Hangisi tam senlik araba mı motor mu evet 🤔
Araba
Motor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence araba daha iyi. Motorla her yere gidemezsin uzun yolculuklara falan. Araba hem rahat açısından motordan bin kat daha iyi. Motor bence sadece kısa mesafe yerler için için uzun yolculuk ve rahatlık açısından bence araba daha iyi araba diyorum ben.
Bence araba daha iyi. Motorla her yere gidemezsin uzun yolculuklara falan. Araba hem rahat açısından motordan bin kat daha iyi. Motor bence sadece kısa mesafe yerler için için uzun yolculuk ve rahatlık açısından bence araba daha iyi araba diyorum ben.
Bence de öyle aynı fikirdeyiz arabaya ailecek de binip gezebilirsin ama motor da öyle imkan yok 😎
Araba seven biriyim, altımda GT-R olsa tadından yenmez tozu dumana katarım. Ama bazen şunu düşünüyorum Spor model bir motorum olsa bassam gaza gitsem ve o egzozun yankılanma sesini duysam fena olurdu
Bende isterim altımda NSX olsa 🔥😀
Supra eski kasa 2JZ MK4 olacak olursa tadından yenmez 😀
Ooo kara Jeti flimde bile ne delikanlı olduğunu gösterdi 😎😀
Cevap
3Cevap
Motor
Güvenlik olarak araba turkiye ekonomisi olarak motor :D
motor sevmem ben ya
Sebeb🤔
sebep sevmiyorum 😒
Sevmezsen sevme 😀
zaten sevmiyom 😏
Tehlikeli zaten 🙂
Araba
Sebeb kanka🤔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?