Araba ehliyetiniz var mı?

İş makinesi hariç bütün araçları kullanacak ehliyetim var.
Var memur hanım😂
Saygılar, kolay gelsin 😂 Sıkıntı olursa çevirmede yardımcı olmaktan hiç çekinmeyiz 😅
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Var, peki alkollü mü çevirmeye yakalandım ne memuru alkol bey hahaha 😂
Evet var.. Bunun için erken dönemde karar veren ve uygulamaya geçiren biriyim.. Daha doğrusu sanırım hem zevk hem de mecburiyetti.. Keyifli günler..
Ehliyet de var araba da :D ruhsatı da verelim mi :D
b sınıfı ehliyeti denilir ona sen araba flan kullanma
Anlamadığın soruya burnunu sokma oraya araba eklememim sebebi farklı ve tek itiraz eden sensin ikile
Yok knk ehliyetsiz araç sürmekten aracı bağlayacan mı sjsjdjd
Ehliyetim yok, ehliyet alsam araba alacak param yok, arabayı da halletsek içine mazot koyamam, mazot koysam bakımlarını yaptıramam. Yani işin ucu her türlü bu coğrafyada boklu değnek 😂😂
ehliyet yok araba var o da benim değil ne alaka shsn
ehliyetimi arabamı evimi aldım evlenecek kız dekkelmedi :D
Bedensel engelli olduğum için benim adıma araba var ama babam kullanıyor
Yok ama genellikle çevirme yerlerinden haberim olur 📞
B B1 c c1 f g m sınıfı ehliyetim var
Ne arabam var, ne de ehliyetim.
Rica etsem eğer bilginiz varsa siz de benim sayfamda son sorduğum soruya cevap verebilir misiniz?
Ehliyet var alkolde var 🤣🍻
Arabada var 😉 ama ehliyeti bir kere kaptırdıkdan sonra yine kaptırmamak için taxi ile işimi görüyorum 💯
Hem o var birde ne kendi canını ne insanların canını tehlikeye atmaya gerek yok taksi en mantıklısı
Ehliyetim var cevirmeye takılsam da birinci derece tanıdık var fahri trafik. mufrttisi ve emniyet müdürü sıkıntı. Yok
Gerçi ne müdüre nede müfettişe gerek yok güzelliğini gören polis bırak ehliyete bakmayı gideceğin yere kadar eskortluk yapar
uzaktan kumandalı araç ehliyetim var
Ne memuru ehliyet bey
Varda araba yok 😂sadece var yani he arada işe yarıyor işte araba denk gelirse kullanıyorsun
ehliyet var araba yok sende araba var mı 2 turlasak
10 yıllık ehliyetim var.
Hayır yok daha alamadım
En İyi Erkek Görüşü