AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
Neden sorulduğuna bağlı biraz. Kabalık değilse bile gereksiz bir soru.
konu oraya getirilir çok merak ediyosan o da söyler zaten varsa öbür türlü direk sormak kabalık
Bence normal bir soru, neden sorulmasin ki.
Valla ben olsam şu cevabı verirdim sağ koltukta sana yer yok diye dımdızlak kalırdı 😃
Direk sorma da mesela cümle içinde kullan zaten var ya da yok diyecektir
Arabasini sormak yanlış. Direk arabanin markasi ney diye sor ki arabasinin olmamasinin bir secenek olmadigini anlasınlar.
Erkekler bakire misin diye sorunca linçlersinix ama
Eskort muamelesi yaparım bu tarz soran bir kıza duygusal ilişki kurmam parası olan başka biriyle de bu işi kurabilir maneviyat yoksa ilişki eskort ilişkisidir
kabalığı geçtim o kız para avcısıdır direk uzaklaşırım
Akraban var mı ne demek kı yani konu konuyu açar bir şekilde gelir bence oraya dan diye sormanın anlamı yok bence. Kabalık değil ama tuhaf kaçabilir
Abi arabaymıs konu nasıl akraba okudum ben bunu anlamıyorum 😂😂😂😂
Kabalık tabiki. Şöyle dusun bi erkekle tanısıyorsun sana soruyor evin var mı araban var mı. Garipsemez misin paramamı bakıyor bu benım diye. Zaten bulusma olduğunda anlarsn onu yani
Kişiler birbirini tanımak için karşılıklı soru sorabilirler.
Bencede ayip olur. Belkide istediği var alamıyor. Malum araba fiyatlari baya uçtu. Ezmek gibi olur
Direk sorulmaz gezmeyi seversin konu arabadan cıkınca sorarsın niye kabalık olsun..
dolaylı yoldan sor.. sokakta bi kırmızı arabaya aaaa ne güzel renk, seninki ne renk diye sor..🤷♂️🤷♂️
yeni tanışmış isen tabiki sormak ayıp olur zamanla ögrenirsin zaten gerek yok böyle şeylere
1.5 yıllık ilişkim var hiç bişeyini bilmem ne birikimini ne de ev maaşını dahi sormadım önemi yok çünkü çok seviyorm
O yaşlarda evet aşk der kizlar 😅
Bir kaç yıl sonra eğer iyi bir üniversite ve bölümün olursa bu dediğim aklına gelsin 😘
Hiç bi zaman gözü yükseklerde biri olmadım değer veren her şekilde kabul eder
Aferin küçük kız
Sana da aferin koca abla
Ok tatlı şey
Amacin kısa süreli bir ilişki ise sorabilirsin
Kabalık değilde yeni tanıştığın için bunu sorman senin maddiyata daha çok önem verdiğin izlenimini verir. Bu da karşı tarafa ne hissettirir bilemiyorum.
Yok canım banka hesabını SGK falanda sorabilirsiniz bir sıkıntı yok bunda
Kabalık değil biraz saçma çünkü zaten tanışmaya devam edeceksen öğrenirsin kimsesi olup olmadıgını
Arabası yoksa ona göremi muamele edilecek bence gereksiz bir soru insanlar maddeden değerli olmadığı müddetçe sevgiler hep boş sözlerde kalacak anlaşılan.
bu soruyu soruyorsan kadinlar arabasi olan erkeklere cok onem veriyor
Neden peki?
Araba alacak durumdayken gittim motosiklet aldım.
Nedir bu araba takıntısı?
motor evet daha havali olsa da sezonluk binersin hadi kışın tek teker git bakalim karda gidecek misin gidemezsin araba ama her mevsim var kizlar biraz ileriye yonelik planlar yapiyor bak sen sadece anlik dusunuyorsun örneğin yazin sen benden daha cok hava atacaksın ama kışın sen motor olmadigi icin otobusle gidersin ornegin ben iste o zaman arabayla gezerken kizlari daha kolay alirim gibi gibi
Hava atmak değildi amacım...
amacının o olmadıgini biliyorum genel diyorum kizlar yoksa motoru d seviyor ama sezonluk yani anlatmaya caliatigim o
evlilik programları kabalık değil ahlaksızlık artık
Direk pat diye araban var mı diye sormak yerine konuyu oralara getirip ee sende var mı kullanıyomusun gibi sormak daha nazike olur.
kabalık değil menfaatcilik. napıcan arabası olup olmamasını önemi ne yani?
Kaba ve itici. Bana sorulsa olsa bile yok derim. Sorudaki amaç belli...
Arabası olmayan erkek erkek sayılıyor muydu? statü yüksek kazanç ve lüks bir araba erkeği erkek yapan en önemli şeyler zaten
Gerek yok ki zaten arabası varsa belli olur birkaç konuşmadan sonra. Ama sorunun cevabını verelim evet kabalık bence.
Kabalık tabiki de saçmalama bu devirden insan marketten şu alirja ama bile iki kere dusunuyor maddiyat kalmadı artık herkes zor durumda
Yani ilk olarak erkek de bi düşünce bırakacak arabam içinmi benimle konuşmak tanışmak istiyor gibisinden
Bence değil zaten çocuğun arabası var ise ilk gün geliyor arabası ile ikinci gün gelmiyor ise sorarsın :))
Kesinlike alakasız ne mana der onun arabası olup olmaması seni bağlıyor mu? Para avcısı damgası yersin yolu verir sana
Sor sor bakımlarını periyodik olarak yaptırıyor musun falanda de 🤭
Aman gezerken falan yolda kalırsın karizman çizilir. 👍
Yani değil ama çocuk gücenir malum Türkiye şartları
Değil tabiki ya ama bu karşı taraftan farklı anlaşılıyor
@kevserrr1 arabasının olması avantaj diyorsun yani
Kabalık mı diye sorulmuş farklı anlaşılır dediğim kısımda bu
@kevserrr1 bunu konuşalım mı
@Xertlos komik
@Xertlos öyle yap
Aslında kabalık değil ama düşünce başka yerlere gider
normalde kabalık ama ne zaman nasıl sorduğuna bağlı
Kabalik sayilmaz fakat nasil ve hangi baglamda soruldugu önemli.
Varsa olur yoksa yokum yani? Gerçekten güzel kafanız var 😅
Kabalik degil ama gereksiz bence bana bunu soran bi kiza ilk gorusmede hele ciddi bakmam
kabalık maddiyata baktığınız hemen anlaşılıyor ve aşırı soğutuyorsunuz kendinizden
Bunlar sorulmazitici olursun bir vakit gecsin varsa bile paragöz der muhabbeti keser senle
Senin kilonu sormasıyla eşdeğer
Sorsun nolmus ki
Seni bi yerden taniyor gibiyim
Buyur detay verde bizde tanıyalım🤔
Yalvarırsan belki düşünürüm 🤔 o da belki😂
Mesajda yalvarayım söz
Omurgasız canlı, çekilebilirsin
Kabalık değil ama paracı algısı yaratır
Daha rahat bi yasanti istemek kötü bi şey değil sonuçta ciddi ilişki olacak olunca
Orasını ben bilmem, sadece ne olacağı hakkındaki düşüncemi paylaşıyorum.
Ben böyle şeyleri önemsiyorum ne anliyosa anlasin
Sizin bileceğiniz şey
Ciddi ilişki nasıl oluyor, hiç şakası olmuyor mu?
Nedem önemsiyorsun?
soran Sizin önemsediğiniz şey bir erkeğin ''Kadının geçmişi benim ilişkim için önemlidir.'' demek gibi bir şey. Ne bir kadının geçmişi ne de erkeğin parası, arabası karşısındaki insanı ilgilendirir. Bir kadın bana erkeğin parası olacak derse ben de ona bir kadının geçmişi önemlidir derim kusura bakmayın ama öyle.
Hoş değil sormak onu arabasına göre mi seveceksin?
Sanane ki arabasından:)
Hoşuma gider
Zaten araba anahtarını masaya koyar :d
Valla arabası olmayanı aşağılarım ben
Şaşırdık mı hayır 😀
Hem babamın var hem de annemin var
Okulum bitince bana da alacaklar
Bence gayet açıklayıcı oldu
Bence de çok kaba öyle insanlar sevmiyorum
kabalık değil ama yanlış anlaşılmaya çok müsait
Ne niyetle olduğuna bağlı
Adamın gözünde direk para avcısı olursun, sorma.
Durduk yere sormak yersiz
Zengin erkek avcısı garıya bak laaa
Kabalık değil ama saçma
Bence gereksiz sonuçta ne yapacaksın ki arabasıyla
Sorulmaz, ayıptır.
Samimiyet adi altinda kabalik
Kabalığın daniskası..
Sorma şekline yani samimiyetine göre değişir.