Kardeşim motorsiklet alan insanların çoğunun evinin garajı vardır bahçesi vardır veya site içerisinde güvenli koyabiliyorlardır , elektrikli bisikleti sokağa park et desem ayrı mevzu çalınma ihtimali var.
Yaparsın yaparsın. Direksiyonu iki elinle tut. Kendin de biraz ileri doğru ittir merdivenin yukarısına doğru, kendi gücünü de verdin mi yavaş yavaş acele etmeden kolayca çıkarırsın kolay gelsin.
Çarpmaz çarpmaz. Merdivenin yüksekliği küçük olduğu için çarpma ihtimali düşük. Yani yeni tip merdivenlerden olsa da altının değeceğini sanmıyorum. İlk 2 basamakta belli olur o zaten dert edilecek bir şey değil.
hmmm seyit onbaşı taktiği iyi arkadan osmanlı müziği veririm gaza gelirim filan eyvallah şimdi motorsikleti almak kaldı sizce elektrikli scooter mı yoksa elektrikli motoseklet mi
ya şimdi çalınabilecek bi yerdeyse çıkarması lazım ben olsam sırf spor olsun diye çıkarırım sağlam kilit olsun bi makasa bakar tel gibi koparırlar garaj felan yok mu?
Aküler pahalı oluyor. Hem akü hem bu demir iyi para eder ikinci el olarak satarlar. O yüzden aküleri eve götürmek en doğrusu. Onu da eve pazar arabasıyla merdivenlerden çıkarabilirsiniz.
Akü ayrılmıyor. Bu benimki klasik bir elektrikli bisiklet değil. Moped ya da küçük motor görünümünde. Çözüm buldum, teşekkürler. Olsun sen de onu da al. Her şeyi al. Uçak bulursan onu bile al bence.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kardeşim motorsiklet alan insanların çoğunun evinin garajı vardır bahçesi vardır veya site içerisinde güvenli koyabiliyorlardır , elektrikli bisikleti sokağa park et desem ayrı mevzu çalınma ihtimali var.
Yavaş yavaş, guc ver motora, merdivenlerden yavaş yavaş çıkart onu. Altı değmez büyük ihtimalle çok yakın değildir yere. Sıkıntı olmaz.
içimi rahatlattın sağol bakalım yapabilcem mi
Yaparsın yaparsın. Direksiyonu iki elinle tut. Kendin de biraz ileri doğru ittir merdivenin yukarısına doğru, kendi gücünü de verdin mi yavaş yavaş acele etmeden kolayca çıkarırsın kolay gelsin.
bu arada merdivenler eski apartmanlar varya yüksek olur aralıkları o tarzda
O zaman daha kolay olur
niye ki çarpmaz mı?
Çarpmaz çarpmaz. Merdivenin yüksekliği küçük olduğu için çarpma ihtimali düşük. Yani yeni tip merdivenlerden olsa da altının değeceğini sanmıyorum. İlk 2 basamakta belli olur o zaten dert edilecek bir şey değil.
55 kg ne ya :D asansöre sığıyor mu bu meret ya da kaç kat çıkarmak zorundasın.
kas yaparsın
kat çıkarmicam yüksek giriş bizim ev
Hiç de o kadar ağır değil ya. Kim demiş 55 kilo diye?
Şunun neresi 55 kilo hiç aklın alıyor mu?
20 kilo ancak var bunlar.
Girişe zincirle kilitle.. batarya çıkıyorsa onu eve götür şarj et
girişe çıkarsam eve sokarım
Evin önünde bir yere kilitleyeceksin.
Onun için de küçük bir yer yapacaksın yağmur yaştan koruması için
Normal ayakta gidilen scooter al onlar kullanisli.. bunu biyere koyamazsin çalarlar
Bina içine kilitle
binaya çıkarabilsem eve sokarım zatan 😃
merdiven var 7 basamak
yüksek girişte oturuyoruz
Merdivenden gider gaz ver az😂😂
aküsü var altında çarparsa akü de gider 😃😃
Yalnız mi taşiçaksin
evet
İp geçir alttan sırtına yükle 20 saniye Seyit onbaşı ol sende 🤓
La bu buraya nasıl yazdı bunu 🤦🏻♂️
🤦♀️🤦♀️🤦♀️ iyi bakmiyorsun sanirim
Yazdiğin yere
Ve neden onu eve sokmak istiyorsun ,
hmmm seyit onbaşı taktiği iyi arkadan osmanlı müziği veririm gaza gelirim filan eyvallah şimdi motorsikleti almak kaldı sizce elektrikli scooter mı yoksa elektrikli motoseklet mi
dışarda çalınır diye zaten değerli paracıklarımla alıcam boşa gitmesin
gerçekten ama onu yalniz taşiyamazsin
55 kilo ağır değil ki o kadar
Ama sen merdivenlere basip ve kaldirip zor olucak gibi
ben olsam yapamazdim
ve mdrla merdiven ya da duvara çarpıp kirilirsa
mesela *
yok sağlam malzeme kırılmaz düşmeye dayanıklıymış kırılırsa da kırılsın çok problem etmem
belki arkadaşlarindan biri ya da komşu ya da ailenden birisi belki yardim edebilir taşimakla
hergün taşımak da zor gelir onlara
hergün mu
evet işe gidip gelcem bunla
kaçıncı kat
Ama zor olmaz mi hergun Yukari ve sonra aşağa
neden aşağda kitlemiyorsun böyle çok iyi kilitler var
giriş kat
ya bura esenyurt sabah tozunu bile bulamayabilirim
ya şimdi çalınabilecek bi yerdeyse çıkarması lazım ben olsam sırf spor olsun diye çıkarırım sağlam kilit olsun bi makasa bakar tel gibi koparırlar garaj felan yok mu?
aga giriş katsa çok basit bende 2 3 sandım
yan binanın bagajı var da bilmiyorum kullandırtırlar mı
esenyurtsa evin içinden bile çalarlar valla 😄
garaj pardon bagaj yazmışım
bak sakın öyle bi hata yapma eve çıkar kaç basamak ki hem
5 6 tane basamak bi şekilde çıkarırım ben ama kolay yöntemini arıyorum beynim durdu şimdi
kolay yöntemi yok aga binanın içine bile koysan binadakiler bile yürütür valla
binanın içine koysam kapı hemen yanımda ben bisikletimi de evde saklıyorum çalarlar yoksa
senin yöntem belli aga
Evet Google'dan baktım ve okudum çoğu kişi pratik rampa kullanıyor
Ama bilmiyorum olur mu
esenyurtta binaların rampları çok dik
ha yani olmaz
olmaz kanka ora esenyurt evde bile güvenli değil 😄
Ya ben Türkiye'de yaşamadiğim için bilmiyorum 🤦♀️ nerden bilebilirdim ama
Ve Aklıma başka bişey gelmedi gerçekten ve bay soran umarım bir fikir bulursun 🤷♀️🙆♀️
aa o zaman sen türkiye için hiç kafa yorma ne güzel şanslıymışsın valla
o ne demek oluyor
Ve motosiklet rampaları gerçekten olmaz mi
Böyle merdiven ustune belki ve sonra olabilir gibi gibi
🤦♀️ neyse gerçekten kendimi aptal hissediyorum
yok yok güzel diyorsun ama merdivenler çok dik olmaz yani çıkaramaz onu
a anladim 🧏♀️
Yinede haha teşekkür ederim gerçekten bişey öğrendim
sayende
pek yararlı bişey söylediğimi sanmıyorum ama rica ederim😄
Evet ama aklımda bulunsun yinede nolur nolmaz 🧏♀️👱♀️🙆♀️
peki🙂
Mevzu ne uzamış be
@Powermen öyle oldu kral valla😄
geldim valla pahalı gidip iki kereste alıp yanyana koyucam üzerinden geçircem galiba
@notyoubusinnes ın dediği gibi oldu biraz umarım işe yarar
Benimkiyle de ilgilensene
Soruyu hortlattin hocam 🤣
Valla ne biliyim. Buna ne yapayım diye internette araştırma yaparken tek kaynak burasıydı baktım roman yazmışlar burada :)
Hocam aküyü al eve koy. Sonra da demir parçasını dışarda bırak. Sorun olmaz. Bu demir parçasını çalacak kişi aşırı muhtaçtır
Aküler pahalı oluyor. Hem akü hem bu demir iyi para eder ikinci el olarak satarlar. O yüzden aküleri eve götürmek en doğrusu. Onu da eve pazar arabasıyla merdivenlerden çıkarabilirsiniz.
Bunu alacağıma motor alsaydım diyorum. Çok ucuza bir sürü motor var 😁
Akü ayrılmıyor. Bu benimki klasik bir elektrikli bisiklet değil. Moped ya da küçük motor görünümünde. Çözüm buldum, teşekkürler. Olsun sen de onu da al. Her şeyi al. Uçak bulursan onu bile al bence.
Motor aldım zaten 😎 elektrikli evde yatıyor. Hemen şarji bitiyordu. Buna benzin koyuyorum gidiyor.
boş yere