Hem şehirde hemde arazide kullanılacak konfor, güvenlik vb özellikleri üst seviyede hangi SUV modeli alınır. 1.5 - 1.7 milyon arası bütçe ile.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Valla dostum yeni kasa 4x4 toyota hilux led farlı olanını tek geçerim
ya da nissan qashqai de alabilirsin 4x4 hem şehir içi hem arazi
Test sürüşü yapacağım onunla da
Direk Kia Sportage derim. Sonra sırası ile Hyundai Tucson bakın. Diğer modellerde Nissan Qashqai, Honda CR-V, Jeep Compass şeklinde. Ama işin içine arazi gireceği için ben dizel alırdım ve bunlar yeni kasa Sportage ve Tucson olurdu.
Bu yazdıkların şehir içi kullanım Mitsubishi Suzuki vb arazide de iyi olan araçlardsn biri olmalı
Yüksek model önceliğiniz yoksa alınacak arazi aracı çok. Ama yakıt, model, km etkenleri var. Tam olarak ne aradığınızı söylerseniz ona göre yardımcı olalım.
Subaru XV ya da Suzuki Vitara gibi 4x4 hem şehir hemde arazide iş görecek biraz çukura girince dağılmayacak bir şey lazım. Ford Ranger tarzı pikap yerine bu tarz bur suv
Dediğiniz şartlarda zaten Subaru her türlü işinizi görücektir. Yaşadığınız şehirde iyi bir subaru ustası varsa tabi... Subaru yanında diğer seçeneklere pek bakmak istemiyorum. Suzuki ise maliyet düşüklüğünden tercih edilebilir. Bu fiyatlarda öyle hard 4x4 önerebileceğim model kalmıyor.
Forester ya da Prodo bütçeyi çok aşıyor
Sıfır mı alacaksınız?
Evet
O zaman diğer dediklerim ile xv ve vitara kalıyor geriye. Başka gidin şunu alın diyebileceğim hiçbir seçenek kalmıyor. Siz nasıl bir off road arıyorsunuz bilmiyorum ama bu konuda sportage gayet yeterli bir model. Hem sundukları ile hem de çekişi ile her türlü işinizi görür. Şimdi Subaru büyük şehir ve iyi usta arabası. Öyle herkese elletilmez. Ama anladığım siz her şeyi bir arada olsun istiyorsunuz. Sizin aracınız isteklerinize istinaden Sportage.
Sportage ında ekledim listeye. Birbtest sürüşü yapmak farz oldu artık
Bende Sportage ve Tucson çok ama çok ön yargılı idim ta ki kullanana kadar. Gerçekten hakkını veriyor bu modeller. İlla japon isterseniz direk Qashqai var ama e-power'a dikkat edin. Gerisi hakkınızda hayırlısı olacak olsun. Kazasız belasız güzel günlerde binmek nasip olsun.
Teşekkürler. Japonlar daha sağlam çıkıyor genelde arıza yapmıyor yolda bırakmıyor
+'sı da var -'si de var. Japonlarda her şeyde sağlam değil ki misal biri motorda sağlam (honda), biri kasada sağlam (toyota), biri yol tutuş arabası (nissan), biri şanzımanda ve aktarmada sağlam (mitsubıshı), biri dengede sağlam (subaru), biri teknoloji kovalayan (infiniti) alayının bulunduğu tek araç ne derseniz Lexus. Japon olup her şeyi eksiksiz sunan, pas vs olayı olmayan, ses yalıtımı iyi olan, güvenliği tam olan, hissiyatı ve şasisi mükemmel olan ve sayamadığım diğer her şeye sahip olan tek model Lexus. İnanın bir japon alacak olsam ve para problemim olmasa direk Lexus alırdım. Tamam günümüzde pek kalmadı birbirlerine yakınlar araçlar ama hiç biri bir Lexus değil gözümde.
Aynı fikirdeyim ama o da dünya para
Maalesef yoksa çok güzel araç Lexus
arabalardan çok anlamam ama peugot 3008 gözüme hoş geliyor. geçen bi ilan görmüştüm facebookta mavi rengini ilana koymuştu çok hoşuma gitmişti.
Elektrikli Qashqai alır geçerim
Olabilir
wepten bak ozeliklerine
Çeriler baya tutuluyor
Güvenmiyorum onlara
Arazide elimde kalır hissi uyandırıyor
seç beğen