Dolmuşu sollarken motor çarptı, ne yapmalıyım?

Yolda yoğun trafiğin olmadığı bi caddede dolmuş yavaş yavaş önümden gidiyodu. yolcu almak için sağa doğru yanaşırken bende hafif direksiyonu kırıp solladım o sırada da arkamdan motor geliyormuş görmedim aynama çarpıp durdu. aynam yamuldu o esnada ama kırılmadı. iyi misiniz bişeyiniz var mı diye sordum sonra bikaç saniye parmağına eline bakıp sonra tamam iyiyim bişey yok dedi devam ettik yolumuza. motorlu arkamdan geliyordu sonra bi sokağa doğru döndü plaka almış mıdır yani alsa da bişey yapabilir mi tutanak vs tutulmadı önemli bişey yok diye

Güncellemeler
+1 yıl
ya arkadaşlar ben hatasızım demiyorumkii sadece adama sonradan bişey olur mu sonuçta ikimizde tutanak tutulmadan olay yerini terk ettik. sonradan gelipte buram kırıldı şu hasarım var vs derse sigortalarda karşılamaz bildiğim kadarıyla yani benim de hasarım çiziklerim olmuş ama adam iyiyim diyince umursamadım doğrusu hasarı vs yani iyiyim dediği halde sonradan sağlığıyla ilgili bişey olursa o durumda ne yapmam gerekiyor diye görüş almaya geldim ilk defa başıma geliyor çünkü
Dolmuşu sollarken motor çarptı, ne yapmalıyım?