Selamlar.. Yanından geçen arabanın modeli mi dikkatini çeker, sürücüsü mü? :P Keyifli günler.. ✨

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Selamlar.. Yanından geçen arabanın modeli mi dikkatini çeker, sürücüsü mü? :P Keyifli günler.. ✨

İkisi de dikkatimi çekmez. :D çünkü zaten dışarıda bugatti gibi araçlar göremiyoruz pek. kadın sürücülere de çok dikkat etmiyorum yani aslında güzel kız görünce direk bakanlardan değilim beni daha çok kişiliği etkiliyor onda da tanışma falan derken üşendim. ahahs Keyifli günler..✨🥂
ahsh Barış ya :D üşenmekten öleceksin bi gün ahah
@HeartofFire ahahs :D ✨🥂
Cevap
24Cevap
Çoğunlukla araba dikkatimi çekse de, süreni çok nadiren çeker. Plakasına baksam kimin olduğunu ve kimin sürdüğünü bilirim yalnızca.
Güzel arabaysa arabaya 😂 ama ben hiç sürene çok dikkat etmem
Araba dikkatimi çeker tabi içinde ki erkekse banane 😅 kız olsa dikkatimi çekebilir de 🙈💕
kız sanarken erkek çıksa ne gülerdim he 😂😂 ahsh
Bugatti ise araba bakarim yoksa Tın derimde bazen motosiklet fuarina gidiyorum mankenleri üstlerine oturtmuslar motorlari takip edemeden geri geliyorum :D
Ne arabadan anlıyorum ne de sokakta dalgınlıktan doğru düzgün insanlara bakıyorum. Bu yüzden ikisi de değil 😂
Arabaların içine bakmıyorum, araba da çok uuff olmazsa dikkatimi çekmez. Sadece çarpılmamaya odaklıyım 😂😂
İlk arba gözümüze çarpsa da ben sürene daha çok dikkat ediyorum. Sonuçta kime küfrettiğimi/teşekkür ettiğimi bilmeliyim 🤦♀️
Arabanın icindekini hemen hemen görmeyecek kadal olduğum için dikkatimi araba çekiyor sonradan sürücü jdjdd
Önce arabaya dipleri düşüyor sonra sürene bakıyorlar kimmiş bu diye. Tanıdıkları biri ise pat sosyal medyada istek ya da mesaj beliriyor
Düzgün sürüyor da şık vi arabaysa arabaya bakarım. G*rizekalı gibi sürüyosa şoföre
Araba dikkat cekiyorsa tabikide arabaya bakarim soforunden kimene 😅
Önce arabaya bakarım araba mı diye sonra sahibine bakarım insan mı diye 🤣
arabaya bakıyorum. İçindeki beni enterese etmiyor😄
Sürenden de milletin arabasından da banane ben kendi yolumdaki şeridi ortalamaya bakarım 😎
Sürene değil arabaya bakarım. İlgimi çekerse daha çok bakarım.
pahalıysa sürene bi bakarım bu arabayı alacak tip var mı bunda diye
Ben sürerken arabaya da bakıyorlar bana da bakiyorlar. Araba da ben de kocamaniz
Araba 🚗 tabi sürenden banane ☺️☺️
Camlar filmli o yüzden modeli😄
😂😂 filmli olmasa sürücü ahsh
😄😄
Önce arabaya sonra sürene hjk
modeline dikkat ederim
Arabaya sürenle ne isim olsun
Arabayı kimin sürdüğüne göre değişir😬
Ikisinede bakmak lazim
gereksiz klakson kulladiysa sürene
Sahibine bakıyorum.
İkiside ilgimi cekmez