Arabalar Tesla araç için 30 bin Euro iyi mi 😂? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kelepire getirdim bu arada Türkiye değil İsviçre'de yaşıyorum öğrenciyim Güncellemeler+1 yıl Sorumun altına gelen Troller Avrupa sizi kıskanıyor mu bilemiyorum ama bence ACİYOR. Tesla araç için 30 bin Euro iyi mi 😂? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. bence iyi 0 0 Yorumla
AydınlıkMYHEART Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl ordaki öğrenci : anne baba bak tesla aldım Bizim öğrenci : Anne baba baaaak rotring kalem aldım 750tl ajsdsan 1 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Beni de aldır oraya veya harçlık yolla bana😂 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Arabalar konusunda 344 cevap paylaştı. Türkiye'de 30 bin Euro ya uçak alırsın sen ne Diyon 🤣🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok iyiymiş be. Bizim ülkede imkanım olsa bir petrolheader olarak ben bile elektrikliye geçicem. Yetişemiyoruz artık. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Normalde daha ucuz değil mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama bu son çıkan modeli daha ucuzladı da var Yorumla
furkanfurkii Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Sen ciddimisin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ciddi miyim Yorumla furkanfurkii +1 yıl İsviçreler teslalar dolarlar falan Yorumla furkanfurkii +1 yıl Modeli ne arabanın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
bence iyi
ordaki öğrenci : anne baba bak tesla aldım
Bizim öğrenci : Anne baba baaaak rotring kalem aldım 750tl ajsdsan
Beni de aldır oraya veya harçlık yolla bana😂
Türkiye'de 30 bin Euro ya uçak alırsın sen ne Diyon 🤣🤣
Çok iyiymiş be. Bizim ülkede imkanım olsa bir petrolheader olarak ben bile elektrikliye geçicem. Yetişemiyoruz artık.
tesla tirt audi tekler
Normalde daha ucuz değil mi
Evet ama bu son çıkan modeli daha ucuzladı da var
Mis bedava bin gitsin hayat sana güzel
Sen ciddimisin
Nasıl ciddi miyim
İsviçreler teslalar dolarlar falan
Modeli ne arabanın
Hayat sana güzel