Rahmetli dedemle bir anım var. Oturdukları evin önü daracıktı arabayla almaya gittim, o araba hazır pozisyona gelmeden asla oturmaz neyse bende güvendim :D “gel gel dur dur..” yönlendiriyordu. Bende pencereyi indirdim “Dede boş mu?” “Boş kızım boş” tamam dedim, herhalde bir şey olsa söyler, arka vitese taktım “güüüm” sesiyle Dedemin “hoooop” sesi aynı anda geldi, dikiz aynasından “bıyık altı gülmesi” (ah canım Dedem..) gözlerimin önünden gitmiyor, hemen arabadan atladım “ya dede neden söylemedin?” falan “ee kızım saksı var orada, görmedin mi” dedi 🤦♀️ Babaannem hemen “aynı şeyi Ruşen diye bi arkadaşı var ona da yaptı” dedi.. 😅 yani meşhurdu Dedemin bu huyu
Ailecek gezmeye gidiyorduk arabanın arka koltuğunda oturuyordum hava sıcak Ağustos ayındayız klimada yok eskiden arabalarda camlar fora açık yüzümde bir dil yalıyo beni😂🤭bir baktım deve ayyy allahım.. Korkuyla gülme karışık bir duygu.. Siliyom boyna yanamı😂.. Devreleri su içmeleri için gezintiye çıkarmışlar tam o sıra biz denk geldik hala çok gülerim..
sıcak bir yaz gecesi işten çıktım, bağdat caddesi sahilyolundan evime gidiyorum. gecenin 10u. bir araba beni takip ediyor. sağa gidiyorum sağa, sola gidiyorum sola, hızlanıyorum hızlanıyor. kalamış ışıklarda yan yana geldik. araçta 4 transeksüel. -yakışıklıııııı, yakışıklııı? +buyrun? -çok hızlısınn! yetişemiyoruz sana! +nasıl yetişemiyorsunuz? benim arabamda 1 motor var, sizin arabanızda 5 motor var.:) ışıklar yandı, gaza bastım, sitenin girişine kadar kovaladılar takip ettiler. şaka da yapılmıyor bu insanlara.
Valla geçen sene Adan'dan Ankara 'ya döneceğim, Adana çevre otobanında F10 BMW şanzıman yedi. 500 km yolu 40-50 km hızla geldim. Yolda kaç küşüden ne küfürler yemişimdir. Ulan adamın altındaki arabaya bak, gittiği hıza bak diye. 24.000 lira sıkışmıştı şanzımana. Sıkışan parayı çıkarttırıp arabayı sattım. Bir daha da BMW almaya tövbe ettim. Şimdi Octavia candır diyorum
Komik anlarım maalesef yok yani arabada seyir halinde giderken babamın sağ sola sesini duyarmayacak kadar sadece araba içindeyken laf atmalarına çok gülüyorum mesela yola atlayan olunca atlama yola zilli diyor karılara ya da plaka 42 diyelim konyanın ayusu felan diyor beni bi gülme tutuyor ayhh katıla katıla gülüyorum ya söyleyişi çok komik.
2017 yılında arkadaşlarla Volvo S40 arabayla Ankara 'ya gitmiştik ve gezinin sonunda acayip yorulmuştum. Arka koltukta uyuyordum, tam uyumuşken arabayı kullanan arkadaşım, bacağıma şaka olsun diye bir sıktı. Acının etkisiyle felaket sıçradım! Arkadaşımın kafasına tokat patlattım.
Peki İtiraf edeyim 🤣 2020 de 6 Ağustos da Amasyaya geliyordum Öğle yaz havalar aşırı sıcak tabi Camlar açık Arabanın içine böcekler girdi Şansıma Tükürem Hepsi de arkaya benim oturduğum yere geldi Ulen eşek sipalari Diyecen ön cam açık arka kapalı arkaya niye geliyonuz 😂 panikledim Korktuğumdan değil bazı böcekler insana zarar veriyor çünkü ısırıyor ciddi zararlar verebiliyor ama böcek olarak sinekten korkmam karınca mesela o çok şeker severim onu
Annemle bir anım oldu. Ben daha yeni yeni kullanmayı öğrenmiştim, annem heveslendi bende öğreneyim dedi kimse yanaşmadı. Bende ben öğretim sana dedim. Neyse bir gün köydeyiz çardak var önü boş tarla orada denedik biraz kaldırdı döndük bir iki tür dedim çardağa doğru git frene baş gitti gitti tamam dur dedim, kendimizi çardağın direğinde bulduk, gazla freni karıştırmış sağ çamurluk mefta olmuştu 😂
Daha Yeni yeni öğreniyorum üni yi bitirdim IBM de işe başladım yolda gidiyorum ama tam acemi haramidere de bir sapak var oradan girdim bir şekilde yanımda emre abi diye biri var öğretiyor yolları nedir ne değildir işte kadının biri indirdi cami senin süreceğin arabanın ya dedi o gün bugündür araba surmem 🥺🥺
Vinçle bir gün işe gittim köye konteyner götürdüm. Akşam üstüydü dönüşte birden stop etti araç. Mazot var, aküler sağlam, marş dinamosu sağlam, şarj dinamosu sağlam ama bir türlü çalışmıyor. Usta falan aradık gecenin bir yarısı kimse bakmıyor patron bakmıyor sinirlendim korum dedim böyle işin içine. Kitledim kapıları yattım sabah 6 gibi uyandım marşa bi bastım tık diye aldı. Güler misin ağlar mısın
Arkadaşın arabasının arkasına kocaman ARABADA BEBEK YOK KISIRIM BEN :( yazmıştım. Hafta sonu arabayı yıkatana kadar fark etmemıs. O sekılde işe güce gitmiş. Kendı aracımda ses sistemi vardı , sahurda mılletı uyandırmak için son ses davul zurna sesiyle sokaklarda gezmiştim 😂
Arabayla pek anım yok 😕 motorla anım olmuştu. Biz ışıklarda beklerken arkamızdan trafik geldi yanımıza durdu. Birbirimize bakıştıktan sonra arkadaşa söyledim "sevmese bari" diye😂 pencereyi açtı. Yarışalım mı dedi. Ceza yazmayacaksan olur abi dedik😂 güldü biz öyle diyince. Işık yandıktan sonra yanından gazlayıp geçmiştik 😂😂
Tek teker giden moturun arkasinda yakin takip gider iken birden el freni cekip lastik sesi cayirtisi diye tabir edilen o sesi cikarip motorluyu altina sı.. rtmak 😅
Çeşme otobanında sol ve orta şeritte giden iki aracın ortasına dalıp ikisini de yarıp geçmek ve sonuc olarak içinde bulunduğum aracın sağ ve solundan boydan boya yarılması ama kaput sağlamdı bir şey olmadı iki taraf naneyi yemişti
Akşam vakti Geri geri gelirken çarşaflı teyzeyi görmeyişim. Karlı bi yolda ayna ve camlar donduğu için kapı açık geri giderken kapının ağaca takılıp elimde kalması 😅 Kastamonu
Arkadaşı arabada bırakıp bankaya gitmiştik ki arabayı çekmesinler. Çıktığımızda arabayı çekiciye bindirilirken aldık. Arkadas içinde uyumuş ve uyumaya devam ediyordu arabada 😅😅
Abim ehliyet aldigi zaman yeni araba almisti ve beraber antalyaya gitmistik bende arabanin icinde uyuya kalmistim ve uyandigimda arabaya alismadigim icin kacirildim sanip bagirmistim