Arabalar 2023 model Citroen C3 mü yoksa Hyundai i20 mi? Zeyuns Takip Et Xper 4 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sizce citroen c3 mü? yoksa hyundai i 20 mi?yeni yeni trafiğe çıkmaya başladım citroen biraz yüksek araba büyük hyundaiye göre zorlanır mıyım. Teşekkürler Hyundai i20 Citroen c3 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl C3 cross bu arada 2023 model Citroen C3 mü yoksa Hyundai i20 mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Her ikiside güzel Allah kaza bela vermesin gadası 0 2 Yorumla Zeyuns +1 yıl İşte fikir istiyorum ve neden , arabadan anlıyorsanızz Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Sıfır hepsinin de garantisi var Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Hyundai i20 0 0 Yorumla
Zlatan_red Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Citroen c3 kullanımı güzel ve yüksek araba 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Citroen konforu ve keyfi dururken i20 gibi kutu arabaya yönelme. Millet düz i20 modelini performans olan N sanıyor. C3 her türlü önde. 0 0 Yorumla
mertela2023 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Bence deneme sürüşüne gidin. Sonra karar verin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Her ikiside güzel Allah kaza bela vermesin gadası
İşte fikir istiyorum ve neden , arabadan anlıyorsanızz
Sıfır hepsinin de garantisi var
Hyundai i20
Citroen c3 kullanımı güzel ve yüksek araba
Citroen konforu ve keyfi dururken i20 gibi kutu arabaya yönelme. Millet düz i20 modelini performans olan N sanıyor. C3 her türlü önde.
Bence deneme sürüşüne gidin. Sonra karar verin
İ20 çok dar.
c3 tercih edınız
Ben olsam i20 tercih ederdim
Benim tercihim c3 olurdu.
İ20 ama ben renocuyum
O kadar parayı nasıl biriktirdin
Kaç bin fiyatlari