—Volkswagen Polo 1.0 TSI Life Man Duman Grisi 2023 0 km, manuel şanzıman— Arkadaşlar soru soruyordum sürekli bilenler bilir, hangi arabayı alsam napsam hangisi güzel falan… Sonunda aldım aracımı plakası çıkacak, faturalar kesilecek, çarşamba günüde ölmezde sağ kalırsam arabamı almaya gidicem bayiiye. Sizce ilk arabam nasıl? (Arabanın içindeki babam ben değilim :D )
Hayırlı olsun. anlaşılan baban almış arabayı sana ya da kendine aldı bilemem. 20 yaşında ne ara okulu bitirdin ne ara çalıştın da 1 milyon 100 bin liralık arabayı aldın?
Şöyleki 1.0 normalleri var bunların impression diye geçiyor atmosferik motor yani hava soğutmalı ben onu tercih etmedim o güçsüz, turbolu 95 bg paketi var TSI diye geçer ondan aldım. Gayet güzel gidiyor deneme fırsatım olmuştu çok içime sinerek aldım. Egeaları falan geçiyor öyle söyleyim. Diceksinki ya neden dahada güçlü bir araba almadın kaliteye binmek istedim biraz.
Aman tanrım mükemmel bir araba 🫡 sülalecek zaten dededen mercedesciyiz bizde bu polodan sonra c180d almayı düşünüyorum bende şu an durumum buna el verdi ama sizin arabanızın hayranıyım kazasız belasız binin
Teşekkür ederim, ben aslında pek mercedesci değildim hep sevmediğimi bir türlü beğenemediğimi söyledim, büyük konuşmamak lazımmış aldığımdan beri aşk yaşıyorum 😅
Ya sevilmezmi beğenilmezmi benim çocukluktan beri aşkım var mercedese araba mercedestir bakmayın işte ben bi polo aldım buraya kadar attım çok severek aldımda bana ver mercedesi geri getirmem 😂😂 en sağlam araba mercedes hele hele bi kadın binecek yani sizi görmeden bile sevdim 😀☺️✌🏻