Dün itibariyle 2001 model Volkswagen Polo (6N2) 1,4 Comfortline aldım. Arabam 174 bin km'de benzin LPG'li. 170 bin ₺'ye aldım. Henüz içini çekemedim.



Dün itibariyle 2001 model Volkswagen Polo (6N2) 1,4 Comfortline aldım. Arabam 174 bin km'de benzin LPG'li. 170 bin ₺'ye aldım. Henüz içini çekemedim.



Vayy araba Aşığı kardeşimiz sonunda aldı 😅😊 hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim ve arızasız kullanımlar çok Güzel beğendim Volkswagen Polo yu ⭐ Eskişehir den almışın otomobili belli oluyor plaka dan 😉 bende de bu karizma var


İkisini de Çok Seviyorum 😊 Ama Ah ah Renault 19 yeri değeri ben de ayrıydı o ilk aracımız di resimde yazdığı gibi Vectra C ondan sonra ki ve hâlâ da duruyor tamam arada dağlar kadar fark olsa da nedendir bilmiyorum ama Renault 19 daha çok seviyorum Renault 19 olduğu resim Kastamonu cide ye ait plaka 60 plaka Tokat dan almıştık Vectra C ise 38 Kayseri den almıştık aracın bulunduğu konum Amasya
Aslında Manisa'dan gelmiş, yakın zaman önce Eskişehir plakaya çevrilmiş. Eskişehir'de kısa süre Manisa plakalı olarak kullanılmış. Keşke o şekilde kalsaymış. E-devlet'ten muayene sonucuna baktığımda eski plakasını öğrendim. 2021 yılında İzmir Çiğli'deki muayeneye gidip Manisa'ya dönmüş.
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasız belasız kullan inşallah Polo gibi ufak hatchback arabalar bana gelmez ama sen seviyorsun anlaşılan önemli olan da bu fiyat olarak bir şey diyemiyorum piyasa ortada keyifli sürüşler.
Teşekkür ederim, ufak araba istememin iki önemli sebebi var. Birincisi bir sevgilimin olmasını istiyorum. Clio Symbol arabam var diye tek kız düşüremedim. Polo arabam Clio Symbol'e göre daha şık. İkincisi köydeki bahçemiz... Bahçeye giden yol çok kötü ve Clio Symbol arabam arkadaki yükler yüzünden rampada önü şaha kalkacak kadar gitmeye çalışıyor ve az gaza bassan bile sert patinaj yapıyor. Polo'nun arkası kısa ya, Clio Symbol'e göre daha şanslı. Baharda köye gideceğiz, bahçe yollarında deneyeceğiz.
Cevap
15Cevap
Hayırlı uğurlu olsun.. Keyifli günler..
Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
Teşekkür ederim.
Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kazasız belasız kullan. İnşallah model yükseltmek de nasip olur.
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim Rabbim kaza bela vermesin güzel
Epey zamandır takipteydin, istediğini bulmana sevindim. İyi günlerde kazasız belasız kullan. Sevgiler.
km baya düşükmüş iyi blmuşsun güle güle kullan
Hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız inşallah
Km orijinal ise çok iyi hasar kaydı değişen ne peki
Zaten kaput ta değişen olmasaydı bu fiyata vermezdi güzel araba güzel günlerde kullan
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Bende bu tarz küçük araba istiyorum ama daha ehliyetim yok 😂
Hayırlı olsun iyi yapmışsın
Hayırlı olsun, kazasiz, belasiz kullanma dileğiyle. Güle güle kullan.
Teşekkür ederim.
hayırlı olsun Kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Hayırlı olsun. Ama bana aşırı zevksiz ve demode geliyor bunlar
Hadi gözün aydın güzel günlerde kullan
Kazasız belasız bin kanka
Maşallah, hayırlı olsun.
O arabanin bir model ustunu ben 250 euroya sattim :(gecmis olsun icinde radyoda vardi hatta
Güle güle kullanın
Hayırlı olsun
hayırlı olsun
Gayet güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?