Arabalar 18 bine teknosadan aldığım elektrikli bisiklet nasil? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Cidden çok çalıştım almak için 30 km hıza cikiyor sizce nasil 18 bine teknosadan aldığım elektrikli bisiklet nasil? Cevapla Teknosa Hakkında Sorular Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Bence iyi olmuş hayırlı olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İyi günlerde kullan. Trafikte çok dikkatli ol. Ne kendi ne de başkalarının canını yakma.Ben geçen sene Kuba Speedlight markayı 8 bine aldım. Şu an çok 15 bin. Çok memnunum. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Trafiğe cikmiyorumki kaldirimdan bisiklet mis gibi sürüyorum trafiğe cikicak hızı yok bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben trafikte gidiyorum. Bisikletin kaldırımdan gitmesi yasak. Zira senin normal bisikletten daha hızlı. Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız, güle güle kullanmayı nasip etsin. 0 2 Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Resmi karanlıkta çektiğin için pek belli olmuyor, ama göründüğü kadarıyla iyi duruyor. Yorumla Soran +1 yıl Ya güzel ya biraz sıkıntı çıktı servisi kotu imiş bisikletle 3 aydır uğraşıyoruz 2 güne gelice bisiklet servisten Yorumla
Merhametli_Adam Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl BİM de satıyolardı 27 bine. Baya uygun almışsın 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Bimdekiler sıkıntı cikariyormus o dediğin bisiklet daha hızlı imiş bende yeni gordum Yorumla Merhametli_Adam +1 yıl Dikkat et çaldırma. Bunun hırsızı çok. Bataryayı bile çalıyolar. Yorumla Soran +1 yıl Bataryasi 10 bin TL zaten Yorumla Merhametli_Adam +1 yıl Onu diyorum işte. Çalıyolar. Bisikket kilitim var felan diye düşünüp dışarda bırakma. Evinin içine koy. Garaj varsa garaja. Yorumla Soran +1 yıl Evin içinde evet öyle yapıyorum teekkur ederimm Yorumla Merhametli_Adam +1 yıl Güzel günlerde kullan kazasız belasız.Merak ettim tam şarjla kaç km gidiyo? Yorumla everkeğii +1 yıl Markete falan gittigimiz de nereye koyacaz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben bunlardan almak istiyorum yardımcı olur musun , ne tavsiye edersin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İnan bilmiyorum benim aldığım şeyi bilmeden aldim ve sıkıntı çıkardı o yüzden kendimiz internetten marka araştırabilirsiniz ben tam bilmiyorim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki bakkala markete gittiğin de içeri mi sokuyorsun Yorumla Soran +1 yıl Hayır dışarıda duruyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çalarlar Yorumla
_-öcüüü_- Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Güle güle kullan. Benimde böyle bir şeye ihtiyacım var 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Saolunnn teşekkürler ucuz bence ya 3 4 TL falan yakıyor 30 km gidiyor Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Güzel ama dikkat et çalmasınlar.. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bisiklet kilidi var alamazlar Yorumla Hipnotix +1 yıl Kilidi kırar atarlar aracın arkasına güvenlikli bir yerde olsun... Yorumla Soran +1 yıl Okula koyuyorum ya okulun kapısında bekçi var öğrencilerde öyle biri değil çok bisiklet var calmazlar gibi geliyor Yorumla Hipnotix +1 yıl Bekçi varsa sorun olmaz akşam eve gelince dışarda duruyorsa dedim o sıkıntı.. Yorumla
MrtBrs88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Hayırlı olsun güle güle kullan dikkat et çaldrma 0 0 Yorumla
Skrt050 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Normal bisiklet alsaydın spor yapmış olurdun hem 0 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl güle güle kullan :) Allah kaza bela vermesin 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 951 cevap paylaştı. güzelmiş güle güle dikkatli bin 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Arabalar konusunda 332 cevap paylaştı. Güzel güle güle bin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bence iyi olmuş hayırlı olsun
İyi günlerde kullan. Trafikte çok dikkatli ol. Ne kendi ne de başkalarının canını yakma.
Ben geçen sene Kuba Speedlight markayı 8 bine aldım. Şu an çok 15 bin. Çok memnunum.
Trafiğe cikmiyorumki kaldirimdan bisiklet mis gibi sürüyorum trafiğe cikicak hızı yok bence
Ben trafikte gidiyorum. Bisikletin kaldırımdan gitmesi yasak. Zira senin normal bisikletten daha hızlı.
Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız, güle güle kullanmayı nasip etsin.
Resmi karanlıkta çektiğin için pek belli olmuyor, ama göründüğü kadarıyla iyi duruyor.
Ya güzel ya biraz sıkıntı çıktı servisi kotu imiş bisikletle 3 aydır uğraşıyoruz 2 güne gelice bisiklet servisten
BİM de satıyolardı 27 bine. Baya uygun almışsın
Bimdekiler sıkıntı cikariyormus o dediğin bisiklet daha hızlı imiş bende yeni gordum
Dikkat et çaldırma. Bunun hırsızı çok. Bataryayı bile çalıyolar.
Bataryasi 10 bin TL zaten
Onu diyorum işte. Çalıyolar. Bisikket kilitim var felan diye düşünüp dışarda bırakma. Evinin içine koy. Garaj varsa garaja.
Evin içinde evet öyle yapıyorum teekkur ederimm
Güzel günlerde kullan kazasız belasız.
Merak ettim tam şarjla kaç km gidiyo?
Markete falan gittigimiz de nereye koyacaz
Ben bunlardan almak istiyorum yardımcı olur musun , ne tavsiye edersin
İnan bilmiyorum benim aldığım şeyi bilmeden aldim ve sıkıntı çıkardı o yüzden kendimiz internetten marka araştırabilirsiniz ben tam bilmiyorim
Peki bakkala markete gittiğin de içeri mi sokuyorsun
Hayır dışarıda duruyor
Çalarlar
Güle güle kullan. Benimde böyle bir şeye ihtiyacım var
Saolunnn teşekkürler ucuz bence ya 3 4 TL falan yakıyor 30 km gidiyor
Güzel ama dikkat et çalmasınlar..
Bisiklet kilidi var alamazlar
Kilidi kırar atarlar aracın arkasına güvenlikli bir yerde olsun...
Okula koyuyorum ya okulun kapısında bekçi var öğrencilerde öyle biri değil çok bisiklet var calmazlar gibi geliyor
Bekçi varsa sorun olmaz akşam eve gelince dışarda duruyorsa dedim o sıkıntı..
Vavvvv yakıyor aplacım 😄😂😀😅
Hayırlı olsun güle güle kullan dikkat et çaldrma
Normal bisiklet alsaydın spor yapmış olurdun hem
Hayırlı olsun kazasız belasız umarım
güle güle kullan :) Allah kaza bela vermesin
güzelmiş güle güle dikkatli bin
Güle güle kullan Allah kaza bela vermesin
Çok güzel.
Hayırlı olsun
Güzel güle güle bin
Çok iyi
Hayırlı olsun