Fiat Palio, Ford Fiesta, Renault Clio, Opel Corsa olur. (Bütçenize uygun maksimum 2007 modele kadar) Daha düşüğü Renault 9 Broadway, Tofaş Doğan SLX uyar. Klasik düşünürsen Tofaş Murat 131 veya Tofaş Murat 124 olur.
O da olur; ama genç arabası olarak Hatchback 5 kapı, Hatchback 3 kapı ve Cabrio'su uyar. Cabrio ve Hatchback 3 kapıyı pek tutulmadığından dolayı listeye koymadım. Hatchback 5 kapı olur; ama biraz büyük duruyor. Aile arabası statüsüne giriyor. Ben araba almadan önce hep B segment Hatchback 5 kapı istedim. Kızlar baksın istedim. Babamın Clio Symbol'ü, gözüme çok çirkin sedan arabası olarak görünüyordu. Hiç sevmiyordum, kızlar bakmıyor diyordum. Gittim Hatchback 5 kapı olarak Polo buldum. VW Polo olur; ama benimki ve eski kasaları biraz sıkıntılı araçlar olduğundan dolayı önermedim. İsteyen alır, isteyen Golf 4 alır. Aynı şekilde Golf-4'ü de, sıkıntı çıkarma riski nedeniyle listeye koymayı düşünmedim.
Konfor monfor bekliyorsan hic bakma hepsi sıfır ama parca usta ve bilinirlik olarak hiç sikinti cekmessin. 19 guzel araba ama artik cok eskidi eski araba başını ağrıtir.
Konfor da 19 Europa başarılı otomobil bizde vardı 1.6 enjeksiyonlu klimalı Airbag Olanıydı Alize 98 Renault Türkiye nin bozuk yollarını tam güzel tespit etmiş sanki 😅 çünkü bozuk yolda süspansiyon güzel sönümlüyor yol tutuş da kule gergisi bulunuyor ah keşke 1.8 enjeksiyonlu olanları yaygın olsa onlar en dolusu hatta ABS bile var 1.8 de
Oda var tabi ama bakımlı olursa arızayı az açar örnek Renault 19 sattıktan sonra Vectra C aldık 2004 model ve 14 yıldır sorunsuz ca kullanılıyor sadece arızası beyin oldu bu kronik Vectra C de şans işi bazen açar bazen uzun süre hiç açmaz ama şunu Söyleyim 19 Europa tam fişek di gidişi
En İyi Cevaplar