200 bin altında araba arıyorum ne önerirsiniz?

Evet piyasa bakınca biraz zor ama 200 bini geçmeyecek bir araba bakıyorum. Piyasada bu fiyatlara Hyundai accent, Ford eskord, Fiat marea/brava, Fiat siena, Lada vega, Seat cordoba/ibiza, citroen sax o, fiat palio gibi araçları gördüm tabi bunların markalarına göre bu fiyat skalasında kimisi 98 model kimisi 2000 model hatta lada vega 2005 modellere kadar çıkıyor. Ama hidrolik direksiyon klima ve elektrikli cam olsun istiyorum bu yüzden lada vegadan emin değilim çoğunda hidrolik yok. Bu arabalardan kullandığınız tecrübe ettiğimiz araçlar var mı fikir verebilir misiniz? Aslında 200binin biraz üzerine bir tane fiat brava beğendim ama bazı kişiler parça sorunu var problemli falan demiş emin olamadım. Farklı model araçlar da önerebilirsiniz. Güncel olarak chevrolet kalos kullanıyorum araba kullanmayı ford cornetle öğrendim hyundai accenti deneyimledim (accent hidrolik direksiyon değildi yordu biraz arabanın stop etme problemi de vardı gerçi rolantide durmuyordu o da yormuş olabilir) Bunu şu yüzden söylüyorum bazı araba sorduğum insanlar kadınlar sadece otomatik araba kullanabilir gibi düşündüğü için o araba sana olmaz bunu kullanamazsın kadın arabası değil falan dediler. Özellikle ford eskord için kütük gibi bir araba dediler. Dedikleri gibi de olabilir. Yorumlarınızı bekliyorum.

200 bin altında araba arıyorum ne önerirsiniz?