua edersin
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNeden zarar peli
- +1 yıl
Araba durdugu yerde masraf sigorta kaska bakim yakit 700 tl depoyu doldurdum
Gizli Soran+1 yılYa araba ya çok bnmicem açıkçası. Işe yine metro ile gidicem. Masraf zaten benzin olarak. Satarım ya da durur kenar da bilmiyorum. S
La getir 400 yapak o parayı öküz aliriiik okuzzz.. (400 derken ciddiyim)
00 Yorumla
+1 yılEskiden olsa ne araclar alinabilirdi. Simdi zaten cok seçenek yok sanirim bu fiyatlara sifir araçta
00 YorumlaFord tourneo conncet
Ford tourneo courier
Asla şaşmam çok sağlam araçlar00 Yorumla
+1 yıl2012 model bmv 535 veya 16 model passat veya son kasa talisman veya cla 180 falan
00 YorumlaSıfır 1.3 egea al 5 yıl garantili
Bi de body kit tamam işte00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHyundai i 20 - Citroën c3 feel ve egea alt model bir araba sıfır alabilirsin
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHynduai i20 0 200 bine varmidirki
Cevap sahibi+1 yılHyundai Style design pack modeli var diyor inceleyin Ford fiesta var bayi ile pazarlık yapın düşürün fiyatı Citroën c3 feel içinde bakın
+1 yılBmw f30 kasalara bakalbirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılAraba buldun da genişi konforu kaldı artık öyle bir seçeneğin yok! 156 bin tl sıfır en boş 1.4 benzinli hyundai i20 veya en boş sıfır egea alırsın (egea 200ün üstünde olabilir )
01 Yorumla- +1 yıl
Sıfır değil ya 2. ci el
+1 yılBmw 320d M sport harika
00 YorumlaValla o paralara bıle araç kalmadı kanks 4-5 sene önce 230 bine 360 modena alıodun ey gidi ey
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMegane alırdım ben param olursa onu almak istiyorum zaten
10 Yorumla0 araba kalmadı o fiyata.
Bak güzel bir 2008 Audi a6 veya a3 alırsın o paraya.00 YorumlaGüzelinden bir Audi a6 alabilirsin 2007-2008 model temiz.
Ya da azıcık daha koyup Volvo xc6000 Yorumlareno kangoo mükemmel araba 2018 flan alacan prestij arabası
00 Yorumla
+1 yılAudi al kasa olarak fark etmez
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani eski model mi
Passat cc alabilirsin
10 YorumlaKeşke böyle bir birikimim olsa
11 YorumlaVolvo v40 ya da mini cooper countryman
10 Yorumla
+1 yılF30 veya cla 180 en iyisi r6 ama sıfırı 300 k
10 YorumlaBmw ilgim var. :) Onlardan tavsiye ederdim.
10 Yorumlaat arabası sana gider
12 Yorumla- Arabalar konusunda 935 cevap paylaştı.
+1 yılÇok lüks bir şey gelmez
00 Yorumla
+1 yılSıfır alamazsın ikinci el al
00 Yorumla
+1 yıl200e sifir makina kalmadi
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl2. el?
- +1 yıl
Hangi marka model var aklında ne sever ne sevmezsin bilmediğim için bisey önermem
Sıfır egea veya sıfır taliant alınır👍
00 Yorumla2015 ustu hb turbo disel ford focus
00 YorumlaYaşlı bir 320 olabilir
00 Yorumla
+1 yılFiat marka alınır. Hiç alma daha iyi.
00 YorumlaAksam reale at parayı 500 binlik al bence.
00 Yorumla
+1 yılWhoswagen golf Toyota corolla bunlar cok iyi
00 YorumlaBanada Noel hediyesi al
00 Yorumla- Devamını Gör (79)
Devamını Gör(124)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?