- Arabalar konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet tabi ki de açmalı ben sevdiğim kadına her türlü her zaman kapı açarım tabi ki de buna da ister aşk desinler ister romantik olmak ister centilmenlik benim için hiç fark etmiyor.. ben sadece sevdiğim kadına iyi davranmaya odaklanırım çünkü.. ayrıca erkekler zaten kadınlara karşı her zaman romantik olmalı.. günümüzde bakıyorum o kadar odunlar ki.. sırf kadın aracın kapısını serft kapattığı için bile kadına kızan ya da küçük düşüren milletin ortasına bağıran mağara adamalrı var.. ama en çok da bnular evleniyor veya seviliyor işte..
benim eşim olsa ya da sevgilim olsa ve aracım da olsa öyler değer verirdim ki.. yani kullanmasına izin verirdim ortak olurdu zaten her şeyimiz.. her defasına kapısını açmak isterdim sandalyesini çekmek isterdim tabi bunlar evliliğin başında romantik ve güzel olurdu.. sonlarında ise insan sıkılıyor zaten ayda samimiyet çok oluyor veya yapmacık da bulabiliyor.. yine de insan sevdiği kadın için her şeyi yapmalı yeri geldiğinde evlenme teklifi ederken diz de çökmeli bence..
https://www.youtube.com/embed/VREnTCTeS4khttps://www.youtube.com/embed/AwczYiCXNiMhttps://www.youtube.com/embed/-aW8x1jTA2U20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGüzel, zeki, cesur, ahlaklı ve aristokrat kadınlara bu tip incelikleri yaparım ama karşımdaki aptal, paçoz, ucuz bir kadınsa bunları yapmam.
Her kadın güzel değildir, birinci sınıf değildir, her kadın olgun değildir. Her kadın seçkin değildir.
Kadının da güzeli var, çirkini var, standart olanı var. Kadının da eliti var, varoşu var. Kadının da alfası, betası, deltası, sigması, omegası var. Şeytan gibi kadınlar da var, melek gibi kadınlar da var. İkisinin ortasında olup bir tık şeytanlaşıp, bir tık melekleşebilen gri tonlarda esnek kadınlar da var.
Sonuç olarak her kadın aynı muameleyi haketmiyor. Her kadına incelik yapılmaz, her kadına kabalık da yapılmaz. Her kadına romantik olunmaz, her kadına maçoluk da yapılmaz. Her kadına çiçek alınmaz, çünkü kaktüs gibi kadınlar da var.
https://www.youtube.com/embed/wcuw_3DRlUshttps://www.youtube.com/embed/5dK3lgFG4Rwhttps://www.youtube.com/embed/Z3DKKBQMH9o32 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar güzel başka türlü anlatılamazdı çok güzel anlatmışsın
- +1 yıl
@SonMohikan71 Eyvallah azizim. Kendi çapımda kapasitem elverdiği ölçüde dökülüyor sözcükler dilimden, yüreğimden.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
Arabalar konusunda 15,8b cevap paylaştı. Ben istersem açarım, isterse kadın kendisi açar. Bir kız arkadaşım kafasına göre kapıyı kendisi açıp kapatır. Sadece yağmurlu günde kendim içeriden açtım, arkadaşım o şekilde arabama bindi.
10 Yorumla- Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNezaket kuralı olarak açmak güzel olur gadası
Ama biz pek bunu yapmıyoruz 😅00 Yorumla
+1 yılBen açmak isterim. Sünnettir..
Resûlullah (asm) hanımı deveye binerken dizini koyup, üstüne bastırarak binmelerini sağlarmış..
Biz de kapısını açalım bir zahmet..
Hele kucağında bebek vs varsa zaten mecbursun..
33 Yorumla- +1 yıl
Video mükemmel teşekkürler
- +1 yıl
@Adsızyorumcu 👍
Elim kolum var kendim açar inerim bu kadar kibarlığa gerek yok bence.
Aynı şekilde özel şoförü olanlar da kendisi açıp inmeli. Uyuz oluyorum şu şoförün kapısını açmasını bekleyenlere. Hayırdır sen kendini ne zannediyorsun. Sinirlendim yine.😑70 Yorumla
+1 yılİkiniz için özel bir gün alabilirsiniz. İlk buluşmada da olabilir güzel bir izlenim olur kadının hoşuna gider.
Ama bunu sürekli yapmak doğru değil bence. Her şeyin nasıl ve ne sıklıkta yapıldığı önemli bir detay30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçmam. Eğer feminen bir kadın değil ise SIFIR yardım alabilir. Hatta elim de poşet moşeti de ona ittiririm. Taşısın dursun Güçlü ve kendine yeten kadınımız.
Feminen bir kadın ise o zaman rüzgarın yönü değişir. Kadın bunu hak etmeli davranışlarıyla yoksa naş ben uşak değilim.
16 Yorumla- +1 yıl
kendi yemeğini çamaşırını bulaşığını ütünü temizliğini de kendin halledebilirsin o zaman
Cevap sahibi+1 yılGüzelim ben 8 yıldır yanlız yaşıyorum. Alanya gibi pahalı bir şehir de evim de var payalların üstün de güney de arsam da var. Sen kafana takma böyle şeyleri git sen cafe de takıl kös kös birilerini bekle 😗
- +1 yıl
kafe ne ya benim yazlığım var zaten 3 tane ev var istediğime gider kalırım İzmir gibi yerde güzel olmayan yer yok zaten ama Alanya hep yabancı yuvası ve aşırı gereksiz pahalı bi yer
Cevap sahibi+1 yılDokunamadığın ciğere çamur atmazsan sevinirim. 🤫
- +1 yıl
ne dokunamıycam ya otele gittik rezaletti her yer de yabancı dolmuş ya bi ülkede kendi ana dili hariç yabancı yazı olan başka ülke var mı
Cevap sahibi+1 yılPanorama otel var alanyada güzeldir kalitelidir. Kahya var o da denize sıfır damlataşta. Çok iyidir. Siz kötü otele gitmişsiniz. Alanya da tanıdığınıza sorsanız güzel otelleri önerirdi. Kaptan otel var tam limana bakan manzaralı sabah kahvaltısı vardır orada ama manzara için kurşun yersin. Güzeldir.
+1 yılÖzel günlerde, özel yerlerde yapılması şık bir davranış olabilir. Centilmenlik fark yaratır elbette.
Sürekli böyle bir tutum beklemek ise biraz ahmakça ve gereksiz olur.
40 Yorumla
+1 yılYakışır erkeğe centilmenlik yapmak, kadınla birlikte oturacağı vakit, kadının sandalyesini çekmek gibi detaylar ince ayrıntılar, her kadın sever nazik, zarif adamı, incelikleri ehemmiyet veren adamı, ben çok severim mesela böyle ince ayrıntıları
20 Yorumla
+1 yılGerektiğinde açmalı tabi hakeden kadına açmalı, ama o kapılar hep yanlış kadınlara açılıyor genelde hakedene değil, o hakeden kadını bulsaydım karşıma çıksaydı değil kapısını açmak sırtımda, kucağımda vs taşırdım gerektiğinde
13 Yorumla- +1 yıl
O kadınları da ne hikmetse haketmeyen erkeklerin elinde heder oluyor
- +1 yıl
Umarim herkes hakkettiği kisiyi bulur
- +1 yıl
@simgee_yuuna umarım inşallah
+1 yılÇok takılmam ben özellikle her inişimde acsın diye düşünmem ama özellikle üzerimde rahatsız edici bir kıyafet varsa ben söylemeden bunu anlayıp düşünüp benim rahatsız hissetmemem için böyle bir şey yaparsa falan hoşuma gider
10 Yorumla
+1 yılKadın aciz mi yoksa insan üstü varlık mı? Eşit degilmiyiz bırakın bu işleri artık kadın zorunda değil ise bizlerde eşit gibi davranmalıyız artık kadınlara.
10 Yorumla
+1 yılŞoförüyse olur tabi😀Saka maka da duruma gore diyelim. Bazi ozel gunlerde dugun vs bi davet olur... Kadinin kiyafeti hareket alanini sinirlayabiliyor mesela. Oyle durumlarda acilabilir😀
10 YorumlaAçardım açmasına da o işler mazide kaldı, olursa kadının işi olur hemen çıkamaz haliyle ilk ben çıkmış olurum ozaman tabiki kapıyı hanfendiye açarım ama kendisi bekleyecek kendisine kapıyı açayım diye tekrarlıyorum yok öyle o işler mazide kaldı
10 Yorumla
+1 yılOna karşı kibarlık/centilmenlik olsun diye değil, gerçekten o zahmet etmesin diye yapmak gerekir.
10 Yorumla
+1 yılElim tutuyor yav kendim açarım. Ben gereksiz bir hareket olarak görüyorum bunu. Biraz da komiğime gidiyor hâttâ 😄 Adına kibarlık diyenler olacak ama kibarlıkla da bağdaştıramadım ben. Başka bir kibarlıkla gelsin bana gelecek olan.
10 YorumlaAçarım ben kendi kapımı o incekde gelcekde benim kapımı açacak 😀 o arada on kere açarım ben
27 Yorumla- +1 yıl
Her kapıyı açarız.
- +1 yıl
Anahtarı uydurmak önemli
- +1 yıl
Çelik olunca kırılmaz
- +1 yıl
Kilitli kapıyı zorla açar
u +1 yıl@Darbeli_Hilti dikkat et arka kapını açmasınlar 12 kalibre fişekle kapı açılmayınca biz darbeli fişek kullanıyoruz kapıyı kırarak anladın sen
+1 yılBöyle bir şart yok ama açarsalar hanelerine 1 puan yazılır :)
10 Yorumla
+1 yılBence kesinlikle açmalı
Kadınlar sert kapatıyor içimiz cız ediyor yoksa😅😅😅
12 Yorumla- +1 yıl
@fhjfcc ama öyle 🤣
+1 yılElleri genelde dolu oluyo cok aksesuarlari esyalari oluyor mecbur
10 YorumlaAçsın kadının çantası var makyaj takımı var elleri dolu😂centilmen erkek olsunlar
10 Yorumlaİçinden geliyorsa bikac defa açabilir tabi ki ama sürekli olarak açması çok saçma, sonuçta onun da kolu var yani kendi de açabilir bu tür ince davranışları abartmamak gerekiyor.
00 Yorumla
u +1 yılErkekler kadınlara kapı açmak zorunda değil ama açarsa incelik yapmış olur. Şaşırırdım. Etkilenirdim. Hoşuma giderdi. "Arada küçük sürpriz yapın." denilen şey tam olarak bu.
00 YorumlaNerede o çocuk da yaparım kariyer de diyenler? Kapıyı da açın, tepenizde de taşıyın sonra her biri maskülen olsun çıksın... Yanlış arkadaşlar, hemcinslerim yanlış bunu beklemek, anlatabildim mi?
10 Yorumla
+1 yılsüren kişi olunca buna takılmıyorsun ama araç harici kapıların tutulmasına takıntılıyim. nezaket centilmenlik önemli
10 YorumlaEgo tatminidir sadece bu şayet elinde eşya çok işe elbette nezaketen açılır onun haricinde kimse kimseye kapı açma zorunluluğu yoktur
10 Yorumlaeğer kadının otomobile binerken frikik verme ihitimali varsa kimse görmesin diye kapısı açılır ve kapının önünde durulur eğer kadının kıyafeti müsaitse zaten kadın erkeğin kapıyı açmasını beklemez iner
bunlarıda bilin artık
00 Yorumla
+1 yılKadin topuklu ayakkabi falan giymisse bence acsin bi zahmet...
20 YorumlaBana kimse kapı açması. Sevmem böyle şeyler..
23 YorumlaBilmem bu yaşıma kadar açmadım hiç bir karşıt cinse. Israr eden olsa da elin yok mu dedim. 😃 Sadece anneme araba kapılarını açtım.
00 YorumlaArabayı ben aldıysam benim kapım açılsın awq, ben hem arabayı alıcam, hem şoförlük yapıp gezdiricem hem de kapısını mı açıcam? Yoook daha neler 🤦♂️
00 Yorumla
+1 yılHep yapmasına gerek yok ama ara sıra yapması tatlı olur. Kadınların yakıt deposu ilgiyle doluyor sonuçta 🤠
00 Yorumla
+1 yılNazik ve centilmence bir hareket ama ben gelip kapımı açmasını beklemem, açar inerim. Kendi işimi kendim halletmeyi biraz fazla seviyorum
00 Yorumla
+1 yılBizi kral gibi görene kraliçe gibi, bizi kendinden üstün görenlere ise palyaço gibi davranırız.
00 YorumlaBir erkek karısına arabanın kapısını açıyorsa iki ihtimal vardır.
Ya karısı yenidir ya da arabası. Başka bir ihtimal olamaz.
00 Yorumla
+1 yılerkeğin amacı kadını her zaman mutlu etmek olmalıdır
kadın mutlu olması lazım çünkü kadınlara mutluluk yakışıyor00 YorumlaKadın tarafı ne düşünüyor bilmem de ben kız arkadaşımı alacağım zaman ön kapıyı açar arabaya alırım hoş bir his bence
00 YorumlaAçmak zorunlu değil ama açılsa hoş olur yani, sürekli olarak değil ama bir yere gidildiğinde bence açılmalı. İnce bir davranış.
00 Yorumla
+1 yılBu çok büyük jest olur ancak bunu beklemekte gereksiz geliyor. Sürdürülebilir olan şeylerin yapılmasından yanayım.
00 Yorumla
+1 yılNedense hoşuma gitmez
Kendimi kötü hissederim
Ben kendim açarım kafasındayım10 Yorumla
+1 yılElim kolum dolu ise açsın da diğer türlü bana çok anlamsız geliyor. 😄
14 Yorumla- +1 yıl
@Pisagors 😄
- +1 yıl
@Pisagors bence öyle.
Açarsa güzel olur, açmazsa da sıkıntı yok ben kendim açarım
10 YorumlaMecbur değil. Fakat açarsa da bu kadınını önemsediği verdiği değeri gösterir. İyi bişy yani..☺️💃🏻
10 Yorumla
+1 yılKarşı taraf bana kapıyı açarsa bende iç taraftan uzanıp onun kapısını açarım 💁🏻♀️
11 Yorumla- +1 yıl
Tabi bu arabaya binerken geçerli
+1 yılGerek yok, kolum var açarım. Sevmiyorum böyle şeyleri
10 YorumlaGerektiği kadar kibar olsun da araba kapısı açmasada olur😄
10 YorumlaGereksiz bişey git aç bin işte
Ha elleri doluysa rica ederse olabilir.10 YorumlaArabalar konusunda 552 cevap paylaştı. Açmalı ve bizzat kapatmalı.
Kadınlar kapıyı sert kapatıyor çünkü.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen niye boyleler. Hayvan gibi vuruyorlar. Ben adam akilli bir tane acip kapayan bir kadin hatirlamiyorum. Ne zaman dikkatimi cekse icimden yavas mk derim 😂
+1 yılCentilmenlik kibarlık kimseyi öldürmez diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılKapıyı açıp açmaması pek önemli bir detay değil bence
00 YorumlaSevgilimin genelde ona tripli olduğum zaman yaptığı davranışlardan biri. 😀
00 Yorumlabakalım bayan arkadaslarımız ne cevap vermişler.
00 Yorumla
+1 yılKibarlıktan anlayan kadın ise açsın tabii yok köle olarak görüyorsa bırakın kendisi açsın
00 YorumlaBen motosiklet kullanıcısıyım kapılar açık ne yapayım kucağıma alıp bindiriyim mi
00 Yorumla
+1 yılNiye açalım efendim elleri yok mu? Bu kadını aciz görmektir. Hani güçlü kadın imajı?
00 Yorumla
+1 yılGereksiz bir şey bence sonuçta Allah kol vermiş herkese bırakta kapısını kendi açsın ne var ki bunda
00 YorumlaÇok yüz vermeye gerek yok, hasta değilse kendi açabilir
00 YorumlaBence açmamalı. Hatta tam tersi olmalı öylesi cok daha güzel olur.
00 Yorumla
+1 yılYani dakika başı da olmaz eli kolu yok mu Kendi kapısını kendi açsın
00 Yorumla
+1 yılValidemin ve sultanimin kapisini acmak vazifemizdir efenim.
00 Yorumla
+1 yılElleri yok mu, kapıyı da artık bir zahmet kendileri açsın 😂
00 Yorumla- Devamını Gör (172)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne