+1 yılBeş sene önce ben de baya bi darlaştım. Satmak zorunda kaldım. Satyıktan sonra dolar fırladı. Fiyatlar 2 ye katladı. Daha da yerine koyamıyorum..
04 Yorumla
Soran+1 yılO durum da çok kötü ama mecbur olunca insan napalım
- +1 yıl
O zaman cebimde 50 liram kalmıştı. Zor günlerdi. Rabbim o dar günlere tekrar düşürmesin. Hayatımda aldığım en büyük derslerden birisi oldu. Parasız kalınca insanın yanında ne eşi ne dostu ne arkadaşı hiç kimse kalmıyo. Aht ettim yeniden başladım herşeye. Çok şükür toparladım. Sen de inşallah toparlanırsın. O psikolojiyi biliorum o çaresizliği
Soran+1 yılNe kadar güzel yazmışsın aynen öyle. Her seyinde yanında olduğun yalnız bırakmadığın insanlar bile yüz çeviriyor. İnşallah toparlanırım ben de 🙏
- +1 yıl
Hep duyardık etraftan. İnsanın başına gelince anlıyor parasız hayatın olmayacağını. Önceden çok bonkördüm harvurup harman savuruyordum. Ben yaşadıklarımı fırsat olarak görüyorum. Böyle bi tecrübeyi kazandım. Adımlarımı sağlam basıyorum. Sen de toparlarsın inşallah
En İyi Cevaplar
+1 yılBende geçen yıl arabami sattım hem üzüldüm hem sevindim karışık bir duyguydu çünkü ev aldım param yetmediği için satmak zorunda kalmıştım şu an arabam yok ama evim var çok şükür sende üzülme güzellik 🌺 rabbim sağlık versin yine alırsın merak etme
37 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağol canım ne güzel bi evin olmuş güzel bi amaç için satmışsın ben geçim derdine sattım inşallah sen de tekrar alırsın araba ben de tabi her şeyden önce sağlık versin Allah 🥰
- +1 yıl
Amin İnşallah canım😊 sende sıkma canını olur mu? her şey zamanla oluyor mal gider gelir rabbim daha iyilerini sana nasip etsin inşallah 🙏
Soran+1 yılAmin inşallah sana da canım hepimize nasip etsin Rabbim en iyilerini tesekkür ederim çok 🙏😇
- +1 yıl
🙋❤️🙋❤️🙋❤️🙋
- +1 yıl
EİG için teşekkür ederim 🙏
+1 yılOncelikle adina uzuldum ama hayat bir sekilde devam ediyor o yuzden hemen toparlanip ne kadar guclu oldugunu cevrendeki herkese gosterme vakti...
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim niyetim o yönde
- +1 yıl
Umarim basarili olursun ve diledigin herseyi basarirsin 🙏
Soran+1 yılTeşekkürler umarım 😇🙏
- +1 yıl
O zaman yeni gune merhaba diyoruz ve derin nefes alip gulumseyerek gune basliyoruz 🙏
Soran+1 yılEvet yeniden başlıyoruz👍🙏
- +1 yıl
👍👋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence geçer zamanla... her şeyin hayırlısı olsun 🌺
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin hayırlısı 🙏
yaşın kaç senin cancağazım? zülme bu kadar ben seni kendi arabama bindirir otomobillendiririm :D
https://www.youtube.com/watch?v=zSA5QruZSjI10 Yorumla
+1 yılAraba çok masraflı bir şey, kurtulmuş oldun.
12 Yorumla- +1 yıl
Yılda en az 12 bin cebinde kalacak
Soran+1 yılYani masraftan sattim zaten zor durumda bide araba masrafı iyice zorluyordu
+1 yılhiç üzülme canına bir şey olmasın henüz çok küçüksün yine alırsın hem de daha iyisini inşaAllah
32 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah canım ya sağol 🥰
- +1 yıl
rica ederim canım :)
- Arabalar konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılEhliyetim var araba sürmeyi bilmiyorum arabam da yok zaten
10 Yorumla
+1 yılYapacak bir şey yok ne sattın kaça sattın yaa keşke haber verseydin :(
10 YorumlaMal bu. Allah daha güzellerini nasip eder. Bende arabalarımı sattığımda üzülüyordum çünkü onla birlikte anıların da gidiyor içindeki :( üzülme
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya o çok kötü oluyor zaten anıların da gidiyor teşekkür ederim 😇
Soran+1 yılAmin inşallah isteyen herkese nasip olsun 🙏
+1 yılboş ver ayaklarının üstünde dur güçlü ol çok daha iyisini alırsın. Ankaradaysan destek de olabilirim iş konusunda
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah öyle olur. Ne iyi olurdu ama istanbuldayım
- +1 yıl
Olur inşallah. Pekala 😊
Ben yürüyerek gidiyorum olmadı uçarak. Severek yaşıyorum. Alışkanlık edinmişsin, başka bir alışkanlık edinene kadar zorlanırsın. 14 gün sürer
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ya
- Arabalar konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılya ne üzülüyosun inşallah daha iyisini sıfırını alırsın sen tek başıan mücadele veren birisin belliki üzülme :)
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim inşallah 🙏
- +1 yıl
ayıpsın ankaradaysan veiryim bi tur bin :)
Soran+1 yılAhahaha sağol istanbuldayım zaten
- +1 yıl
Olmadi üzdün :))
Arabasız kalmak kadar kötü bir şey yok çok haklisin.. birkaç kez deneyimlemis biri olarak anlıyorum seni
05 Yorumla
Soran+1 yılDimi ya nasıl yapacagim bilmiyorum elim ayağim gibiydi
Soran+1 yılBakalım dayanamazsam öyle yapacağim artık düşük bir sey alırım ne yapayım çok zorlanırsam
Soran+1 yılDaha da düşmez mi ikinci el ya acaba
Uyguna verdiğin arabayı kaçırdım diye üzüldüm şu an
12 Yorumla
Soran+1 yılAcildi ihtiyacım vardı sigortaya da 3 gün kalmıştı
İlk araban ise vedalasmak hep boyle oluyor. Sonra alışıyorsun 😀
15 Yorumla
Soran+1 yılİkinci arabamdı ama çok güzel anılar biriktirmiştim onunlayken çok üzücu sanki çocugumu çekip almışlar gibi hissediyorum 😥
Soran+1 yılAy hic sorma eve kadar bıraktı bi sürüşü var giderken öyle bakakaldım binaya girdiğim gibi hüngür hüngür çok kötü koydu asla unutmam.
Soran+1 yılBilmiyorum ben de yeni araba almadığım müddetçe bakarım herhalde çünkü zor ayrıldım insanın bi parçası gibi oluyor o yüzden çok iyi anlayabiliyorum sizi şu an.
- Arabalar konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılQllah başka dert vermesin. Büyük şehirde araba şart ama
04 Yorumla
Soran+1 yılAmin evet zor olacak
- +1 yıl
Allah büyük belki daha güzeli alınır
Soran+1 yılİnşallah nasip
- +1 yıl
Meslek nedir
- Arabalar konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılMarkası modeli neydi ki bu piyasada araba satılmaz çünki yerine koymak çok güç
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok direndim de olmuyordu artık batık durumdaydım yani mecbur kaldım
+1 yılŞöyle düşün, hiç araban olmamış da olabilirdi. Teselliyi becerebildim mi emin olamadım şu an 😅
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha sağol canım evet hic olmayabilirdi de 😅🤗
Arabalar konusunda 417 cevap paylaştı. Satmak güzel değil mutlaka ama üzücü oluyor. Ben ihtiyacım yokken sattım, ona da çok üzüldüm
01 Yorumla
Soran+1 yılİhtiyaçtan sattım ben yoksa hayatta satmazdım öyle daha üzücü olmustur tabi
+1 yılUzulme istanbuldaysan arac vr. Turlarsin. Yardimci oluruz
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim olmadıktan sonra ama sağol yine de 😊
- +1 yıl
Egglenmeye de yikamaya da gidersin
- Arabalar konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılönünde daha uzun yol var elbet yine araban olur çok takma bu kadar hayırlısı buymuş
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
rica ederim :)
+1 yılaraba sehir içind ebüyük masraf iyi yapmssın vergi sigorta kasko bakım vs vs vs
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet kapıda durduğu yerde masrafti ben de dört duvar arasinda ondan iste bundan iste
- +1 yıl
Taksi ya da metro kullan daha rahat ben işe metro kullanıyorum araba yatıyopr boş yere vergi veriyoırum gibi geliyor yıllık bana masradı abartmıyorum durduğu yerde 15 kasko 5 sigorta, 5 mtv, 5 bakım : 30 bin yakıt hariç birde yakıt 50 bin yılda 50 bin kaç defa taksi binilir
Soran+1 yılEvet ben sigortasina uc gün kalmışti bugün sattım. Muayenesi için nereden baksan bi 10 bin lira gitti öncesinde bi bakım vergilerin ödenmesi muayene ücreti yok dedim olmayacak ondan bundan alarak
- +1 yıl
Ben geçen yıl aldım yılbası kasko, sigorta, vergi, bakım derken 30 bin ödemem var. artık büyük masraf araç
Soran+1 yılEvet doğru büyük masraf zaten mazot da almış başını gidiyordu
- +1 yıl
Taksilerin hepsi bizim :)
Soran+1 yılEvet 😊
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun iş yeri uzak mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun insan çok etkilenir inşallah toparlarsınız alırsınız öncelik iyi paralı iş bulmanız lazım
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkur ederim. Evet çok etkilendim zaten iş bulduğum gibi araba alacağim tekrar
+1 yıltaksiye bineceksen kötü halde değilsin dolmuşa otobüse dememissin sonuçta
10 YorumlaTaksi mi :D Dostum otobüslerin metroların suyu mu çıktı :D
02 Yorumla
Soran+1 yılMetroyu seviyorum binerim de otobüs yok ya midem bulaniyor tutuyor beni
Gizli Üye(30-35)+1 yılüzülme canım benim bir gün gelir daha güzelini alırsın hele bi toparlan şu kara günler bi geçsin küllerinden yeniden dog ama pes etme
00 YorumlaTaksiye binersende maddi olarak zorlanacaksın zamanla
06 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman değil canım arada metroyla falan gidilemeyecek yerlere giderken binerim
Soran+1 yılNe yapayım mecburum
Soran+1 yılHayat şartları geçim sıkıntısı
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazen insan kotu oluyo aliskanliklari artik olmayinca ama giderse daha iyisi gelir. hepimizin basindan gecti boyle seyler
04 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah öyle olur
Cevap sahibi+1 yılgonlunu ferah tut hersey sabirdan zonra gelir
Soran+1 yıl🙏😇
Cevap sahibi+1 yılkac yasindasin bu arada
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıyamam kuzum bağlanmışsın arabana üzülme ileride iyi konuma gelince daha iyilerini alırsın vın vın gezersin ☺️
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah 🙏
Cevap sahibi+1 yılSohbet etmek ister misin üzüntünü paylaşmak istiyorum 🥺
Çocuk varsa sıkıntı geçinmek ama yoksa teksen o da aslında sıkıntı İstanbul gibi bir yerde bende erkek halimle tek başıma İstanbul'da yaşıyorum Allahtan ev aldım kiraciysan daha sıkıntı araba herturlu alınır tekrar can sıkma o kdr
05 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk yok tekim ev de kira değil is bulunca ilk işim tekrar bi araba almak olacak çok zorda olmasam satmazdim faturalar mutfak masrafı borç vardı küçük mecvurdum yani
Soran+1 yılİnsallah alırsın
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsanın eli ayağı oluyor insan elindekinin değerini kıymetini kaybedince anlıyor çok zor.
12 Yorumla
Soran+1 yılMecbur kalınca işte çok direndim satmamak için ama olmadı
Cevap sahibi+1 yılSağlık olsun. İlerde inşallah şartların daha iyi olur be daha iyisini alıp , binersin
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğerinin altında satarak hata ettin ilerde yine alırsın üzülme
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayım mecbur kaldım çok çok üzüldüm zaten inşallah alırım toparlanıp 🙏
Cevap sahibi+1 yılSen iyi olda inşallah ilerde tekrar aracın olur
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsan çocuğunu hiç satar mı? Yazıklar olsun senin gibi anneye.
10 Yorumla
+1 yılİstanbul'da taksiler durmuyor haberin olsunn
00 Yorumla
+1 yılÜzülme paranı biriktirip yine alırsın. Sağlık olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah canım temennim o yönde
+1 yılBilirim o duyguyu umarim en yakin zamanda daha iyisini almak nasip olur
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah 🙏
+1 yılÜzlmeye gerek yok hayırlısı buymuş çok özlersn arda arç kiralya bilrsin iyi hisetmeni saglar
04 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir canım sağol
- +1 yıl
Rica edrm üzlme lütfen benim ehliyetim var ama hiç arabam olmadı yine senin olmuş yılarca kulanmışsn yine olck işalh inan azmet yetr fazla uztm gibi
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim canım inşallah sana da nasip olsun en güzelleri. inşallah olur tekrar benim de 😇🥰
- +1 yıl
Hayırlısı olur işalh ikimz içn de sen çoook güçlü bi baynsn atlatıcaksn inan
+1 yılbenim hiç yok bir de bu yönden düşün.
01 Yorumla
Soran+1 yılInşallah nasip olur büyük rahatlık ama masrafı da çok
+1 yılNeydi arabanın markası daha düşük fiyatlı bi araba bulalım sana
013 Yorumla
Soran+1 yılŞu an çalışmıyorum çok zorlanıyordum araba da masraflı geliyordu şimdi tekrar almak bilemedim mantıklı olur mu ama baktım yapamazsam alacagim mecbur yine fluence 2015 dizel otomatikti
- +1 yıl
Kaça sattın km kaçtı
Soran+1 yıl280 bin 410 a
- +1 yıl
Km çokmuş o paralar ederdi üzülme ben galericiyim :)
Soran+1 yılBilmiyorum ya ağır hasar kayıtlilari bile daha pahaliya satılıyor.
- +1 yıl
Piyasa şu an düşüyor km çokmuş hangi şehirde sattın galeriyemi biniciyemi sattın
Soran+1 yılBi adama sattım mahallede tanıdık vasıtasıyla yani biniciydi İstanbul'da.
- +1 yıl
Yani
Üzülme bence ne işmyapıyordunuz mesleğiniz nedir
Soran+1 yılŞu an calısmıyorum ögretmenlik mesleğim evlenmeden önce özelde çalıstim bi sene evlenince bırakmıştım şimdi boşandım ve iş bulamadim dönemlik ücretli bile gelmedi.
- +1 yıl
Çocuk var mı nafaka var mı yaş kaç
Soran+1 yılÇocuk yok nafaka da istemedim
- +1 yıl
Hmm ko nusmak istersen konusa biliriz maksat kafa dağıtmak
- +1 yıl
?
+1 yılSüreçtir geçer ama heo cebindennyersen sonu kötü elindeki larandan olmadan bence bir iş bak
04 Yorumla
Soran+1 yılBakiyorum zaten ilk isteğim bi is bulmak şu an
- +1 yıl
En doğrusu yolu yariladin geriside olur hem rahatlarsin uğrasin oldu mu kafan rahatlar kötü olan ruh halinden cikarsin zamanla
Soran+1 yılEvet öyle inşallah bulurum bi an önce
- +1 yıl
Hayırlısı
+1 yılDünya malı dert etme
10 Yorumla
+1 yılBiri gider biri gelir
10 Yorumla
+1 yılben de sattım üzülmedim
10 Yorumla
+1 yıl36 yaşındayım hiç arabam olmadı.
10 Yorumla
+1 yılİnşallah Allah daha güzellerini nasip etsin üzülme
21 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah teşekkur ederim 🙏
Daha güzelini alırsın
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım teşekkürler
+1 yılDaha iyisini alırsın :)
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi kadın senden gerçkten etkileniyor olsa ve sana maddi destek verse onunla yakinlsrmsn
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKeşke gizli olmsan
Soran+1 yılMaddi desteği kabul etsem erkekler de var ilgi gösteren hiç araba mı satmazdım önemli olan doğru düzgün yaşamak
Cevap sahibi+1 yılÖn yargılı olmasan keşke:(
Cevap sahibi+1 yılAsla seni üzmem söz veriyorum
+1 yılÜzülme her ser de hayır vardır
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😥
- +1 yıl
Rica ederim tatlı canını sıkma 🟢♥️♥️♥️
Soran+1 yıl❤️🤗
Tek derdin bu olsun
10 YorumlaUmarım bin kat daha iyisini alırsın üzülme
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah canım ya sağol
O para bitince napicaksin?
11 Yorumla
Soran+1 yılVadeye koydum iste gelen vadenin bi kısmını altın yapacağim geri kalanıyla da geçim derdi be
+1 yılAlırsın yenisini sağlık olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılCanın sagolsun, daha iyisini alirsjn
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
- +1 yıl
Anlatmak istersen sorunlarını dinlerim
+1 yılPara kazanılır sıkma canını
01 Yorumla
Soran+1 yıl🙏😇
+1 yılModel, yıl, km neydi? Kaça gitti?
06 Yorumla
Soran+1 yıl2015 model otomatik dizel fluence 410a sattım 280 bin kmdeydi
- +1 yıl
Evet. İnternetteki ilanlarla karşılaştırınca düşük satmışsınız gibi görünüyor. Hayırlı olsun.
Aynı araba Almanya'da 25.000 - 30.000 TL falandır herhalde...
Soran+1 yılSorma ya o ilanları görünce moralim bozuluyor adamlar 100 bin liraya mercedese audiye biniyor sinir bozucu
- +1 yıl
Bizden fazla kazanıyor olmaları da cabası. Ne kadar büyütmüşüz biz bu araba işini. Ne büyük paralar dökecek kadar...
Soran+1 yılBizde de önceden bu kadar değildi ya en kötü ama biraz daha binilecek gibi olan araba otomatik vites 250 den falan başlıyor.
- +1 yıl
Hayırlısı diyelim.
+1 yılİlerde daha iyisini alırsın inşallah
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah teşekkürler
vah vah demek taksiye bineceksin
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayım otobüse hayatımda sayılı bindim çekemem
Soran+1 yılO zamana kadar bi işe girersem kredi çekip yeni almayı düşünüyorum.
+1 yılYa drama quenlik yapmaa
00 Yorumla
+1 yılSırtıma bin ben seni taşırım
00 Yorumla- Arabalar konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılArabasını satan bilge
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbaban ne is yapiyo
01 Yorumla
Soran+1 yılEmekli ögretmen
- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem