Önemli bence
Önemli, olmali
Önemsiz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Önemli bence
Bence de olmalı, özellikle şahsına ait arabası varsa daha da avantajlı. Bende babamın arabası varken hiç kız arkadaşım olmuyordu ve kızların hiçbirisi bakmıyordu (Araba çok tipsizdi -Renault Clio Symbol-). Kendime ufak bir araba (Volkswagen Polo 6N2) aldım ve ilk defa kız arkadaşım oldu.
Bir erkeğin maddi durumunun iyi olmasını araba ile ölçüyorlar... :D Şu dönemde kimse memur maaşı ile, ev sahibi olsa dahi araba alamaz. Yarın ne olacağı belli değil ekonominin, kim ne alacak?
Benim maddi durumum iyi. 1-2 ayda bir Ha japonya ha kanada ha fransa ha italya vs. gezip duruyorum. Arabam yok ve Araba almak istemiyorum, toplu taşıma hele İstanbul gibi bir yerde daha işime geliyor.
Ha bir motorum var xmax, o kadar. O da 3-4 sene önce aldım. Kısa mesafelere giderim diye. Yeterli bana.
bence önemsiz. yani bir yandan iyi. sana kerkinmez. arac var sende beni bırak demez. bi organizasyonda sürekli sen götürmezsin. simdi benzin de isteyemezsin. uzun yol olmadıkca. artıları var tabi de hani pek de menem bişey de değil ya o kadar da.
ama sen soruyu bu maksatla sormadın dimi:D
Benim için önemsiz ama yinede ayakları üzerinde duran bir işi olup düzenli çalışan kendi kirasını odeyebilip normal bir marka arabası olan yetişkin bir erkek olması gerektiği düşüncesindeyim.
Cevap
31Cevap
kızlara göre önemli
Bu devirde karakterini düzgün tutabilmiş erkeğe/kadına bakıcaklarına tercih ediceklerine araba para bunlara bakıyorlar sonrada ağlıyorlar bunu şunu yaptı diye yav karakterine baksaydın o zaman parasından dış görünüşünden önce
Senin Gibi Bence Az İnsan Var Karakterine Bakan Şimdi Evi Arabası Varsa Dünyada Ondan İyisi Yok. Karakter ve Kişilik En Önemlisi Dediğin Gibi
burada "önem vermem" diye şekil yapanlar bu olayı nasil aciklayacak peki?
Benimbir arkadasim audi alana kadar dogru duzgun cevre edinemiyordu. Audi aldi ortami tamamen degisti. 2 yil sonra arabasi bozuldu ve 15 gun serviste kaldi. Bu sure icerisinde bana yazdigi sey şu "arabami cok ozledim 2 haftadir kimseyle tanisamadim. Normalde bu cafeye arabayla geldigimher gun mjtlaka bir aksiyomn olurdu" dedi
Pek önemli değil. Zenginlik, mal mülk gelip geçici. Tipe, boya posa bakmak da anlamsız. 10 yıl sonra hiçbiri kalmayacak zaten. Evine biblo değil, hayatına eş seçiyorsun. Dışına aldanmak neden?
güzel bir yorum. yazmama gerek kalmadı
@voyager_2001 Teşekkürler
kimse kendini kandirmasin para cok önemli ben fakir adamdan cocuk yapip da cocuklarimin kötü bir hayat yasamasini istemem zaten fakirlik gecim derdi olan evde hep dert olur o yüzden zengin olmasa bile maddi durumu iyi birisiyle evlenmek isterim
Kadınlarda paraya arabaya cansız şeylere karşı arzu üreten bir mekanizma yok.. erkeklere karşı programliyiz..
Önemli aslında , benim arabam yok şu an ben bile olmamasından yakınıyorum kız da yakinabilir, ama herşeye rağmen yanindaysa yakinmadan sağlam karakter 👍
Benimde konuştuğum biri vardı evleneceğim kişinin evi arabası olması lazım filan diyordu. Bir başkası ise sevdiğim kişi ile çadırda bile yaşarım diyordu ama bir yanlış anlama uğruna yaktı beni 🙂
Bi Kızla Konuşmuştum Tanıştık Felan Konu Arabaya Gelince Yok Cevabını Alınca Kız Bir Daha İsteksiz İsteksiz Yazıyordu Bana
Oyle olur. Bende engel yedim sosyal medyadan
Dünya Malı Dünyada Kalır Ha Tamam Oda Olması Gerekiyor Lakin Belki Adam Sonra Alacaktır Ne Bileyim Herkesin Durumu Belli
Şimdi evet önemli desem servet avcısı olarak algılanacağım ama neyse evet önemli araba lüks değil ihtiyaçtir herkes için
Olsa iyi olur, olmasa da olur. Benim var. Şu şartlarda çok masraf ama bir çeşit güvence ve özgürlük.
Bu zamanda yaşıtım olan birisinden araba beklentim olması saçma olur ya
Önemli diyenin arabası var mı ya da hiç çalışıp araba almış birimi ya da babalarının abilerinin arabası var mı merak ediyorum 😂
evet babamin arabasi var
@gottisteinelüge tamam işte babanın arabasını alip gezersiniz arabasız ise sevdiğiniz insan
oldu baska? babam calisti didindi cocuklarina ve karisina güzel bir hayat verebilmek icin benim tembel fakir adamla isim olmaz bana degilse gelecekteki cocuklarima yazik
Benim arkadaşımın ne arabası ne ehliyeti var. Ama her şeyi yolunda.
Hiç önemli olmamalı mantığı yok şahsen bunu düşünen veyahut böyle yaklaşan insanlar da
#Mirliva
Erkeğin kendisi için önemli, ulaşımı kolaylaştırıyor.
Önemli değil ama düzenli işi ve ödediği zorlu borçlar yoksa kendi konforu için almalı bence
Kimse kusura bakmasın önemli değil diyen kendini kandırır bu devirde ev araba bunlar önemli
Önemli değil bulunduğum il de yaşamak bana yetiyor, ve burdada her yere marmaray var jsj
Evlendikten sonra para biriktirir alırız diye düşünüyorum evlenmeden önce araba olması şart değil.
Önemli değil diyen ilişkinin 1. Ayından sonra keşke araba olsaydı ya demeye başlıyor.
Araba biz erkekler için tarz olması dışında hakikaten gerekli bir vasıta.
beraber olacağım kadının motorunun olmasını isterim araba değilde :)
benim için önemsiz ama kadınlar için çok önemli.
Bana sorarsan önemli çünkü AQ yerinde metrolarla seyahat etmekten gına geldi.
Önemli diyen kadınlar genelde gezdirip yedirmeye bakar daha rahat olduğu için araçla gezmek
Arabaya göre muamele yapan kadından olmaz. Önemli araba ama paraya arabaya bakan tipler yaramaz
Artik oyle bi kadin kalmadi. Kaldiysada cok az.
Hayır önemli değil ben kendi arabamı kendimde alırım kendime başkaları beni ilgilendirmez
Önemli tabiki arabasiz biriyle hayatta sevgili olmam
Bana göre önemsiz
araba bir ölçüt olmayabilir ama maddiyat önemli tabii.
İstanbul'da araba...
Tabiki de hiç bir önemi yok
Erkeğinde olmalı kadınında
Yazık valla arabasız erkeklere, şu hâle bak
Bin cc motorumuz var olma mı :D
Önemi yok, gerekirse beraber alırız ilerde
Hayır önemli değil benim için
Bu ekonomide her şey önemli.
Benim arabam varsa karşımdakinde de olsun isterim.
benim var, kendimden memnunum
Tabi önemli otobüsler de mi sürünek
Olsa daha iyi ama yoksa sorun değil
Karakter önemli
Önemli
Onemli
Galericiyim en iyisi bu çünkü
Neden önemli olsun
Şu zamanda önemli
Önemsiz
Önemsiz olmalı artık
Benim için önemsiz bir konu