Güncellemeler
+1 yıl
Toyota yaris veya corolla olacak. 2016-17 model 90-100 bin kmde bir araç alcaz cvt şanzıman
Güncellemeler
+1 yıl
Kesin bilgisi olan yok mu ya, 2016-17 model civarı toyota yaris veya corolla 0 yeni cvt şanzıman işçilik masrafı dahil kaç para tutar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sanzan degiisimi ve yenilemek ciddi oaraya malolur. Hem iscilik hem de parcalarin ithal olmasi ozellikle gunumuz ekonomik kosulllarinda size en az 120 bine malolur. Zaten hemen bir gunde bitebilen bir is degildir. Ister cvt ister dsg hepsinin isciligi uzun surer ve masraflidir. Ve kesinlikle yetkili serviste yapilmasi tavsiye edilendir. Pahaliya patlar ama daha garantidir
Şanzıman ciddi para. 100 bin vardır. Araç ne?
Toyota yaris veya corolla olacak. Cvt şanzıman. Diyelim ki şanzıman sürekli arıza çıkardı ve 0ını taktırmak istiyoruz. 0 şanzıman takılması kötü bir şey mi? Ve şanzımanın ücreti ne kadar olur
Cvt şanzımanlar biraz daha elonomik olsa da bir aracın şanzımanı gitmişse sen de gittin demektir. Otomatik araba alırken en dikkat edilmesi gereken şey şanzıman. Cvt şanzıman sürekli arıza çıkarmaz. Hatta arızasızlığı ile bilinir. Sıfır şanızman tabii ki taktırılabilir sma cvt yi nasıl öldürdün çok ilginç
Ama cvt yi nasıl öldürdün çok ilginç
Hayır öldürmedik daha almadık.
Toyota yaris veya corolla olacak. 2016-17 model 90-100 bin kmde bir araç alcaz. Ama oldu ya şanzıman düzen tutmazsa diyelim komple değiştirmeyi düşünüyorum. Ne kadar tutar 100 bini geçer mi
Hayır o zaman şanzıman değiştirmeyi tabii ki düşünme. Cvt şanzımanda düzen tutmaz gibi şeyler yaşamazsın. Hiçbir usta da değiştirmez zaten cvt yi. 90-100 binde gönül rahatlığı ile alabilirsin bu şanzımanı. 200 bine kadar da götürür
Yani diyelim ki cvt şanzıman arza yaptı, arza yapan parçasını değiştirince sorunsuz çalışmaya devam mı ediyor?
Peki 200 binlere doğru gelince komple değiştirmemiz mi gerekçek şanzımanı
Bakın şu an en sorun çıkartmayacak şanzımanlı aracı almayı düşünüyorsunuz. Bunları hiç aklınıza getirmenize gerek yok. En fazla tamir ettirirsiniz. Komple değişmeye gerek bile kalmaz. Bu şanzımanda dişli yok. Dişli olmayınca da hata payı minimum oluyor. Japon şanzımanı ayrıca. 200 binde bile değiştirilmez. Arızalanmadılça tamir ettirmeye de gerek kalmaz
Evet işte zaten cvt az sorun çıkardığı için alacağız. Yani 200 bine bile gelsek, sadece şanzımanın parçasını değiştirip devam edebiliyor muyuz
Devam edersiniz tabii ki. Rahat olun. Kullandım ben cvt. Şu anda da tam otomatik şanzıman kullanıyorum. O da arızasız
Çok teşekkür ederim cevaplar için. Son bir sorum var, Peki kaç kmde aldınız ve sorunsuz kaç km yaptınız aracınızla
50 binde aldım 80 binde sattım. Sıfır aldım 25 bünde sattım. 1500 km de aldım. 15 binde binmeye devam ediyorum
Marka önemli ablacım.
Toyota yaris veya corolla olacak. Cvt şanzıman. Ne kadardır
Cvt tork konvertörlü şanzıman 🤔
En az 40k
Tork konvatörlü olan dsg mi oluyor yoksa cvt mi? Tork konvatörlü komple ayrıydı sanki.
Umarım 0'ı 40 50 bin tl idir. O zaman hiç sorun yok. Cok ucuz demektir
Tork konvertör cvt.
Dsg çift kavramalı kuru şanzıman.
50k falandır ama işçilik çok tutar işte
Dgs daha performanslı ama sorun çıkarması daha çok oluyormuş. O yüzden cvt bakıyoruz. Peki 50 bin cvt şanzıman desek, ustalık çok tutar dediğin ne kadardır?
30k çekerler işçiliğe.
Daha doğrusu saat ücreti geçerli ortalama 30-35k
Yani 0 cvt 50 desek takmak içinde servisi 30 bin alır toplam 80 bine mi denk gelir?
Hemen hemen ortalama fiyat.
Opel’de bakım seflıgı yaptım az çok bilgim var
Peki cvt dgsye göre daha mı az arızalı oluyor
Evet baya sağlam şanzıman ama güç kaybı çok oluyor ve seri degıl
Marka modele göre değişir
Toyota yaris veya corolla. Cvt şanzıman
Cvt şanzumanı nasıl bozmayı becerdin dünyada ilk olmalısın
Hayır bozmadık. daha almadık.
Toyota yaris veya corolla olacak. 2016-17 model 90-100 bin kmde bir araç alcaz. Ama oldu ya şanzıman düzen tutmazsa diyelim komple değiştirmeyi düşünüyorum. Ne kadar tutar 100 bini geçer mi
Cvt şanzumanı bozulmaz bozulsada ortalama 30 ile 50 bin arası ücreti var
Tamiri mi 30 50 bin tl, yoksa komple 0ını takmak mı?
Tamiri
Yorumlarda sıfırına 40 50 bin diyorlar ama :/
Warsa o fiyata bizde alalım
0ı ne kadardır peki
Sen onu zaten tamir ettiğinde sıfırlanmış oluyor
Ustasına göre değişir
bayağı pahalı en az 30 bin vardır
30 bin sadece otomatik şanzuman beyin fiyatı ablacım
Ya 30 40 binse gerçekten, alır almaz keyfi bile 0 şanzıman taktırabilirim kesin bilgi mi
Umutsuzyaşam peki toplam fiyatı nedir
Araç modeli nedir
2016 17 model toyota yaris veya corolla olacak. 90 100 bin kmde
Yani ortalama hasarsız bi çıkma şanzuman alsan 100 ve üstü oluyor tabi tipine göre değişir ama her şanzuman sağlam çıkmıyor anca kazalı araçlardan sağlam çıkar oda iyi denk gelmesi lazım alırlen kontrol ettir mutlaka
Şu an 50 bini geçer
Çok para
Ne kadar mesela
40 filan en az
40 bin tl mi? Tl ise acayip az. Keyfe bile yenisini taktırabilirim gerçekten 40sa