+1 yılBunu da ilk kez duydum. Ne ayıp ya. Böyle mi söyledi size gerçekten. Korkunç. İşin cinsiyet yönüne girmeyeceğim benim açımdan hiç bir anlamı yok. Ama insan eşine öyle der mi ya. Sen de depomu doldurursun. Tövbeler olsun ya. Eşim kazancını kendisine hep harcasın isterim ben. Kendi kazancımı da eşime doğrudan hemen veririm zaten. Benim dedemde öyleydi. Eşine verirdi her zaman parayı. Ne alınacaksa, nasıl yapılacaksa eşinden önce izin alır ister ve eşi uygun görürse öyle bir şeyler için harcardı. Ama parayı her zaman eşine verirdi yani. Güvenmiyorsan kadınına eşine niye evleniyorsun ki yani bence. İnsan eşine bir şeyi böyle ödetmeye cürret edebilir mi ya. Ne kadar ayıbıma gitti yani. Depomu da sen doldurursun ne demek ya. :D Neler duyacağım kim bilir daha.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞimdi ki Türk erkekleri kadının parasına çok güveniyor. Nasıl olsa kadınlar gururlu diye bundan faydalanıp rahat rahat ikili ilişki yaşayabiliyorlar. Hiçbir sorumluluk, erkek olduğunu belli eden birşeyleri kalmadı. Biz hak eşitliği dedik. Cinsiyet eşitliği değil. Zaten türk erkeklerinin çoğusu kendi cinsinede ilgi duymaya başladı çoğusu bir kereden bir şey olmaz diyor. Avrupa'da ya heteroysa bir erkek erkeklerle katiyen olmaz. Tam erkektir. Paranın üçün Beşin hesabını yapmazlar. Ki orada kadın erkek eşitlik hat safhada olmasına rağmen erkekleri burada yaşayan erkekler gibi eşitlik diyordunuz, hayat müşterek, erkeğe yardımcı olun diye cıyaklamazlar. Çok yumuşak oldular Türkiye de yaşayan erkekler. Hele bazıları var kadının maaşına güvenip kirayı faturaları ona odettiriyor kendi de parayı orada burada yiyor. Bunu enayi pick me kızlar yapıyor ama hani diyorlar ya yorumda 'onlarda insan evladı ona destek olman gerekiyor' diyor haspam ne kaliteli pick mesin ama.
133 Yorumla
Soran+1 yılEn iyi ve doğru cevap buydu Herkese teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim ve rica ederim
Cevap sahibi+1 yılKaç kurtar kendini Allah kimsenin başına vermesin böyle koca ya da sevgili. Bütün maskulenlik erkekliği yerlerde.
+1 yılBenzin fiyatları erkeği zorluyorsa her seferinde eve alıp bırakamayabilir. Herkesin bütcesi kendine.
Ama yağmurlu havalarda, kar yağarken ya da akşam vaktinde erkeğin özellikle arabası varsa eve bırakmalı diye düşünüyorum.
Benzin parasına gelince de kadın da arada harcama yapmalı ama bu erkeğe yemek ısmarlaması ve hediye alması gibi şeylerde olmalı. Arabaya benzin istemesi beni de rahatsız ederdi.
(Elbette zor günler geçiriyorsa ayrı. O zaman elimden geleni yaparım.)12 Yorumla
Soran+1 yılDurumu iyi şu an çalışmayan ve kötü durumda olan benim. Ona rağmen hediyesini aldım
- +1 yıl
Gücü yettiğince depoyu o doldurmalı. Zaten onun arabası. Eğer sık sık bindirmek maddi olarak zorluyorsa daha az araba kullanabilir. Zaten maddi olarak zor durumdaymışsın. Zengin olsan anlardım gene.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSöylememesi lazımdı aslında çalışmadığın için sana maddi yönden bile destek olması lazım yani şöyle destek bir iş görüşmesine giderken yol masraflarına yardım etmesi gibi veyahut sende eksik gördüğü bir şeyi tamamlaması gibi şöyle bir durum var sen bu insanla ileriye dönük bir ilişki içinde misin ileriye dönük bir ilişki içindeysen Eğer diyelim evlendiniz Sen de maaşını almaya başladın bütün zorluklarda Sen de Taşın altına elini koymayı başarabilecek misin ya da diyelim ki başınıza bir kaza bela geldi eşin borçlandı kaza yaptı fakat ceza yedi gibi ona destek olabilecek misin yani evliliklerde Senin paran benim param olmaz olursa sarsılır eşler birbirine karşı Cömert olmalı yani evlendikten sonra da senin paran benim param diyeceksen veyahut destek çıkamayıp bütün yükü karşı tarafa yükleyeceksen çalıştığın halde çalışmadan demiyorum Bence ileriye dönük düşünme Eğer cimri isen
07 Yorumla
Soran+1 yılBen elimi taşın altına çalışmadığım halde koydım
Cevap sahibi+1 yılNe yaptın ki
- +1 yıl
beni götür dedi getir dedi puhahahaha
Cevap sahibi+1 yıl😅😅😅
Soran+1 yılBen sırf onun cebinden çıkmasın diye ucuz yerlere gittim hesap ödediğim de oldu ayrıca evlenirken yetersiz gelirse ucuz eşyayı bile kabul ettim hangi kız kabul eder bunu.
- +1 yıl
ay ucuz yerlere gitmiş! ay ucuz eşyayı kabul etmiş! ne büyük şey! hangi kız kabul edermiş! günlük alay ve kahkaha stoğumsun. her okuduğumda gülüyorum hahaha
Soran+1 yılGül gül böylesini bulamazsın ağla bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
- Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇevir kazı yanmasın :D eminim şaka değildi. Tabi ki herkesin birbirinden beklentisi var. Fakat şu zamanda bazı erkekler neredeyse kadınlara istetecekler kendilerini pes :D
120 Yorumla - Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır demez tabi ki de.. bu erkekten uzaklaşın direk
10 Yorumla - Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni yumurtlayan tavuk olarak görüyor gadası
10 Yorumla
+1 yılBence bu ilişkiyi tamamen toksik bir ilişki ❗
- cidden başınızdan geçenleri okudum ve toksik bir sevgiliniz olduğu kanısına vardım. Böyle bir ilişki yürümez özellikle insanların sevgilisine bu şekilde tavır alması konuşması hoş değil. Özellikle sevgililik sürecinde insanlar bu şekilde lakayt davranmamalı kusura bakmayın ama bana gevşek gibi geldi.
- Siz siz olun böyle insanlarla gelecek düşünme konusunu tekrardan düşünün. Çünkü bu zihniyette biriyle asla ve asla olmaz bugün böyle söyleyen düşünen yarın kusura bakmayın da başka masraflar çıkarır size. Sürekli sizden harcamaya kalkar kendi parası kıymetli olur ve işin sonu boşanmaya gider tabii bunu götüren de siz olursunuz Çünkü burada siz altın yumurtlayan tavuk rolünde olacaksınız.
O yüzden tekrardan düşünmenizi öneririm tavsiye ederim iyi günler.
25 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederiz cevabınızı dikkate alacağız
- +1 yıl
Tam bir beta kafası. Adamın parayı ortak ödemek istemesi mi toksiklk? Finansal köle erkekler de iyice artmaya başladı. Oldu olucak suçlu ilan edin
- +1 yıl
Erkeklik kadının hesabını ödemekle mi oluyor? Kadınlık ne peki? Erkeğin her dediğine evet deyip yatakta köle olucaksan ben öderim öyle kızın hesabını. Ama en ufak bir dominant tavrını görürsem keserim ödemeyi. O zaman siz de kadınlık yapmayı bilin. Günümüzde görüyoruz kadınların ne bok olduğunu. Hele hele feministsen hiç konuşma. Konuşmaya hakkın bile yok. Bak itaatkar kıza destek çıkarım ama dominantlık hissedersem işler değişir. Bence erkek arkadaşınd da bundan dolayı ödemek istemiyordur hesabını.
- +1 yıl
Parayı ortak ödeme diye bir şey yok , daha ortada arabada yok yani hiçbir şey yok müşteri kız arada benim işimi hesabından güldürmeye çalıştım erkek Ödemiş zorla lan ortada araba yok sen benzin parasını lafını mı yapıyorsun gevşek derler adama bir daha bu kız çalışmıyor bir şey yapmıyor çocukta araba yok bir şey yok lan evlen ondan sonra bir laf atarsın kaldırıp da sevgili iken de bu kadarda absürt bir şey yapmasın bu nereden bakarsan bak yalapşap bir şey nerede nasıl hareket etmesi gerektiğini bilmiyor rezil eder böyle adam insanı
- +1 yıl
Erkeklik değil misin yani sizin orada deminden beri erkek gibi takımla o o sana olaylara çıkıyoruz yine gidip millete çatıyorsun ya sen hayırdır gebeş kaplumba bir genelleme yaparak nasıl hakarette bulunursun az haddini bil. Her şeyin bir sınırı var hesabı vermekte ayrı muhabbettir yeri gelir ödenir ama yerine göre hakaret hareket etmeyene de hakaret edilir çocuk yerine göre hakaret etmemiş çelimsiz saçma bir tip gitti evden ondan sonra yat bazı şeyleri sevgili iken yapacağın şeyler sınırlıdır kalkmış sen de yarım saattir gev şeyi savunuyorsun yani karşındaki kız diye böyle davranamazsın önce bir erkek ne yapmış ona da bak kaldırıp arabası yokken böyle laflar yaparsa sorun yaşar
+1 yıl“Şimdi bana kadın erkek eşit sen de öde diyenler yazmasın“
Bak bak bak bak bak sen. Hem dominant hareketlerde bulunucan, üstünlük isteyecen hem de erkeğin arabasına benzin doldurmayacan. Ulan banane o zaman senin kazandığın paradan. Yaptığın şey ve düşüncen resmen saçmalık. O adam biraz daha dominant olsa şaka yaptım demek yerine seni ödemeye zorlardı. Ödemiyorsan da ayrılırdı.
Sen bir kadın olarak yapman gereken her şeyi eksiksiz yapıyor musun ki? Ona itaat ediyor musun? Her istediğinde ilişkiye giriyor musun? Ona yemek yapıyor musun? Onu iyi hissettiriyor musun? Ona saygı duyuyor musun? Bunları yapmıyorsan boşa zırlama. Ki üslubundan da hiç itaatkar birine benzemiyorsun. Kapının önüne koyması gerekiyor seni.
43 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum ama sana güvenmiyorum. Yazdıkların doğru ve dürüst durmuyor. Yukarıda bir tane kız biz eşitlik değil hak istiyoruz gibi bir şey zırvalamış ve ona en iyi yorum seninkisi demişsin. Halbuki çok itici ve cringe bir yorum.
“kadının sorumluluğunu üzerine almak zorundadır.“ demiş. Siz niye kendi sorumluluğunuzu almıyorsunuz. Esas soru bu. Erkek kadının hesabını ödemek zorunda değildir. Bu saçmalık.
Şahsi olarak evet kız itaatkarsa ve beni cinsel ve genel anlamda tatmin ediyorsa hesabını seve seve öderim ama yine onun böyle bir beklenti içinde olmadığını da görmem lazım. Başlarda ödemem. Çünkü beni zorladığını hissederim. Eğer baktım ki paragöz bir kız değil, işte o zaman öderim. Ama sen muhtemelen bu testi geçemezdin. Ben senin haklı olduğuna inanmıyorum ve hissetmiyorum. Çok paragöz birine benziyorsun ve bunun altını da maskülenlik yok yeaaaah diyerek kapatmaya çalışıyorsun. Sen kadınsı değilsin ki maskülenliği sorguluyorsun. Yukarıda yazdıkların doğru olsaydı itaatkar olman vs gibi sana hak verirdim ama hiç inanmıyorum sana. Zerre kadar. Bir gariplik ve yalan hissediyorum sende.
Soran+1 yılBen tek başıma zaten sorumluluğu alıyorum evliyken de harcamalarım kendimnden çıkacak eee sen bi fatura kira ödeyemiyorsan o kızı s. kme
- +1 yıl
Bilmiyorum ya bilemedim durumunu. Ya yalan söylüyorsun ya da haklısın. Kararsız kaldım.
+1 yılerkek arkadasimla arabayla ankaradan kapadokyaya gittik, nolursun ben doldurayim depoyu dedim cunku borclu hissederdim, asla izin vermedi elimi cebime atmama. normalde kadinlar harcama yapmasin isterim ilk bulusmada vs ama ilerleyen donemlerde harcamaya katılmak gerektigini dusunuyorum cunku ekonomi cok kotu su an kimseden beni doyurmasini bekleyemem. ben odemeyi teklif ettim, onun izin vermeyip buna ihtiyac duymamasi daha cok hosuma gitti cunku o tatil icin oncesinden ekstra calisip para biriktirdigini biliyordum. senin erkek arkadasinin yapmasi gereken de buydu. yine sen teklif et, ode bunlar hic sorun degil ama onun senden bunu bekliyor olmasi hos olmamis
44 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bi ökzülük yapmasa ben teklif ederdim
- +1 yıl
Son cümlen hariç katılıyorum good girl
- +1 yıl
Erkek arkadaşına öküzlük yaptı deyip itaatkar olduğunu söyleyen kızın samimiyetsizliği. Sizlere 1 kuruş verirsem namerdim. Para avcısı kızlar hiçbir şeyi hak etmiyor. Hayat müşterek. Ödeyeceksiniz paşa paşa!!!
Geçmiş olsun. O adamda iş yok. Kendi hayatının sorumluluğunu üstlenmeyi reddedip başkalarının üzerinden geçinen, üstelik kendini taşıttığı kişinin çerçevesine girmeyi de reddedip ona kural koyan, sırtına yüklemeye çalıştığı sorumluluğa negatif yorum yapan erkeği de adamlık üzerinden shaming yapıp utandırmaya çalışan beceriksiz, vasıfsız ve solipsist bir kadına kendi beklentisini ifade edip ters yorum alınca korkakça geri adım atan erkek, adamım diye sokakta gezinmesin. Üzgünüm, zavallı egona fazla ağır geleceği için victim blaming ile üzerime gelmeye çalışacağını da biliyorum ama, hakikat bu.
20 YorumlaBunun senden para istemesinden, bana bir şeyler al demesinden hiçbir farklı yok. Erkeği çok aciz gösteren hareketler bunlar. Sen gönlünden kopar bir şeyler alır verirsin ama bir erkeğin bunu şaka yollu dahi olsa söylemesi çok abes kaçar. Ben kadın olsam şahsen rahatsız olurum. Altında araban varsa, giderinide sen düşüneceksin. Başkasına ödetmek saçma. Evli olursun o zaman zaten bütçe ortaktır ama sevgili iken çok abes kaçar.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Arabaya binince iyi, yakıtına ortak olunca kötü mü? Çoğu kadın masraflara ortak olmak istiyor emin ol. Sevgilin senin baban değil, tüm masraflarını sırtlanamaz. Şaka yapmıştır yapmamıştır onu bilmem, ben benzin al gibi bir şey demezdim mesela. Erkek her şeyi karşılamak zorunda diye bir şey yok, herkes elini taşın altına koymak zorunda. Kadın erkek eşit dersiniz ama tüm maddi giderleri erkeğe yıkarsınız. Parayla alınabilir sevgisi olan kadınlardan iğrelti geliyor. Birisi de demiş ki "üçün beşin hesabını yapıyorlar" şaka mısınız ne üçü ne beşi? En kötü, en ölü araba olmuş 200 bin TL, benzin 38 talan, bakım maliyetleri, sigortası ve vergisi dünya para. Bunu diyen kadınların çoğu (!) evde baba parası yerken araba masrafı altına giremez. O ısmarlasın, o gezdirsin, hediyeler alsın... Kadınlar madem bu kadar kırılgan ve cici, o zaman kendilerini yalnızlıklarıyla şereflendirsinler.
12 Yorumla- +1 yıl
1-ortada araba yok ' daha evli de değiller. Ayrıca bildiğim kadarıyla çocuğun gelirdi yüksek ısmarlama işlerinde de kız kendisi ısmarlamaya çalışıyor yani kendisi ödeme yapmaya çalışıyor.
En azından evlilik sürecinde sevgiliyken bir zahmet masrafları da karşılasın.
Soran+1 yılTeşekkürler böyle düşünen insanlar varmış
way :D cumlelerinden ee yani erkekse ödeyecek tabiyi aldım. yani hos değil tabi bu. bence kadın erkekte esıt değildir zaten. neyse cocuk genc biraz toy olabilir. hersey müşterek. sürekli adama binmicen tabi. 3 5 katkı yapcan. bu iş böyledir. misal kayak zamanı sımdı sen depoyu doldurusun o işte oteli alır ya da neyse artık biraz sen biraz o yani. erkekse beni al götür getir elime cebime sokturma bu yeni nesilde yok artık. sen kalbini askını veriyon ee ben de veriyom diyor erkekler yani. ama bence elemanı hemen kovalama. biraz dizayn et. hatunsun sen. ayar cekcen cekcen cevircen. 4 4lük erkek yoktır. senin ıcın cok büüyük mesele ise de artık ayrılırsın. ama bu devirde askı bulmak zor hemen kovalama bence. belki kaderin o. ilerdeki kocan o. esne yani bence cok sert geldin bana.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanlar sevgilisini evinden alıyor evine bırakıyor cümlesi senin nasıl bir zihniyet içinde olduğunu gösteriyor agam o da seni evinden alıp evine bırakmak zorunda değil paşa gönlün nasıl isterse gider metrobüs duraklarında bekleyebilirsin bu arkadaşlar arasında yeni alınan bir ayakkabının üzerine basılması tarzı bir şey sen atanıpda sevgiline bunun harici bir güzellik yapsan eyvallah ama sadece bu sözü dedi diye ona çıkışman onun doğru bir insan olmasından ziyade senin onun için doğru bir insan olman sorusunu sorduruyor
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÜstteki yaptığın şeyleri okudum buraya şunu eklemek istiyorum sadece o yazdığın duruma Göre yorum yaptım eğer senin ona karşı bu yaklaşımın doğru ise bu şekilde yazman doğru keşke yaptığın şeyleri de duruma ekleseymişsin bu şekilde sana hak verilerek daha iyi yorumlar yapılabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ödetme muhabbetlerini hiç sevmiyom sözünü şakasini bile yapmasinlar mümkünse ya 2 kisi vardi hayatimda ödemeye calistigimda dahi kasiyer bile almamisti elimden düşün olayi otoriter olabilmeli amma velakin buna karşın şunu öde bunu yap diyende olmustu kesinlikle bizim yerimize ödeme yapabilmeli erkekler zaten biz görgüsüz insanlar değiliz bi kahveyle tostu ödeyecek onu da caz yapiyo burada bazilari sanki üzerine arazi tapuluyo gibi
14 Yorumla
Soran+1 yılBen de böyle düşünüyorum utanmasalar beni s. k diyecekler
Cevap sahibi+1 yılArabayla biryerlere birakmaya da karşıyım ben misal sen biraktiriyormussun ama yemege cikicaktik ben gelip alayim dedi ne münesabet dedim o seviyeyi korumak lazım nişanli degilsin evli değilsin depoyu fulle diyebilir ondan
Soran+1 yılBebeğim ben de bana bir şey alacakken ne münasebet diyorum ama kusura bakmasın benim 2 saatim yolda geçiyorsa bi zahmet evden alsın
Cevap sahibi+1 yılEvlilik kredisi felanmis sakın aman diyim müge de esrada seni görmeyelim sonra dolandirildim diye acaba böyle böyle kandirdigi insanlar var da kimi yolabilirsem peşinde mi meslek olarak dolandirici insanlar var çünkü
Evet, der. Dememesi için bir neden yok.
Dışarıda bir yemek yersiniz, kahve içersiniz elini cebine atarsın. Arabayla bir yere gidersiniz aynı şekilde depoya katkı sağlarsın. Önemli olan bunu erkek arkadaşın demeden yapmak. Sonuçta araba ortak kullanım gibi bir şey olmuş. Her defasında erkek arkadaşın benzin alamaz ya.
Neyse ki bu yaşıma kadar basit ve yiyici kızlar dışında parama göz koyan olmadı. Uzun bir yola çıkarsak elini cebine atan tiplerdi. Erkeği sadece para olarak gören kızın tribini çekmeye gerek yok bence, bu işi yapanlar var kısa vadede. :)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok saçma şakası bile kötü… ben yaparsa sevinmem yaptırmamda… ben arkadaşımdan beklenti böyle küçük hesaplara girmeye çekinirken hele sevdiğime söz konusu olamaz erkekliğe ters.
44 Yorumla
Soran+1 yılİşte aradığımız yorum
Soran+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılBen teşekkür ederim çok zarifsin
Soran+1 yılRica ederim
+1 yılYa kimse saçmalamasın eski kafa demesin. Erkeğin arabası varsa ve seviyorsa seni evinden de alır evine de bırakır ama depoyu fulle, sen öde meselesi oluyorsa o erkeğe erkek demem. Şimdiki erkekler cidden kadınlara özeniyor (eşcinsellerden bahsetmiyorum) lafa gelince erkeğiz, kıskanmaya gelince erkek ama konu para olunca ürkek ceylan hahaha paranın lafını yapacaksanız sevgili yapmayın kardeşim. Sen haklısın ve sakın depoyu falan fulleme
25 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok doğru bir yorum
- +1 yıl
haklısın, komreyd! bu devirde kadın çalışmayacak! okumayacakta! kadın evinde oturur erkekten parasını alır kadın gibi ev işini yapar.
- +1 yıl
Hayır öyle bir şey demedim niye çarpıtıyorsun? Cidden şu devirdeki erkekler kadın gibisiniz ya. Tamam kanka sen evinde otur kız seni alsın evinden, yedirsin içirsin evine bıraksın. Hatta geç kızın önüne o işi de o halletsin
- +1 yıl
hem eşitli, egaliteryanizm hemde kendinize göre çarpıtın oh ne ala memleket a**
Soran+1 yılBacım bunlar prenses erkek laf anlatılmaz bunlara
+1 yılNe sen doğru kadınsın, ne de o doğru erkek. İdeal olan tablu şudur: Sen cidden içinden gelerek ödemek istersin ama o da gerçekten içinden gelerek kabul etmez. Sen içinden gelerek beni almana gerek yok dersin ama o içinden gelerek seni evinden alır. Senin düşüncen ve yaklaşımın da onun düşüncesi ve yaklaşımı da huzursuz edici. Fazla yorum yapmayacağım. Aslında iki içten pazarlıklı insan olarak, birbirinizi güzel bulmuşsunuz. Bence böyle sorunlara takılmayıp devam edin.
31 YorumlaŞaka yapmıştır. Ama eşinse doldurabilirsin ne var bunda yani? Sonuçta ikinizinde bir geliri olacak. Evlenirken kime sordunuz? Birlikte bir hayatınız olacak. Birikim yapacak olanda sizsiniz. Dolayısıyla yuvayı kuracak olanda sizsiniz. Eşin kendi maaşını cart curt etmeyecekse doldur doldur.🤣🤣🤣🤣👍👍
16 Yorumla
Soran+1 yılAblacım ne eşi görücü usulü tanıştık daha gezmedik bile ve ben çalışmıyorum
Soran+1 yılÇalışınca yaparsın diyor yani yol çiziyor
+1 yılYani kusura bakmayın ama cidden çok acayip birisiniz. Evet erkeğin bunu ciddi ciddi söylemesi uygun değil ama erkek kadının sorumluluğunu almalı ne demek? Tek başınıza birşeyler yapamıyormusunuz siz. Eğer o arabayı ortak kullanıyorsanız yeri geldiğinde deposunu da doldurursun gerekirse sanayiye de götürürsün. Bu nasıl iş ya. Kendinizi bu kadar muhtaç durumlara düşürmeyin lütfen.
18 Yorumla
Soran+1 yılBen onun daha yeni tanıştığı kızım bana bunu teklif edemez ayrıca sizin dediğiniz evlilikte olur
- +1 yıl
Hatta ortak kullanılmasına bile gerek yok arabanın. Şahsen ben cebimde param varsa fullerdim.
- +1 yıl
Belirtmemişsin ki tatlım nerden bilebilirim yeni tanıştığını ayrıca yazdığını tekrar oku genelleme yapmışsın
Soran+1 yılAklım başımda değil çok üzgünüm ciddi düşünüyorduk ondan bunu hiç beklemiyordum bir erkeğin beklentisi varsa bunları der dimi şakası bile yapılmaz
- +1 yıl
Yani anlayamadım gerçekten daha yeni tanıştığın kişiyle ciddi mi düşünüyorsun bak ikisini de sen söyledin ben uydurmadım bunları. Ayrıca maddi şakalar olabilir ilişkilerde kaldıramıyorsan ayrıl ne deyim.
Soran+1 yılGörücü usulü oldu o yüzden evlilik amaçlı konuştuk
- +1 yıl
O zaman biraz daha tanı
Soran+1 yılBilmiyorum konuşmaya değer mi
+1 yıl"Kadın, erkek eşittir" diye savunanlara miss gibi misilleme..
Hiç kızmıyorum.. Bunu savunan kadınlara müstehak..
Bu Feminizm belasını biz erkeklere def edemedik, kadınlar def edemediği sürece de bunlara maruz kalacak..
112 Yorumla
Soran+1 yılBak arkadaşım kadın ve erkek bazı konularda eşit bazı konularda değil. İslam'da kadın çalışmak zorunda değil çalışsa bile eşine vermek zorunda değil. Bir erkek kadının sorumluluğunu alamıyorsa evlenmesin. Ben gayet dindar ve temiz bir kızım
- +1 yıl
Dindar birinin nikahsız birinin arabasına binmesi peki?
Ayrıca ben feminizm düşmanıyım zaten.. Ama sizlerin de "Feminizmi istemiyoruz" demeniz lazım biz erkekler kadar.. Daha doğrusu dindar erkekler kadar.. - +1 yıl
Kaşe imza
Soran+1 yılPardon da tanışmadan nasıl evlenceğiz boşanmamızı mı istiyorsunuz bu arada feminizm kadın erkek hak eşitliğidir hesabı eşit ödeyelim her şeyi biz yapalım eşitliği değil
- +1 yıl
Feminizm, kadının düşmanıdır.. Eşitlik cart curt hikaye.. Kadına zulümden başka bir şey vermişliği yoktur..
Ayrıca kadın erkek eşit değil ki, hakları da eşit olsun? İslam'da da eşit değil sayın dindar hanımefendi.. Dininizi öğrenmeden dindarım demeyin..
Soran+1 yılBen gayet biliyorum dinimi bazı erkekler gibi çok eşliliği savunup aldatmayı hak görmüyorum. Ayrıca bazı kadınlar bazı erkeklerden zekidir. Kötü erkekler dini kullanarak kadının aklının kıt olduğunu savunuyor soruda da gördüğümüz gibi bazı erkeklerin aklı kıt olabiliyor
Soran+1 yılKadınlar kendini bu kadar savunma sebebi erkeklerin bizi haksız yere ezmesidir. İSLAM ERKEĞE KADINI EZ Mİ DİYOR beyefendi
- +1 yıl
Kadının ezilmesi İslam'da da yoktur? Bunun için bir müslümanın feminizmi değil İslam'ı savunması gerekir.. İslam'ın dusturlari eşit değil ama adildir.. Zaten esitlikten adalet çıkmaz, adil kanundan adalet çıkar..
Kadınla erkeği eşitlemek, kadına zulümdür
Soran+1 yılEvet adalet önemli ama yeni nesil adalet ve eşitliği karıştırdı çok yorgunum sürekli birine güvenip yarı yolda kalmaktan evlenmek istiyorum zinadan uzak duruyorum ama karşıma neden böyle insanlar çıkıyorum ne yapayım erkek gibi ben çalışayım o da evde mi dursun
- +1 yıl
Elbette hayır. Denginizi bulana kadar yalnız kalmak; günaha girmekten, yanlış seçim yapmaktan daha hayırlıdır..
Soran+1 yılGerçekten çok üzgünüm neyse kırdıysam özür dilerim hep iyi niyetimden kaybettim ben ona paragöz tavırda davranmadım ama onun bana bunları demese evlilik kredisi çek bana ver ben öderim gibi şeyler de demesi çok üzdü hatta kendisine bir erkek olarak benden para mı isteyeceksin dediğimde şaşırdı
- +1 yıl
Estağfurullah.. Ama anlattığınız kişi size iyi doneler vermemiş.. Denginiz değil.. Kredi zaten faiz, bunu talep etmesi bile denginiz olmadığını gösteriyor.. Umarım yanlış karar verip, üzülmezsiniz ilerde.. Çünkü arkadaşın bunlardan yana bir rahatsızlığı yok.. Helal haram hassasiyeti de yok gibi..
+1 yılArkadaşları arasında öyle demeye devam etsin bakalım arkadaşı kalıyor mu? Korsan taksi miymiş arkadaş hayırdır ne parası? Üçün beşin hesabını yapıyorlar sonra adamım diye geçiniyorlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılHah korsan taksi misin hayatımda o olmasa ben dışarı bu kadar çıkmam üstelik çalışmıyorum şu an yol paramı zor karşılıyorum
Daha çalışmadan kazanacağın parayı düşünmüş olması aslında mesele. Sıkıntı yani. İlerisini göremiyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılHah işte bu ya ben çalışmıyorum ama o sürekli atanınca şunu yaparız hatta bana kredi çekersin ben öderim bile dedi
Arabalar konusunda 315 cevap paylaştı. Şimdi... diye cümlene kadar haklıydın. Ancak erkek kadının sorumluluğunu almalıdır gibi bir cümle oldukça avam bir cümle. İşinize gelince eşit, işinize gelince daha eşit olmayın. Tabi ki bırak sevgilisine, ben arkadaşlarıma bile hayatım boyunca benzin aldırmadım, orasi zaten rezalet. Ama dediğim gibi senin bakış açın da doğru değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşitlik kelimesini işimize geldiği yerde kullanıp gelmeyen yerde kullanamayız... Yazdığınız dediğiniz gibi ise siz haklısınız. Hadi diyelim öyle bir cümle kurdu o şekilde söylemesi daha da yanlış. Doldurursun diye emrivaki bir cümle kuramaz hele de gerçekten seviyorsa sevdiği kadına böyle konuşamaz yani konuşmamalı...
10 YorumlaBoyle bisi bekliyorsan hic hos degil. Zorlaniyorsa maddi olarak istemedi her erkegin cesaret edemeyeceyi bisi. Durumu cok iyi degilse bu zamanlarda cok takma. Sevgili olarak yardimini istiyor. Isimize gelince esitiz, gelmeyince ama Ben kadinin. Askim cinsiyeti olmaz. Askta kiz tarafi, erkek tarafi olmaz. Ayrilmak ne bu konusma yuzunden? Cok sacma.
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltabikide erkekk oyle diyemez, kadinlar mecbur degiller erkeklere bakmaya ama onlar mecburlar bizlere bakmaya.. hele bide sevgililik doneminde tabikideee odemezsinnn o ne oyle. aha yarin obur gun ayrildiniz neolacak allah korusunn hepsii bosuna gidecek.. duyanda diyecek her dakika arabayi senin icinn kullaniyor yok oyle..
tamam uzaklara gidersiniz birlikte dersinn canin sagolsunn oderimm bir kereligine ama oyle herzamann olmazzz tabikideee
10 Yorumla
+1 yılSevgilinin karakterini en iyi sen bilirsin ama bu cümlede garip bir şey yok bence. Bir kerelik depo doldursan hayatından bir şey eksilmez. Aksine onu çok da mutlu etmiş olursun. Bu verdiğin tepkiyi, tekrar 'depoyu doldurur musun' derse verirsin. Şu an biraz yersiz bir tepki olduğunu düşünüyorum.
20 YorumlaAltta biri türk erkeklerine laf etmiş. Avrupadayım, avrupalı kız arkadaşıma para ödetmiyorum. Sizin gibi türk kızıyla vursaydım yine para ödetmezdim, takardım boynuna ipi koştururdum arabanın arkasından. Türk kızına para harcamayı bırak, yanıma yaklaştırmam. Rezilsiniz.
00 YorumlaNormalde sen doldurmak isteyebilirsin ya da bir yemek yediniz parasini odeyebilirsin ama bir erkegin senden şaka yolu ile para istemesi onun sana olan duygularinda ciddi olmadigi izlenimi uyandiriyor bende. Tabi artik devir degisti kadin da calisiyor pahalulik var bunlar dogru ama bir erkegin benzin parasi istemesi tuhaf.
00 Yorumlamaalesef günümüz toplumunda çıkarlar ön planda misal; bir arkadaş nişanlandı kızın hemşirelik bitirdiğini sanmışlar ataninca çalışır parası olur kafasında, kız yaşlı bakım bitirmiş bunu duyunca nişanı atmış erkek tarafı " biz seni hemşire sanıyorduk " diye 🤮🤮
00 Yorumla
+1 yılİlginç ve üzücü bir durum senin için. Hayatın boyunca aklından çıkmaz bu
11 Yorumla
Soran+1 yılHayatımdan çıkaracağım o yüzden
Para muhabbeti yapmaya baslamis simdiden getir guturune miktar biciyor
18 Yorumla
Soran+1 yılHah dimi bunu deyince arkadaşlar arasında böyle deriz dedi ben arkadaşın değilim dedim
Soran+1 yılHayır asla zorlamadım
Soran+1 yılDedim zaten ama tartıştık
Gizli Üye(30-35)+1 yılnerden buluyorsunuz böylelerini? Bir kes olsun hesap bile ödemedim benle nişanlandı. Emek vermeyen erkek ciddi olamaz o kadını sevemez.
215 Yorumla
Soran+1 yılAnlat bacım anlat neler yaptı nişanlın biz de görelim gerçekleri
Cevap sahibi+1 yılLan ben 0.50 carat pırlanta yüzük aldi diye trip attım da gitti daha iyisini aldı meğerse gayet iyi büyüklükte yüzükmüş senden bunu isteyen seni sevmiyor ayrıl direkt ayrıl bu kadar değersiz hissettiren biriyle ömür geçmez bundan baba olmaz.
Soran+1 yılAy inanmıyorum ben kıyamadığımdan ucuz yerlere gidiyordum
Cevap sahibi+1 yılCanım ayrıl ayrıl direkt ayrıl bak 6 sene önceki ilişkim böyleydi sonradan elimi herşeyden çektim biriyle tanıştım şu an çok sevdiğim biriyle nişanlıyız hemde iki senedir çok mutluyum inan erkek seviyorsa değer veriyorsa mücadele ediyor onceki ilişkimde evlenecektik güya ben çalışırken o hiç bir şey yapmıyordu.
Cevap sahibi+1 yılşu an çalışmıyorum değerim biliniyor açıkçası
Cevap sahibi+1 yılBazı kadınlar böyle erkekler onu terketmesin diye bende çalışırım yaparım ederim falan diyo ama alakası yok kendi değerini bil elimi herşeyden çektim nişanı bile sevdiğime yaptırdım daha çok aşık bana bende onu çok seviyorum çok mutluyum.
Cevap sahibi+1 yılArkadaşlar arasında öyle deriz dedikleri şey ne biliyor musun? Arkadaslarına bir keriz buldun parasını nasıl yiyorum ama muhabbeti var
Soran+1 yılKitap yaz okuyalım nasıl yaptırdın nişanı falan kaç ayda evlilik konuşmaya başladınız ne kadar sürede seni sevdi ilk ne zaman seni seviyorum dediniz
Cevap sahibi+1 yılYani ilişkim 2 senelik ağustosta nişanlandık kitap okumaya taktik yapmaya gerek yok öyle saçma sapan şeyler bunlar öyle kitaplarda ilk gün konuşulmaması gereken konu evlilik diyor yalan biz beklentilerimizi konuştuk karşılıklı sevdiğim sevmediğim travmatik herşeyi konuştuk bu olursa biter bunu istiyorum falan diye taktik zaman kaybıdır.
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç bilmiyorum ama zaman kaybetme o kişiyle. Değişmezler ayrıl hiç sorgulama bile direkt ayrıl
Soran+1 yılHmm yani her şeyi konuştunuz beklenti olarak
Cevap sahibi+1 yılbir ilişkiden beklentilerini söyle
İstemediginn şeyleri söyle
Travmalarını direkt değilde örneklendirerek anlat veya bir olay yaşadınız bak bu davranışın sebebiyle ben böyle hissettim böyle oldu falan de
Sürekli yazma 4 ay geçmeden bağlanma
Asla ileri düzeyde cinsellik yaşama kimsenin kök çakrasının olumsuz enerjisini üstüne taşıma
Ve ağzından teşekkür ederim lafını eksik etme
Sen böyle davranınca İyi hissediyorum böyle davrandığın da kötü hissediyorum ve bu korkularım oluyor ve şu kararı alma düşüncesi içime doğuyor de
Soran+1 yılCinsellik yaşamadım yakınlaşma illaki oldu ama
Cevap sahibi+1 yılSon sözüm ayrıl
Soran+1 yılHaklısın teşekkürler
Cevabı saptırmış orada da batırmış
Erkek kadınına hesap ödetmez, hesap ödetmez diyerek de erkeği mahcup da etmemeli , gereksiz isteklerde bulunmamalı23 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence şakayla karışık ciddi seni denemiş yol yakınken uzaklaş bence yarın bir gün evlenince elinde ki tüm parayı hatta altınlarını bile alır hayatı zehir eder sana annemden biliyorum daha yeni tanıştıkları zaman babam her şeyi kendi ödermiş sonra biraz zaman geçince tüm parayı hatta altınları felan almış canım gibi kumarda ezmiş ya da dolandırılmış buna benzer hikayeler yaşamamak için yol yakınken seçim senin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet altınları istiyordu hatta araba almak için
Cevap sahibi+1 yılaklı sıra yolunacak kaz arıyor böyle erkeklerle birlikte olup onlara prim vermeyin verdikleri tek vaat evlilik, mutlu bir aile ve kız çocuğu daha olmamış bir şey için vaat verip sonra sizi ortada bırakıp kayboluyorlar biraz uyanık olun hayatta en nefret ettiğim tiptir verilen değeri, sevgiyi suistimal edip aklı sıra kendi çıkarına karşı tarafı oyuna getirmeye çalışan tipler çok gıcıklar gerçekten bunlara elini verip kolunu kaptıracağına baştan soğuk davranacaksın arkanızdan söylensinler en azından sonra kendimi ben nasıl olurda ona kullandırırım diye pişman olmazsınız
+1 yılUzatmadan cevap verelim; demez.
Erkeklerde bu son zamanlarda kadınları parasal olarak kullanma gibi bir durum söz konusu. Eskiden para istemezler, hiç hesap ödetmezlerdi şimdi tam tersi kadının üzerine hesabı yıkmak için can atıyorlar.121 Yorumla- +1 yıl
Son zamanlarda devir değişti çünkü. Eskiden dediğin dönemde kadınlar çalışamıyordu ellerinden olmayan sebeplerden dolayı, çalışan kadın sayısı azdı. Şimdi kadınlar çalışıyor. Kadınların ekonomik özgürlüğü var. Çalışmayan kadın da iş bulup çalışabilir bu dönemde
Eski dönemle şimdiki dönemi kıyaslayacaksan tüm şartları göz önünde bulundur. - +1 yıl
Diploman sahte mi?
- +1 yıl
Ne diyorsun ya?
- +1 yıl
Okuman da mı yok🙄 lütfennnnn😒😒
- +1 yıl
Kıskanç kalbinde boğul
- +1 yıl
🤣🤣🤣 çıkarcı ruhunun kıskanç da olsa bir kalbi var mı acaba?
Soran+1 yılErkek olamadım demiyorlar da boş ver bacım bunlar haydar abi gibi kızlarla evlensinler sonra karım beni dövüyor diye ağlarlar
- +1 yıl
Sizin gibi çıkar peşinde koşmasın da varsın dövsün be
- +1 yıl
Ne biçim bir üslup bu ya? "Karım beni dövüyor diye ağlarlar" ne demek? Bu kadar hassas bir konu üzerinden bu tarz bir ironi yapacak kadar düşmeyin. Şiddete uğrayan bir kadın bu yorumu görse kim bilir ne hisseder.
- +1 yıl
@YazBunuBirKenara 😊 ben kendisiyle daha önce de yorumlaştım aman bulaşma az ede. psizdir haa laf yetiştirebilecek kadar ze, kâ yok olanı nasıl para tır tıklarım mevzusuyla doldurmuş gerisi de ona yetmiyor ama yine de sen kendine laf söyletme boş ver bunun ağzıyla uğraşma
Soran+1 yılİçinize erkek olmak sinmiyorsa hiçbir kadının hayatını karartmayın.
- +1 yıl
Erkek olmak kadına sürekli para vermek ve hayatına giren kadının elini cebine attırmayıp her ihtiyacını karşılamak hem maddi hem manevi şöförlüğüne varana kadar ve ondan ortak hiç bir şey için para talep etmemek mi 🤣🤣🤣 o kadar sâğl. ağı varsa getir beraber sağalım cicim
- +1 yıl
Bu saatten sonra o kadar sâğl. ağını n. aah bulursunuz uyanıyor erkekler emin olun kaslar küçüldü zeka büyüdü sizde de tam tersi olmaya başladı rol değişiyoruz bundan sonra siz harcarsınız biz yerizzzz ohhhh 💪
- +1 yıl
Sen çok iğrenç bir erkeksin biliyor musun? Seni engelliyorum.
- +1 yıl
Yalvarırım engelleme ne olur ama ne olur 🤢🤢
- +1 yıl
Bir psikolog olarak nasıl bu kadar eğitimsiz olabiliyorsunuz, işiniz insan psikolojisi bir de sizin? Ülkede biraz matematik sorusu çözdü diye psikolojiden ve felsefeden anlamayan düşük zekalı ve kendi psikolojisi bozuk birine psikolog diploması verirlerse ülke tabi gelişmez. Hâle bak ülkede en eğitimsiz cahil ataerkil kafalı bir insan bile üniversite okuyup psikolog olup Türkiye standartlarında iyi paralar kazanabiliyor.
- +1 yıl
Az önce şiddet üzerinden ironi yapıp şimdi sahte feminazilik mi taslıyorsun? Kendi çıkarından başka düşündüğün bir şey mi var senin?
Soran+1 yılSen kimsin ya psikolog oldun başımıza ne kesildin pardon? Ben çift anadal yapmış biriyim canım isterse ilerlerim de
Soran+1 yılVe bir erkek bir kadından para istiyorsa üstelik sevgiliyken o erkek adam değildir.
- +1 yıl
Anne babası dışında birinden para isteyen kimse iyi biri değildir zaten. Para istemesi ayıp ama para vermemesi ayıp değil.
- +1 yıl
Ya offf tartışmayın, boş muhabbet.
Gizli Üye(18-24)+1 yılsenin şoförün değil ki adam diğer sevgililer bırakıyor diye seni bırakmak zorunda mı kalacak evliler arasında biraz paranın hesabını yapmaz zaten evlilik düşünüyor diye yazmışsın evlenmemişsiniz ki ne belli başınıza ne geleceği o xaman sen de ver gitsin sonuçta evlilik düşünüyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılYa zaten çalışmaya başladığında sen içinden gelerek yaparsın muhtemelen, yapılabilir hoş bi davranış olur. Lakin daha iş sahibi olamamışken alttan alttan mesaj verip, küçük bir baskı oluşturması dahi erkeğe yakışmıyor, bide söylediğinden dönüyor ya açıkca düşünceni söyle ya da lafı evirip çevirme. Düşünceli bi erkek bunu demez zaten itici oluyor
10 Yorumla
+1 yılYa doğru erkek olduğunu düşünüyorsun sonra bütün hayallerin suya düşüyor. Bunu para muhabbetinden dolayı demiyorum. Genel olarak hayal kırıklığı yani.
10 YorumlaArabalar konusunda 609 cevap paylaştı. Bence hayat, maddi , manevi müşterektir, ama bu şekilde ifade edilmesine de gerek yok.
Ayrıca erkek adam sevgilisine, üçün, beşin hesabını yaparsa, onun erkekliği sadece laftan ibaret kalır.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuk canım sanırım... Senle evlenilmez ki ztn 😄😉 Fb bile olamayabilirsin. Erkek deposunu dolduramadığı için demez acaba bu şıklık mı değil mi diye denerr... Evlensem kendi kendimle evli gibi mi yaşarım? Sorusunun cevabını almış senden. Kezban çıkmışsın testin sonucu olarak 🤭😏
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl79 tane erkek yorumu var ama testosteronu olan adamların yazmaması gereken şeyler yazmışlar... Vah vaaahhh 😱😨 Ülkeyi geçin erkek kalmamış mq ülke de... Erkek olmadıktan sonra ülkeyi yak gitsin ztn başkası gelir yakar keyfi istediğinde. Bunlar biz niye kurşun sıkıcağız ki onlar sıksınlar ayyooll diyicek kıvama gelmişler 😱
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence demez bu bana hiç mantıklı gelmiyor. Erkek doğası gereği kadına bir şey ödetmekten çekinmeli. Şakası bile hoş değil. Bir sevgilim vardı bir zamanlar ve bana sürekli tesbih yüzük atıp bundan alan olsa keşke diyip dururdu. Param olmadığını söylediğimde bana gelip nafaka paran nereye gidiyor 1 ay çalıştın o para nere gitti diye sorgu çekmişti böyle insanlardan mümkün mertebe uzak durmak gerekiyor gerçekten hiç hoş bir durum değil. Burada yazan diğer erkekleri okuma bile onlar da bu yolun yolcusu bize bizim kadın olduğumuzu hissettirecek adamlar lazım...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayırdır hangi çağda yaşıyorsunuz neden bir erkek kadının yükünü taşımak zorunda? Daha doğrusu bir kadın neden kendi yükünü erkeğe atsın ki...
57 Yorumla
Soran+1 yılBiz yük değiliz değerli insanlarız onlar da değer veriyorsa ona göre davranır
Cevap sahibi+1 yılTamam biz kadınlar değerliyiz kabul ama erkekler de değerli biz nasıl bir ana baa evladiysak onlarda bir ana baba evladı.!
Soran+1 yılOnun anası da benden para bekliyordu kes ya
Cevap sahibi+1 yılSen kes. Yorumlara saygı duymayacaksanız soru sormayın sana hakaret mi ettim? Küfür mü ettim? Hayır. Sadece fikrimi belirttim. Şimdi uza.
Cevap sahibi+1 yılKeessss hadi daha da yazma. Yazmazsan eğer uzarım.
Soran+1 yılYorumunu da sil bi zahmet
- Arabalar konusunda 537 cevap paylaştı.
+1 yılçok abartmışsın evlilik düşündüğün adama böyle demen yanlış. sevgiliniz sizin özel şöförünüzde değil o zaman evinizden alıp evinize bıraksın. her şey ortak olur yeri gelir senin ihtiyaclarını o öder yeri gelir sen. o arabayı beraber kullancaksınız sonucta
10 Yorumla
+1 yılErkeğin Merhametsiz ve paragöz olanından Koşarak kaç Hanım Kız kalbinde bir soğuma varsa o işin büyüsü bozulmuştur dikiş tutmaz bir daha artık
10 Yorumla
+1 yılbence de ya. askerlik arkadaşıyla mı konuşuyor? öyle konuşabileceği kadınlar vardır elbet, ama sen o kadınlardan değilsin.
10 YorumlaBu kafadakilerle olmaz bugün arabanın deposunu doldurursun der yarın para dilenmeye başlar ama şakasına söylediyse ayrı..
10 Yorumla
+1 yılLafını yapması bile iğrenç. Bu adam lokmalarını da sayar. 🤔 Bence binme o arabaya, nereye gideceksek ayrı giderdim ben.. 😂
10 Yorumla
+1 yılOzaman dikkat..
Yani suda bi gercek.. insan harcamalarini iyi ayarlamali.. ama depoda doldurtulmaz yani..10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle adam mı olur. Ben olsam "sen adam mısın" derim ve terk ederim onu. Adam dediğin adam gibi olur kadınına sahip çıkar hesap ödetmez. Kadının parasına çullanan adam kendine adam demesin. O tipleri erkek olarak bile görmüyorum.
20 Yorumla
+1 yılevlilikte cüzdanlar ve bütçeler birleşir. senin paran benim param diye ayrılmış bir evlilik olmaz. ancak evlilik öncesi dönemde hayatta elimi cebimi atmadım, kimse de attıramazdı.
13 Yorumla
Soran+1 yılBen de bunu kastettim ama bana evlenmeden önce bunu diyen evlenince ne der kim bilir
- +1 yıl
evlilik iki hayatın ortaklaşması
flört başka bir durum
eşitiz seni eve bırakıyorsam depoyu doldur diyen adamla işin olmasın
beni görmek isteyen gelip evimden alır evime bırakır NOKTA
Soran+1 yılBence de
+1 yılİyide sen erkekten evinden alıp almasını beklersen oda der eşitlik konusunda da haklı
40 YorumlaNormalde böyle bişey denmez ayıp ama bazı kızlar var adamın arabası var diye arabayla her yere gitmek istio hatta anasını babasını hastaneye bile sevgilisine götürtüyor öyle yapanlardansan der adam ama hiçbir şey yokken dediyse ayıp etmiş
00 YorumlaHer ilişki farklıdır ve ortak sorumlulukları paylaşmak önemlidir. İletişim yoluyla beklentilerinizi açıkça konuşmak, ilişkinizi güçlendirebilir. Her iki taraf da anlayış göstermeli ve karşılıklı sorumlulukları paylaşmalıdır.
00 YorumlaSen evcil hayvan değilsin hayat müşterek benzin doldurmasan bile zaman zaman ne bileyim bir hediye olsun yemeğe götürme olsun bişeyler yapmak zorundasın sende
01 Yorumla
Soran+1 yılBen hediyemi ve hesabımı ödüyorum. Ayrıca beni eş olarak görüyorsa her ihtiyacımı karşılamak zorunda
Sevgilin kendi arabasını kendi doldursun senin içinden geliyorsa sen ödersin
10 YorumlaSen eski kafalısın erkek kadına bakmak zorunda diyorsun kocan seni aldatınca elinin kiri kocam yapar diyecek misin yoksa o zaman eski kafadan çıkacak mısın
10 YorumlaBunun doğru ya da yanlış erkek olması ile alakası yok bence.
Karakter meselesi…10 Yorumla
+1 yılVay uyanik benzin parasini da sana kitleyecek. Yol yakinken dön.
10 YorumlaHer şakanın altında bir gerçeklik payı vardır. Adamım diye bide yanımdamı geziyor.
10 Yorumla
+1 yılDediği şey çok kaba ama senin de hadi onu da ben ödeyeyim diye adım atman gerekiyordu. Senin yaptığın kabalığa o da kabalık yaparak cevap vermiş. Birbirinizi hakkediyorsunuz
10 Yorumla- Devamını Gör (115)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat