Şantiyede kuklandığımız bi h100 kabinli araç vardı. Elemanları bırakırken önümüzde bi kamyon seyrediyordu
Yol dar kamyonda yüklü olduğu için yavaş yavaş gidiyor bizde arkasından ilerliyordu. Derken bi koku gelmeye başladı. Dedim heralde kamyon balataları yaktı frenden. Acayip bi lastik kokusu.
Adamlara ulan bu pez.. evenk dünyanın işini yapıyor arabasına bakmıyor dedim adamlarda hepsi birden onlarda saydırıyor
Biri bu şerefsizler yüzünden kazalar oluyor biri şimdi devrilecek bizede bişey olacak falan tam kornaya bastım baya dursun diye adam tınlamadı
Neyse araba biraz giderken yalpalayarak başladı arkadan duman çıktığunı görünce durdum. İndik baktık lastik yanıyor söndürdük yedeği tsktık falan kimse ağzını açmıyor eve kadar sessiz sakin gittik.
Yol dar kamyonda yüklü olduğu için yavaş yavaş gidiyor bizde arkasından ilerliyordu. Derken bi koku gelmeye başladı. Dedim heralde kamyon balataları yaktı frenden. Acayip bi lastik kokusu.
Adamlara ulan bu pez.. evenk dünyanın işini yapıyor arabasına bakmıyor dedim adamlarda hepsi birden onlarda saydırıyor
Biri bu şerefsizler yüzünden kazalar oluyor biri şimdi devrilecek bizede bişey olacak falan tam kornaya bastım baya dursun diye adam tınlamadı
Neyse araba biraz giderken yalpalayarak başladı arkadan duman çıktığunı görünce durdum. İndik baktık lastik yanıyor söndürdük yedeği tsktık falan kimse ağzını açmıyor eve kadar sessiz sakin gittik.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok ilginç bir anım var. Arabamın "Tü tü tü maşallah!!!" dedirtecek en ilginç özelliği var. Ağustos'un sonunda hafta sonu tatilinde Eskişehir'in İnönü ilçesinde havacılık festivali vardı. Kütahya'daki kız arkadaşımı evinden almaya Kütahya'ya gitmeden önce arabamı benzine aldım. Kızı aldım, direkt İnönü'ye gittik. Uçakların gösterilerini kızla baş başa izledik, akşam Kütahya'ya evine bıraktım. Eskişehir yakınlarındaki son benzin istasyonunda son molamı verdim. Arabam bunca yol boyunca çeyrek depo benzin yaktı! Eskişehir-Kütahya (kızın evi dahil) 85 km, Kütahya-İnönü 55 km, yine aynı rotadan dönüş 55 km, Eskişehir yakınlarındaki benzin istasyonuna varışı da 60 km olarak ekleyelim. Tam 260 km'de çeyrek depo benzin yakmış. "Tü tü tü maşallah!!!" Arabam profilimdeki görselde.
Allah bağışlasın hocam baya az yakmış
Aracım olmadı ondan yok
Arabam yok
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!