Sizce hangi araç daha iyi aracı hızlı kullanan biri değilim 120 hız ortalamam genelde az yakması tercihim hangisinizi önerirsiniz?
Golf 1.0 e tsi
Megane 1.3 tce
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce hangi araç daha iyi aracı hızlı kullanan biri değilim 120 hız ortalamam genelde az yakması tercihim hangisinizi önerirsiniz?
Eğer R-Line ya da Style+Full opsiyon ise Golf, Eğer golf boş Megane 1.3 TCe ve Icon paket+opsiyonlu ise Megane.
Eğer 2 araçta en boş paket ise onlar yerine
Sedan için; Honda Cıvıc Eco Executive+ ya da Toyota Corolla Passion X-Pack Multidrive S alırdım.
HB için; Opel Astra GS ya da Peugeot 308 GT
SW için; Ford Focus Active X ya da Titanium X
Ben tercihlerimi böyle yapardım. Sebebi ise 3 segmentte yazdığım araba fiyat/performans yanında bayilerinde aşırı indirimli satılıyorlar şu an deli gibi kampanyaları var. Eee büyük ihtimal çoğu donanım olarak Golf'ten yukarıda olacaktır ve Golf 1.0 geldiğinden bağımsıza sahip değil haliyle 1.5 eTsı gibi yol tutuşu yok. Megane hem yüzü çok eskidi hem de ıcon değilse çok boş oluyor.
Fiyat belirtmemişsin ama benim seçeneklerim dediğim gibi olurdu aslen. Golf Eğer 1.5eTsı ve full opsiyon olsa alınırdı. Onu da bayide bulursan çünkü hemen kapıyorlar. Geçen sarı sitede dediğim şekilde araç 2m'di :)
İyi demek haksızlık, astra mükemmel araç. Ama hangi yıl, hangi donanım, hangi kasa tipi bakıyorsunuz? Bana diyin.
Güzeldir ama Astra K kasanın en iyisi 2015-2016 ilk yarıda üretilen arkada torsiyonla beraber watts bağlantısı ve önde akustik paket olandır. Daha sonra 1.6T motorlarda ve 1.6 CDTI larda kaldı. watts araştırın ve alacağınız aracın altına bakın. Watts varsa akustikte vardır ve çok daha toktur dediğim şekilde.
Yanlış bilgi. 2015 hepsinde var, 2016 ilk 6 ay var. 1.6T 200HP hepsinde var. 1.6 CDTI şans bazısında var bazısında yok.
Watts araç altına eğilip anlarsın. Akustiği ön kapıları açınca çamurluğun oradan anlarsın. TR'de kaç usta anlayacak sanki. Servis anlar anlasa. Oda iyi servisse.
Ford sevdiğim markadır. Bence Puma çok güzel araç. Zaten Ford grubunun hepsini severim. Puma da alınabilir modeller arasındadır. Zaten Ford'un o sürüş hissiyatını aldıktan sonra fiyat performansta başka model aramıyor insan.
2008 öneririm. Güzel araç fazla şey sunuyor. şu an suv olarak Hyundai bedavaya veriyor düşünün çok düştü araçlarında fiyat. Hyundai da bakabilirsiniz. Bir de Skoda kamiq var güzel olarak. Diğerlerini eledim çoktan sayın.
Ben 2008 alırdım. Şahsi fikrim de gönlüm der 2008 der.
Cevap
3Cevap
Golf 1.0 e tsi
1,0 arama kullanmam o yüzden megane
1,0 motor candır
al kafan rahat etsin
Bence bayiye gidip test edin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?