Dugunleri vardı beni çağırdılar değişiklik olsun diye kabul ettim, tabi arabalari olmadigi için ben goturdum. Arabami park etim, 1saat sonra birileri geldi arabamin diğer bir arabanın kapisina vurduğunu söylediler tabii bana hiç normal gelmedi çünkü çok dikkat ederek açtım kapımi..
neyse sonra gordumki benim kapim açık diğer arabamin kapisinda sabit duruyo, adam sigortayi devreye sokmak istedi ( bu demek oluyor ki benim sigortam yukselecek) neyse ben aramizda haledelim bana fiyat verin odeyim dedim ama hatali ben degilim bu sözde arkadaslarda yarisini oderiz diyorlar araba senin dediler smdi ben bu olaydan dolayı baya stres oluyorum hata benim bile değil.
Siz olsanız durumu nasıl haledersiniz polise versem kim hatali gözükür?
neyse sonra gordumki benim kapim açık diğer arabamin kapisinda sabit duruyo, adam sigortayi devreye sokmak istedi ( bu demek oluyor ki benim sigortam yukselecek) neyse ben aramizda haledelim bana fiyat verin odeyim dedim ama hatali ben degilim bu sözde arkadaslarda yarisini oderiz diyorlar araba senin dediler smdi ben bu olaydan dolayı baya stres oluyorum hata benim bile değil.
Siz olsanız durumu nasıl haledersiniz polise versem kim hatali gözükür?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer