Arabalar 2 ay Araba ehliyetiniz var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Araba ehliyetiniz var mı? Cevapla 13 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
onur26vwFenomen Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Arabalar konusunda 8,8b cevap paylaştı. Var, engelli B ehliyetine sahibim. (Eski tipte H idi) 0 0 Yorumla
atomxyz Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% 2 ay 2006 yılında almıştım ehliyetimi ilk kendi aracimda 2018 yılında oldu 0 0 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 32 2 ay Arab gördüğüm yerde sövesim geliyor.Araç falan de bari 0 1 Yorumla Soran 2 ay Hahaha neden Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 2 ay var ama aldığımdan beri kullanmıyorum araba :) 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 2 ay Arabalar konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet 18 de aldım 0 0 Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Yok. 0 4 Yorumla DrBüşraAydeniz 2 ay Umarım alırsın Yorumla TuruncuJaponBalığı 2 ay İstesem alırım da istemiyorum belki sonra olursa olur Yorumla DrBüşraAydeniz 2 ay A neden peki Yorumla TuruncuJaponBalığı 2 ay Sürmek gibi tutkum yok birde ben ne kadar dikkat etsem sürerken başkaları dikkat etmez ise kaza falan birazda o var herhalde. belki sonradan alırsam alırım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Var, engelli B ehliyetine sahibim. (Eski tipte H idi)
2006 yılında almıştım ehliyetimi ilk kendi aracimda 2018 yılında oldu
Arab gördüğüm yerde sövesim geliyor.
Araç falan de bari
Hahaha neden
var ama aldığımdan beri kullanmıyorum araba :)
Evet 18 de aldım
Ufo ehliyetim var
otobüs tır ve motorsikler ehliyetleri var
Yok.
Umarım alırsın
İstesem alırım da istemiyorum belki sonra olursa olur
A neden peki
Sürmek gibi tutkum yok birde ben ne kadar dikkat etsem sürerken başkaları dikkat etmez ise kaza falan birazda o var herhalde. belki sonradan alırsam alırım
13 yıldır
Var.
Yok inşallah alıcam
Yok canım
Varrr evet