Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Sebepleriyle beraber açıklar mısınız?
CF Moto 250SR
Yamaha YZF R25
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bana göre bu iki motosikleti karşılaştırmak bile saçma geliyor. Yamaha kalitesi tabiiki.
r25 kullanmış birisi olarak yine r25'i tercih ederdim. Bence Yamaha'dan devam et.
Yani arada fazlaca fark var. Silindir - Top Speed - Tork ama merak işte 😅 yoksa Japon'dan şaşmamak lazım.
Gelmiş geçmiş makinalar arasında kendine has stil ve al benisi var gerçekten R25'in. CF tip olarak hoşuma gitmedi değil ama işte yine insanın içinde bir düşünce kalıyor 😅 Tekerine taş değmesin inşallah dostum ☺️
Bunlara bu paraları vermektense bütçem uygunsa ve ehliyet sınıfım yeterliyse üstüne biraz daha koyup Honda’nın Cbr 650 r modelini tercih ederdim. Yok çıkamıyorsam, ktm rc serisini değerlendirirdim. İlla bu ikisinden biri olacak derseniz. sıfır cf moto tercih ederdim. 2. Elde bu iki motorda çok hor kullanan bir kesimin elinde olduğu için sıfırından pahalıya gelme durumu ile karşılaşma olasılığınız çok yüksek.
Ducati panigale daha cazip geliyor bana illa birini seçmem gerekirse yamaha derim
Thank ⁁ou
Cevap
16Cevap
CF Moto 250SR
Peki neden R25 değilde SR?
Tabi ki r25, 250sr diyen kendini sorgulasın :D
Nokta koysan profilden de anlaşılırdı aslında her şey 🤣🤣 o derece bir sevda desene 🤣🤣
O eski R25 şu an Zx10RR sahibiyim :D
Usta dur dur 🤣🤣 niyetim ikisinden yana şu an uzun zamandır kullanmadım. Kaza yapmıştım yeniden başlıyorum. Şimdi ufak ufak ilerlemeyi düşünüyorum. Kafa karıştırma dur 🤣🤣
Geçen ay suzuki gsx1000 sattım. 1. vites top speed 140 330 görüyor namıssız
Şu an için top speed 130 bile yeterli emin olabilirsin 😅 ama Suzuki'de fena makine 👍🏻
Kaza yaptığım makine R6'ydı. Sonrasında 50CC scooter'a bile binmeye korkar oldum da hala can istiyor 😅
2017 r6 vardı bende 140 bine sattıydım 2020de
Aga be fiyata bak şimdi R25'ler bile 140 üstünde.
Yamaha R25 varken de başka bir motor seçilmez ya bence
CF'nin sevdiğim yanı ne biliyor musun? Far ve önden duruşu. Marvel filmlerinden Venom'u bilirsin tam stickerlık olmuş 😅
Aynen aslında benimde far ve tam boyle ön caprazdan bunu yorumda belirtecektimde sonra ozaman niye r25 i seçiyorsun demek geldi aklıma yazmadım:))
Zevkler 😅 gönül isterki ikiside olsun 😅
Aynen öyle gönüller gönüller 😅 cf yi r25 e katalım:))
Kız gibi motor dedikleri bu sanırım ben düştüm 💙
Nokta atışı yorum 👍🏻😅
Motorlarla ilgili bilgi sahibi değilim hepsi de birbirinden güzel
İkisi de güzel karar vermek zor.
Sen onu bir de bana sor 😅 Daha önce kaza yapmıştım. Şimdi yeniden kullanmak istiyorum. Aslında tip olarak ikiside güzel. CF'den yanayım gibi şu an 😅
Yamaha iyi duruyo
Yamaha candır 👍🏻😉
Biliuorum
Kawasaki olsaydı onu seçerdim
Gönül ister ki ZX10R H2 ya da H2R olsun ama şu an elimizde bunlar mevcut 😅😅
Mevcut olana razı değilim 😊😊😂
Ama diyelim ki razı olmak zorunda kaldın bir seçim yapmaya mecbursun 😅 ne seçersin?
Yamaha yi
Motor sevmem
#Hükümdar
GTR35 - Nismo - MK4 Supra falan o zaman 😅😅
Yamaha her zaman iyidir
Kalite tesadüf değil haklısın 👍🏻
Anlamıyorum ama yamaha daha iyi gözüküyor
Yamaha YZF R25 diyorum
CF Motor 250 SR
Sr450
Dur dur oraları karıştırma 😅 ama güzel başarılı makina gerçekten 😅
Yamaha