Genel olarak bu varoşların yüksek sesle ve alçak irtifada gürültülü bir şekilde yanımızdan geçmesi size ne hissettirir? Kendilerini asi ve cool sanan bu müptezel yığın size ne ifade eder?

Genel olarak bu varoşların yüksek sesle ve alçak irtifada gürültülü bir şekilde yanımızdan geçmesi size ne hissettirir? Kendilerini asi ve cool sanan bu müptezel yığın size ne ifade eder?

Zevkli ve kültürlü olmak gibi bir dertleri olduğunu sanmıyorum. Kendilerince asilik yapmaya gürültü yaparak dikkat çekmeye var olmaya çalışıyorlar işte. Bana bir zararlari yok kendi kumlarinda oynasınlar
kültür kavramını yukarıda açıkladım entelektüelite değil kastım ama zevk konusunda kendilerini cok zevkli sandıkları aşikar. yoksa o kadar alçak arabalara o kadar kötü müzik zevkini bangur bangır calmaya gerek duymazlardı
Arabesk kültürün elit ve burjuva kültüründen daha üstün olduğuna inanıyorlar herhalde. Ben bugüne kadar yaşadığım muhitte birkaç defa Ferrari Lamborghini S Class Mercedes gibi arabalar çok gördüm ama hicbirinden yüksek ses müzik çıktığını duymadım. Hatta kullanan sürücülerin üzerinde bile bir dinginlik oluyor çoğu zaman. Para gürültüyü sevmez çünkü.
para asla gürültüyü sevmez bu cok doğrudur. hiç bir zengin muhitte gürültü olmaz.
Arabesk kültür köyden kente göç etmiş ama iki atmosfer arasında sıkışıp kalmış eğitimsiz yoksul insanların kendini ifade etme biçimidir. Kırsalda insanlar hayatta kalabilmek için daha fazla gürültü yapmaya bağırmaya ihtiyaç duyar. Bunu da insanlar yer degistirseler bile hemen üzerlerinden atamiyorlar.
iyy cok kroca hic sevmem oyle tipleri yaa
Kekolar. Kız düşürmek veya hava atmak için yollarda sürat yapar, yüksek sesle gezer, egzoz patlatırlar. Hiç hoşuma gitmiyor.
Cevap
4Cevap
Her Tofaşci bir değil bende de Tofaş var doğan SLX. Keyifle biniyorum. Severim de arabami. Gayette rahat bir arabadir. tabi öyle arkasında önünde bilmem ses sistemi şu bu yok. Normal sade bi arabam var
Parasızlık işte napsın adam başka araba alamıyor
kastım parasızlıktan alanlar değil. alıp modifiye edip caddede son ses gezenler
Kültürlü sanmıyorlardır bence
entelektüelite anlamında değil. kendi alt kültürlerinde havalı ve asi bir kült olusturdukları anlamında söyledim

Honda arabamla takas yapabilirim
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?