Arabalar Motor alacak olsanız bunlardan hangisini alırdınız? TANRİninKİRBACİ34 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yamaha mt07 Ninja650krt Yamaha xj6dif Honda cb 650f Honda cbr650f Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Motor alacak olsanız bunlardan hangisini alırdınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yamaha mt07 0 0 Yorumla
mngkargo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl mt07 başı bozuk manyağın teki tecrüben yoksa kıymanı çıkardır ama en saykosu o ben hondacb 650f e oy verdim daha kontrollü öbürü joker mng 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 1,8b cevap paylaştı. Cbr650f alır yoluma bakarım 0 14 Yorumla TANRİninKİRBACİ34 +1 yıl Kanka onun temizini bulmak zor bu fiyata gorseldeki agir hasar kayitli imis Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Eski kasa mt9 fiyatları ne oldu acaba 🤔 Yorumla TANRİninKİRBACİ34 +1 yıl Bakmadim bile temizi 400 vardir Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl O zaman net cb650 derim. Amortisötleri sertleştirip devam. 4 silindirli makine zaafım var Yorumla TANRİninKİRBACİ34 +1 yıl Kavasaki de 4 silindir ama masraflarindan korkuyom birtek mt7 dusunuyom o yuzden 😬 Yorumla TANRİninKİRBACİ34 +1 yıl Pardon oda cift mis Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Kawasaki bu ülkede alınmaz git ducati al daha iyi. En azından ducati’ye biniyorum dersin. Mt7 sehır içi kullanacaksan iyi teker yapılamamış bulana Reşat altın hediye bilgin olsun 😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Ninja 650 çift silindir evet. Er6 modelin grenajlı hali Yorumla TANRİninKİRBACİ34 +1 yıl Valla 20 gun sonra alacagim icin aramaya vaktim var deneyecegim sansimi 😬 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Umarım bulursun 😂 daha fabrikadan çıkarken teker yapılıyor deseler inanırım 😂 Arkadaşın makıneyi kullandım sevmesem de teker yaptım 😂 Yorumla TANRİninKİRBACİ34 +1 yıl Hahah kendi kendine yapiyo zaten 😀 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Alacağın zaman ön takım , zincir dişli seti ve amırtisör keçelerini mutlaka kontrol ettir bro. Yorumla TANRİninKİRBACİ34 +1 yıl Eyvallah sagolasin Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Eyvallah bro sende. Tekerine taş değmesin 🙏 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Arabalar konusunda 490 cevap paylaştı. Yamaha mt07 tabi ki 0 0 Yorumla
kizlaryardimedin34 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl yamaha mt-07 yamaha motor piyasasının ferrarisidir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yamaha mt07
mt07 başı bozuk manyağın teki tecrüben yoksa kıymanı çıkardır ama en saykosu o ben hondacb 650f e oy verdim daha kontrollü öbürü joker mng
Cbr650f alır yoluma bakarım
Kanka onun temizini bulmak zor bu fiyata gorseldeki agir hasar kayitli imis
Eski kasa mt9 fiyatları ne oldu acaba 🤔
Bakmadim bile temizi 400 vardir
O zaman net cb650 derim. Amortisötleri sertleştirip devam. 4 silindirli makine zaafım var
Kavasaki de 4 silindir ama masraflarindan korkuyom birtek mt7 dusunuyom o yuzden 😬
Pardon oda cift mis
Kawasaki bu ülkede alınmaz git ducati al daha iyi. En azından ducati’ye biniyorum dersin.
Mt7 sehır içi kullanacaksan iyi teker yapılamamış bulana Reşat altın hediye bilgin olsun 😂
Ninja 650 çift silindir evet. Er6 modelin grenajlı hali
Valla 20 gun sonra alacagim icin aramaya vaktim var deneyecegim sansimi 😬
Umarım bulursun 😂 daha fabrikadan çıkarken teker yapılıyor deseler inanırım 😂
Arkadaşın makıneyi kullandım sevmesem de teker yaptım 😂
Hahah kendi kendine yapiyo zaten 😀
Alacağın zaman ön takım , zincir dişli seti ve amırtisör keçelerini mutlaka kontrol ettir bro.
Eyvallah sagolasin
Eyvallah bro sende.
Tekerine taş değmesin 🙏
Yamaha mt07 tabi ki
Kawasaki iyidir.
yamaha mt-07 yamaha motor piyasasının ferrarisidir
8. yi tabiki
almam