Bugün arabama arkadan çarpacaktı biri. Takip mesafesi yok. Önümde tır yolu kapatmış durdurdular dörtlüleri açıp arkamdaki şoforü uyardımve durdum. Takip mesafesini koruyamadığı için milimlik kaldı çarpacaktı aracıma ani durdu. Hayır bunu trafikte yapan çok kişi görüyorum. Zincirleme kazada oluyor bu yüzden. Amaç ne biri beni aydınlatsın?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şu güne kadar sayılı kaza tarzı şey atlattım. Ne hikmetse 10da 8i kadındı. Ve şahit olduğum kazalarda hepsi kadındı acaba diyorum erkek kadın demektense genel olarak dikkat etsek nasıl olur?
Kadınlarda da var bu durum evet. Takip mesafesinde bunu yapan bir kadına hiç rast gelmedim yalnız.
Emin ol çok denk geldim. Ben gidiyorum o geliyor en sonunda indim dedim abla arkaya kaçarsa ben sorumlu değilim. Öyle diyince yana geçti. Denk geldim yani özellikle uzun yanan ışıklarda çok oluyor
Değişiyor demek ki. Ben bulunduğum yer itibariyle denk gelmedim.
Ama uzun nesafeden aracın arkasına yapışıp ilerlemekte iğrenc nesafe yoktu arada.
ben de toplu taşımadaki erkeklere bişey diyosun sandım :)
Buyuksehirler de zor cinsiyetle alakasi yok
Evet gelip birinin temizlemesi gerek
Neyi 😂
Ne yapalım şimdi
Bunu yapanlarım amacını soruyorum 😂 Varsa bir şey bende yapayım öyle
Yok sende katılma onlar dur sonra kadınların trafikte işi ne derler çık çıkabilir isen
Çok fena kaza atlattım araç pert olacaktı resmen insan sinir oluyor
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim
Usta şoför olduklarını sanıyorlar böyleleri
Evet tebrik ediyorum hiç aklıma gelmedi. Aşırı cesaret ve özgüven. Kendilerini öyle sanıyorlar ve trafikte de öyle yapıyorlar
Ama trafikte her şey olabilir ne kadar iyi şoför olsan da o yüzden her zaman tedbirli olmak zorundayız Allah hepimizi böyle trafik canavarlarından korusun
Amin inşallah
Sorun olmadı ama değil mi iyi misiniz
Yok ramak kala kurtuldum. Sıkıntı yok şükür