AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Demez bence. Bu devirin erkekleri de para göz olmuş iyice.
Bu arkadaşlarımızın arasında yaptığımız bir şeydir. Birisi yeni araba alınca deposunu doldururuz hayırlı olsun demek için.
Paran varsa atarsın sende sevgilin sonuçta bu kadar kasıntı olma.
Demez boyle biseyin sakasini bile yapmaz. Ayril kesinlikle devam etme.
Sen çalışıyorsan ve o arabayla ikiniz çok vakit geçiriyorsanız bence onun söylemesine gerek kalmamalı bırakın artık şu onunki bizim benimki benimi biraz erkeğinizi sahiplenin bide böyle sevgi bekliyorsunuz
Bu mantığa göre beni meslek sahibi yapan da o değil ödesin o zaman okul masrafımı
Sen kötü niyetli bir insansın bu kafayla mutlu olabileceğini sanmıyorum aramızda nesil farkı ya da kültür farkı var o yüzden iyi akşamlar...
Gayet iyi niyetliyim ve temizim benim gibi kızı bulamaz
Dile getirmesi evet hoş değil ama hayat müşterek erkek çalışır kadın yer gözüyle de bakılmaz.
Ben çalışarak zaten kendi ihtiyaçlarımı karşılarım ben ona kuaför elbise yemek masrafımı karşılayarak 20 bin TL kâra sokacağım ev hanımı olsaydım da bunları yapmak zorunda değil miydi
Ya defolsun gitsin kendine güveniyorsa sevgilide yapmasın ne adamlar var kadınları el üstünde tutuyor boş ver yediğiniz hesabını yapan adamdan hayır gelmez
Yani ne saçmalık bu araba alan deposunu doldurtsjn ama sende sanki o senin velin mi anan mı baban mı habire sağa sola taşıyacak sende elini cebine at ölmezsin
Doğru erkek arabanın deposunu doldurdursun derse, yanlış erkek doldurma mı der diye soraraktan bu soruyu sormuş olsaydınız ortada bir soru kalmazdı.
ya arkadaşım babamın oğlumu seni taşıyacak getirip götürecek bu çoçuk iett'mi nolmuş yani hediye gibi 1 kere fulle ayıptır ya kaç litre depoda korkuyorsun 1200 2000 arası dolar araç tır almıyorsa budur yani arkadaşım zaten hesapları iteliyorsunuz parası var mı yokmu umrunuzda değil beraber bir yola çıkıyorsanız beraber harcamayı bilmeniz gerekiyor
pintilikten canı çıkacak kızlara selam olsun
Siz ezik kalmaya mahkumsunuz
kızların taksiciliğini yapmamak eziklikse EN BÜYÜK EZİK BENİM.
KIZLARIN DEĞİL EVLENECEĞİ KIZIN. lafa gelince erkeğim diyorsunuz
puhahahaah evleneceğim kız bana destek olmuyorsa evlenmem zaten o kendine finans sağlayacak birini arıyordur oda ben değilim.
Valla baba evimde kiram faturam ödeniyor arada ben de katkı sağlarım gül gibi yaşarım. Ama siz bizim gibi temiz iyi kalpli kızları bulamaz sonra da ağlarsınız
yav arkadaşım adam bir kere mazot at demiş ne olmuş uzattıtça uzattın sen babanın evinde otur boş ver enayi erkek çok gençken 50 dayılarla takıl onlar senden mazot parası falan istemez merak etme :))
Bir erkek asla kadından maddi bir beklentiye girmemeli lakin kadın da kadın gibi olmalı. Ona her gün yemek yapıp evi çekip verebilecek misin?
kadın dedigin evinde yemek yapıp hizmet mi sunar bu nasıl zihniyet
ee o zaman kadın Seksten başka bir işe yaramıyor
yazık acıyorum sana seni alan hemen bırakır umarım pişmanlıktan baska bir şey degilsin
boş ver sen boş lafı. söyle kadının evlilikte ki görevi ne? erkek evin ekonomisinden ve güvenliği gibi birçok şeyden sorumlu. kadın neyden?
bana göre hiçbirinden kadın da öyle güzel meslek edinip ikisi bakabilir eve.
ben zengin adamım paraya ihtiyacım yok. senin dediğin sistem evlilik değil üniversite de ev arkadaşlığı
ev arkadaslıgıyla alakası yok ve senden bahsetmedim zenginim demene gerek yok allah daha çok versin ama örnek verdim konu sen degilsin en büyük fakirlik zenginim diyendir emin ol düşüncenden belli iyi günler.
la zaten öylesine söyledim. sen konuya gel
Yani bilemiycem ben az da olsa katkı da bukunurdum.
Param varsa öderim ya... yoksa da yoktur... yok olduğu halde bunu diyorsa bende bozulurum tabi
Hayat müşterek. O arabayı sen de onunla sıl sık kullanıyorsan ara sıra benzin parası atmaktan kimse ölmez. Bunu bu kadar komplex yapmaya gerek yok.
Böyle demesi senin paranı ve seni cinsel arzularını kendine çekme isteğidir. İşi bitince senden gidecektir.
Çok boş konuşan var gerçekten seviyorsanız birbirinizi ama gerçekten seviyorsanız!!! Benim param onun parası muhabbeti yapmazsınız...
Her cömertin iyi insan olmadığı gibi her cimri de kötü insan değildir. Fakat her ne olursa olsun cimrilik kötü bir şey. Ama sadece bundan cimri olduğu tanısını koymak ilginç olur. Genel yaşantısına bakmak lazım.
Ya laf hoş değil belki ama buna bukadar tepki de konmaz yani paran yoksa eyvallahta erkeği köle olarakta görmeyin yani
Tabiki sorumluluk alır ve öderim ama karşı tarafdanda pahalı hediyeler beklerim, herşeyi ödediğim halde hediye almıyorsa orada dururum.
Belki cidden şaka yapmıştır, ciddiyse pek hoş olmamış
Ciddiydi ben kızınca şaka dedi
Yanlış bir bakış açısından yaklaşıyorsun sen şimdiden senin paran benim param yapıyorsan ohooo
O yapıyor bunu erkek kadının parasına göz diktiyse erkekliği bitmiştir
Onun istemesi yanlış zaten onda hem fikiriz ama şakada yapmış olabilir taş atmış olabilir zihin okuyamıyoruz maalesef
Daha önce de yemek yerken hadi bakalım Ağa'nın eli tutulmaz falan demişti hani üstünü örtmüştüm ama bu depo olayını hayatımda hiç duymadım
Ya şimdi ödenebilir 2 bin civarı bir şey tutar depoda para değil 2 bin çok caz yapıyorsa ödeyi ver sussun yani
Böyle bir şey der mi erkek
Dememesi lazım şakası bile hoş değil içinden gelmesi lazım senin
Ki ben gerçekten hiçbir erkeğin altında kalmadım yemek ısmarladım hediye aldım zaten başka ne yapıyoruz ki
Senin eleman garip biraz ya abi insan utanır ne istemeye şakasını yapmaya utanır
İşte bunu sorguluyorum
Güzel değilsen ki muhtemelen değilsin (güzel kadınlar genelde biraz saftirik oluyor ondan, sen biraz köylü kurnazısın) ödemek zorunda değil çünkü zaten senden iyisini bulabilir.
Süper yorum
bu kadınlar kendini ne sanıyo ***. saçma sapan hallerinizi gördükçe gülüyorum, kahkaha için teşekkürler.
Demez bence adam olan diyemez şahsen de demem bunu hiçbir zaman
Araba almış da 1 depo yakittimi kendine kar sayiyor
O eski erkeklerden çok kalmadı artık çocuğu erkekcik ben yapamıyorum ama parası için birlikte olan kızlara da helal olsun bu varoşlarla uğraşacaklarına zengin erkeğin sefasını sürerler
Şaka yapmıştır bu kadar ciddiye alma ayrıca o kadar gezdiriyordur seni bi depo da fulleyiver 😂
Değil mi kız doldursun vallahi hatta bundan iki depo alsın
Bi depo mazot 2 bin lira. Ne uyanık bi tipmiş bu. 😂😂 Uzaklaşmalısın böyle tiplerden..
Bize bir söz bırakmadın sen kendi kendine halletmişsin 😅
Nedense şaşırtmadın varya neyse kısa sürede kazığı yersin zaten
Dik doğru mu Açısal doğru mu. Arada fark var
Bunlarda kendine erkek diyor ya😂
Değiller
Eski sevgilimde benden 100 TL benzin parası almıştı sarhoşken 😂😂😂
Sarhoşken yaptığı başka bir şey daha aklıma geldi a... q... kahve almıştık seyyar satıcıdan benim kafa 300-500 bunda nakit yoktu benim cuzdandan aldı üstünü de cebine attı unutmuştum bak 😂😂😂😂ananiavradinigsgsgshhshshhsjsj
Oha ajsjsjsjhehe
O kafayla bir şey anlamıyorsun tabi sonradan dank ediyor
Şaka yaptığına yapacağına pişman olmuştur. 😂 Bence çocuğun başını yakmadan ayrıl.
Sevdiğin için yaptığın hiç bir şey zoruna gştmemeli
Adamlığa yakışmayan bir hareket yapmış. Kendi imajını çizmiş. boş ver üzülme görmüş oldun kalite meselesi. Demek ki o kalite yok onda
Şaka amaçlı söylemiş gibi geldi bana ama herşeyi de erkekten beklememek gerekiyor mesela her yemeğe çıktığımızda ya da hep kahve ictigimizde o ödüyorsa benim de ödemem gerekiyor teklif etmem gerekiyor bence olması gereken bu
Canını istemiş gibi tepki vermişsin. Alt tarafı 1 depo benzin. Bence sen yolunacak kaz arıyorsun.
Bence o beni yolmak için yer arıyor hangi kız sevgilisi onu arabasıyla aldı diye depo doldurmuş
İlk maaş ıslatılır. Genelde yemek tatlı gibi şey olur. Sevgilin bunu benzin olarak söylemiş. Sabırlı insanmış. Bir kadın olmayan parasının bana böyle üç kuruşun lafını yapacak, değil arabama almak selamını bile almazdım.
Bak ben ilk maaşla yemek tatlı hediye zaten yapacaktım senin tahmin edemeyeceğin kadar bonkör biriyim ama o bana bunu yap deyince sinirlendim
Iyy kadından geçinen erkek beta erkektir nefretlik.
Demek ki "fazla masraflı" sın onun gözünde
Niye demesin lafa gelince eşitlikten bahsediyorsunuz ama menfaati çıkara gelince önce erkekler kusura bakmayın
Bir kadının sorumluluğunu alamıyorsanız evlenmeyin gidin esc a saatine 1000 ₺ verin size o
Tabii tabii öyle olur şimdi tabii ki kadının sorumluluğunu evin sorumluluğunu hayatın sorumluluğu erkek her zaman alır ama lafa gelince eşitlikten bahsedip bu tür şeylere de gelince aa nasıl olurmuş dersen cevap böyle olur hanımefendi
İllede edep edep güzel bir şeydir şarttır
Edep diyen kişi olgun seven gelsin yapmış nicki haha güleceğim yoktu 😀
Evet edep diyenler en edepsizlerdir
Sende alınganlık yapmışsın adama karşı üstünlük kurmaya çalışmışsn resmen adamı korkutmuş ve sorumluluk yüklemeye çalışmışsn ayrıca erkek yumuşak ne demek ya erkeği kalıplaştırmayı bırakın
Çok sığ bir kafa yapısı
Tabi ergen kızlar gibi şimdi bana hakaret ediceni tahmin ediyorum olgunlaş biraz
Bana daha önce yemeğe gidelim dediğimizde Ağa'nın eli tutulmaz diyen sevgili kombini ne güzelmiş dediğimde al da giyelim diyen bir insan o
Tamam işte senin bulduğun kişi yalnış insan karşına sırf bir tane kötü insan çıktı diye herkesi kötü yapamazsn gerçekten 1 kere böyle bir şaka yapmış olabilir ama bunu devamlı yapıyorsa sıkıntılı zaten
Bu depo mevzusu ilk olsaydı gücüm yeterse öderim canım ama böyle bir beklenti de beni üzer der geçerdim
Haklısın aslında iğrenç bir insan anladım nasıl bir tip olduğunu ayrıl gitsin gerçekten böyle biriyle ayrıldıktan sonra kısmetin açılır ciddiyim
Benim çevremde çok var böyle çıkarcı
Hakaret için kusura bakma bu arada biraz asabi davranmış olabilirim
Evet beni hep asabi olup kırıyorlar zaten kalbim çok kırık onu sevmiştim temiz kalbine inanmıştım benim sevgilim bile olmadı
Üzülme aynı şeyi yaşadım kurtul şu pislikten işine gücüne odaklanınca doğru insan ayaklarına geliyor zaten akışına bırak sen ne kadar çok ipleri eline almaya çalışırsan okadar b*Ka batar kendi halinde bırak geleceğini düşün paranı kazan ve keyfine bak şu çıkarcı beleş insanı da at hayatından kalıcı olarak
Sana tavsiyem
Teşekkür ederim çok kırgınım çok üzgünüm gerçekten onu seviyordum çok şeyi görmezden geldim
Vazgeç ondan kendini geliştir kitap oku hayatını şekillendir ve o insanı öyle bir unut ki kendi varlığını unutsun sende paranı kazan gez dolaş eğlen bundan daha büyük bir intikam olamaz tekrar hayatına gelmeye çalıştığı zaman bir tane sert bir kapı çarp onun yüzüne
Hayallerim vardı ben paragöz olsam şimdiden sevgililer günü sürprizi hazırladım doğum gününe kaç ay var gidip acaba ne alsam diye düşünüyorum hesapları hep teklif ettim ödeyim diye bana paragöz gibi hadi araba deposunu doldur demesi
Yuhhh sen ben sana havale atıcam de atma topuk yap direkt o fena da sen fena olamayacak mısın
He canım sende haklısın senle evlenen canım resmen en nefret ettiğim kadın tipi
çiçek bocek istesen agız yapacak erkek tipi iyi kurtulmuşsun
Taşıma ücreti olarak tanımlaman biraz garibime gitti sevgilin sonuçta benim da ailem yaptı bunu bana ilk maaşını alınca bi yemeğe götürürsün gibisinden konuştular bende he deyip geçtim
Kadından para bekleyen erkeklerde kendine erkeğim demesin ya. Kadın erkek hakta eşit bir arkadaşın dediği gibi erkekliği neden üstlenelim. Türkiyedeki erkekler ne halta yarıyor cidden.
birbirinize destek olmayacaksanız niye berabersiniz ki şu an ki yaptığın şey bile nankörlük senin
Arkadaşım gayet destekçi bir insan
Mesele şu burada sömürme var. Destek yok. Çocuk kızı sömürmeyr çalışıyor. Tamamen toksik bir insan. Asıl nankör kızın değerini bilmeyen. Ga. atta.
Teşekkürler cevap için bazı erkekler kadınsı olmuş herkes yerini ve haddini bilse sorun çıkmayacak
sus sonuçta burada paylaşman doğru değil hadden bahsediyorsun ama bizim yorumlamamıza müsaade ediyorsun kendinle çelişik olma bu kadar ayrıl kökünden bitir olayı olsun bitsin
🐢🐢🐢🐢😂
@Denizlidenbiri :D sen mi şikayet ettin pişman olmuştum zaten bir an sinirle dedim hakkını helal et
Tamam eyv. 🐢
@Denizlidenbiri eyv. 🐢
Belki siz haklısınız ama kadınların daha çok para göz olduğu gerçeğini atlamayın
Öyle diyen erkekten hicbisey olmaz sana soylum ilerde çok pişman olcaksin ayrıl bırak girsin ilerde üzüleceğine simdi ağla daha iyi sonra pişman olursun
Iyi cevap vernissin canim. Cimri ve boyle kisilerden es olmaz
Calisiyorsam içimden gelmişse yaparım sanırım ya sonuçta kimseyi özel şoförüm olarak görmüyorum
Şaka adı altında geçirmiş işte lafı
diyemez şakasını bile yapamaz
herseyi paylasırken sorun olmuyorda yakıtı paylasıncamı problem oluyor
Hayatı paylaşırız yakıtı da ama bir erkeğin bunu söylemesi çok ayıptı
belkı o an yoktu sanada nazı gececegı ıcın oyle bı davranısa gırdı belkı bunun farkında ama o an olmadıgı ıcın boyle bı durum oldu
Ben bittim tükendim kardeşim boş ver her şeye alıştım ama hakkımın yenmesine alışamadım
valla bızde aynı keske paramız yenseydıde hakkımız olmasaydı
Demi param yenseydi kazanılırdı ya hayaller ya hakkım ya sevgim yazık değil miydi
hepımız aynı durumdan rahatsız olupta bılmedıgımız ınsanlara ıcımızı dokmuyor muyuz
Yazık
yazıksa hepımıze yazık ama durumlar bu
Hiç bir sevgilim param için benimle olmadı ve hesap ödetmem asla ama onlar zorla ödemiştir kimde ne varsa birlik budur yok erkek kadını taşır yok bilmem ne lafa Geldimi kocam sözümü dinlesin dersiniz öyle olmaz işte
Doğru erkek deposu dolu gelir zaten 😎
Ne saçma sapan bı dusunce. Erkek arkadasindan bı bok. Çıkmaz. anladin
Dememesi gerekiyor
Sen iyi demişsin sonuçta araba onun
Herseyi de devletten bekleme sende tasin altina elini koy evlilik tek tarafli yapilmiyor kendine sponsor almiyorsun herseyi o odesin mantigi ne
Kusura bakma erkek kadının sorumluluğunu alamıyorsa evlenmesin.
Seni alan canım odesin zaten
Doğru erkek herkese denk gelmiyor güzelim