Genelde arabası olan erkeklerin peşine takılır. Yakında sevgilim olacak kız arkadaşım da araba tutkunu ve arabası olmasa da, değişik arabaları kullanmayı çok sever.
Dozu önemli tabii, seni ihmal edip arabasıyla saatlerce sanayide vakit geçiriyorsa bu rahatsız eder haliyle... Buluşmaya aslında 3 kişi çıkıyorsunuz düşünsene sen o ve arabası tatlı aile tablosu 😂
Arabası ona ilgi vermez sadece mutlu eder, ama bir kadının onu arabasından daha mutlu edeceğine inandığı an her şey yeniden başlar işte tam olarak burada sevgi kavramı doğuyor
Bazı kadınlar kendini ne yazık ki kıyaslıyor bizde haliyle istemsizce gülüyoruz ama şunu unutmayalım onların da bir canı var buna inanıyoruz, kadınlar yeri geldiğinde arabadan daha baskın olabiliyorlar bu da bizim hoşumuza gidiyor ipleri elinize aldığınızda bizi kontrol edebilmeniz çok iyi 😂
Gizli Üye
(25-29)
2 ay
Aklı olanlar anlıyor daha arabasına böyle bakıp seven, beni nasıl sever diyecek kapasitesini, olmayana yapacak bir şey yok.
İşte bizde tam olarak onlara bunu aşılamaya çalışıyoruz keşke hepsi böyle düşünse... Ama ne yazık ki düşünmüyorlar ve bizde bize sadık olan arabalarımızı daha çok seviyoruz günden güne ♥️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Genelde arabası olan erkeklerin peşine takılır. Yakında sevgilim olacak kız arkadaşım da araba tutkunu ve arabası olmasa da, değişik arabaları kullanmayı çok sever.
Eee kendi malı emek vererek aldı parasıyla sonuçta sever. Ama hakedecek kişilerle çıkartsın tadını aptâll yerine koyacak olanlarla değil.
Hakedenler zaten o koltuğa oturma şansına sahip oluyorlar :)
Bana gerekli ilgiyi sevgiyi verdiği sürece arabasını da sevebilir karışmam
Çok doğru bir düşünce
Teşekkürler
Rica ederim :)
Kadınlar onları bulur zaten parası aracı olduğu için genellikle
Evet buna maruz kaldım
Kadınlar direkt o arabaya bakıyor hacı erkeği * ediyolar.
Sttir ediyolar*
Çok haklısın kankam paran ve araban varsa "sensin" oluyor
Icardi yi ask adam diye anlatan biri var adam aramiza girdi resmen
Ahahahahahahah
arabasını sevsin ama benden daha öne koyarsa tabii ki rahatsız olurum
Dozu önemli tabii, seni ihmal edip arabasıyla saatlerce sanayide vakit geçiriyorsa bu rahatsız eder haliyle... Buluşmaya aslında 3 kişi çıkıyorsunuz düşünsene sen o ve arabası tatlı aile tablosu 😂
o zaman arabası ile sevgili olsun ondan ilgi beklesin falan
Arabası ona ilgi vermez sadece mutlu eder, ama bir kadının onu arabasından daha mutlu edeceğine inandığı an her şey yeniden başlar işte tam olarak burada sevgi kavramı doğuyor
arabayla kıyaslanmam bile ne kadar kötü bir kere mutluluk anlamında ya 😂
Bazı kadınlar kendini ne yazık ki kıyaslıyor bizde haliyle istemsizce gülüyoruz ama şunu unutmayalım onların da bir canı var buna inanıyoruz, kadınlar yeri geldiğinde arabadan daha baskın olabiliyorlar bu da bizim hoşumuza gidiyor ipleri elinize aldığınızda bizi kontrol edebilmeniz çok iyi 😂
Aklı olanlar anlıyor daha arabasına böyle bakıp seven, beni nasıl sever diyecek kapasitesini, olmayana yapacak bir şey yok.
İşte bizde tam olarak onlara bunu aşılamaya çalışıyoruz keşke hepsi böyle düşünse... Ama ne yazık ki düşünmüyorlar ve bizde bize sadık olan arabalarımızı daha çok seviyoruz günden güne ♥️
Arabacı adamın halinden arabacı adam anlar. Allah arabalarımızın da yokluğunu göstermesin.
Aynen öyle üstadım, amin cümlemize göstermesin inşallah 🙏
Özguvenli elit
Güzel bir yorum olmuş teşekkürler
Çok tanıyorum öyle :)
Ne düşünüyorlar fikirleri ne yönde oluyor 😂
Araba sevmeyen mi var
Yok tabikii
Motor >>>>>>
Motor bizlik değil arabacı erkek motorla ilgilenmez pek 😂
Cringe
Neden