- Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılCevap, bağlama ve soruyu soran kişinin niyetinin ne olduğuna bağlıdır. Genel olarak, bir erkeğin arabasının olup olmadığını sormak kabalık olarak kabul edilmez. Ancak, bu soru, kişinin maddi durumunu sorgulamak veya onu yargılamak için soruluyorsa, kabalık olarak kabul edilebilir.
İşte bir erkeğin arabasının olup olmadığını sormanın bazı nedenleri:
İletişim kurmak: Bir erkeğin arabasının olup olmadığını sormak, onunla iletişim kurmak için bir yol olabilir. Örneğin, bir kadın, bir erkeğe yaklaşmak ve onunla konuşmak için bu soruyu sorabilir.
Arkadaşlık kurmak: Bir erkeğin arabasının olup olmadığını sormak, onunla arkadaşlık kurmak için bir yol olabilir. Örneğin, bir kadın, bir erkeğe arabayla bir yere gitmek isteyip istemediğini sorarak bu soruyu sorabilir.
İş kurmak: Bir erkeğin arabasının olup olmadığını sormak, iş kurmak için bir yol olabilir. Örneğin, bir iş kadını, bir erkeğe arabasını iş için kullanmasını teklif etmek için bu soruyu sorabilir.
Bir erkeğin arabasının olup olmadığını sormak kabalık olarak kabul edilmesini önlemek için, aşağıdaki ipuçlarını takip edebilirsiniz:Soruyu doğal bir şekilde sormaya çalışın. Soruyu çok doğrudan sormak, kabalık olarak kabul edilebilir.
Soruyu neden sorduğunuzu açıklayın. Soruyu sadece maddi durumu sorgulamak için sormuyorsanız, bunu açıklayın.
Soruyu soruşturmayın. Erkek araba sahibi değilse, onu yargılamayın veya onu buna zorlamayın.
Sonuç olarak, bir erkeğin arabasının olup olmadığını sormak kabalık değildir. Ancak, soruyu soran kişinin niyeti ve bağlam önemlidir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNiye. İlişkide araba sahibi olan erkek sana için daha mı anlam katıyor?
Bir kadına yaşını ve kilosunu sormak ne kadar kabalık ise bir erkeğe kazancını ve mal varlığını sormak o kadar kabalıktır...
- Araban var mı?
- Yok.
- Ayyy yazık sana!
- Boyun 1.50 kilon 60. Enin boyundan daha uzun. Biz bir şey diyo muyuz?
" Makara bu alınma kardeş!"
Ama sormak doğru olmaz.14 Yorumla
Soran+1 yılAlınmıyorum çünkü boyum kısa değil
- +1 yıl
👍💪😉..
Makara kısmını ciddiye almamana sevindim. Ama soru-cevap kismini ciddiye almalısın.
Kadın ve erkek kriterlerk çok farklıdır. Kadın dış görünüme önem verir ve bunun tartışma konusu olmasına izin vermez.
Erkek tam tersi sahip olduğu standartlara önem verir ve bunun sorgulanmasından rahatsız olur.
Ciddi düşündüğün birine bu konularda soru sorman doğaldır. Sonuçta yuva kurmayı istiyorsun. Ama takıldığın birine sorman ters teper
Soran+1 yılNiyetim ciddi olur aramızda bi sey olsa. Öylesine konuşmam
- +1 yıl
Doğru yolda yürüyorsun demektir. Bol şanslar
Bir erkeğin arabası varsa sormaya gerek kalmaz, anlatır o erkek zaten. Muhabbet esnasında söyler. Ya aracı bakıma vereceğim der ya bugün trafikte şöyle oldu der. Çenesi durmaz yani arabası olan erkeğin. İlla ki bir şekilde arabasını dile getirir. Çünkü erkekler için arabalar ilgi statüsünde yer alır her daim. Arabalar ile ilgili konuşmayı severler veya aracım var gelip seni alayım der. Bir şekilde aracı olduğunu laf arasında belli eder. Bir erkeğin aracı olup olmadığını öğrenmek isteyen bir kadının tek yapması gereken arabalar ile ilgili bir konuyu açıp erkeğin önüne sunması olacaktır. Arkası iplik söküğü gibi gelir zaten. Mesela yarı elektrikli veya tam elektrikli arabalar hakkında ne düşünüyorsun diye bir konu açıp sohbet esnasında da erkeğin aracı olup olmadığını öğrenebilir.
99 Yorumla
Soran+1 yılBen BMW almak istiyorum dedim araba sürmeyi öğrenmek ehliyet istiyorum dedim ama belli etmedi hiç kendisiyle alakalı. Ehliyet kolay zaten araba olduktan sonra dedi. Öyle alırım deme yani al ehliyet dedi. Yani kendinden hiç bahsetmedi sadece bi fotoğrafinda arabanın kapısında durmuş içeri girecek gibi duruyo ama arabanın tamamini da göstermemiş fotoğrafta olanlar bunlar yani
Soran+1 yılTekrar nasıl o konuya gelcem ki
- +1 yıl
Bunları sorarsan zaten adam kaçar godl digger mq bu der.
- +1 yıl
Erkek düşmanı gibi konuşmuşsun biraz. Feministsindir muhtemelen.
+1 yılYani şöyle değer verip beğeniyorsan sorma ama amacın sadece para maddiyat ise sor. Bu şey gibi işte erkeklerin direk seks konusu açması gibi. Hani amaçları tek seks ise öyle yapıyorlar ama kızı beğeniyor aşık ise sonra soruyor hemen sormuyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
Zavallı insanlar, hala daha arabanın bir statü göstergesi olduğunu zannediyorlar.
Kabalık tabi ki, bir insana maaşı, maddi varlıkları, işi gibi şeyler sorulmaz ilk tanışma aşamasında.Kenar mahalle insanı tavrı direkt bu, eğitimli, kendisini geliştirmiş insan mütevazi olur, böyle şeyleri bırak sormayı ilgilenmez bile.
Bana arabamın olup olmadığını soran bir kızı sadece gönül eğlendirmek için kullanırım, asla onu kız arkadaşım ya da sevgilim seviyesine yükseltmem, sadece o sevgilim olduğunu falan zanneder.
Yani erkekler zannettiğiniz gibi s*lak değil, s*lak çok erkek var ama kafası çalışan da bir o kadar var.
30 YorumlaEvlilik programı ile gerçek hayatı karsilastiracaksan o zaman seni oraya alalım bakalım ciktiginda utanacak misin birisi görse ne der diye orada, hadi çıktın ondan da utanmadın çıkıp adama "araban var mı" desen, "paragöz" diyecekler emin ol bunlar senin aklına yatiyorsa ya da IQ problemin varsa haklısın benim arabam yok mesela ama olmayacağı anlamı taşımıyor çok şükür durumumuz iyi ama birisi bana araban var mı diye tanışma uygulamasından sormadı bile, geçenlerde Rus bir ablayla tanıştım dedim "akşam geç olursa arabayı alamam belki" bizimkilerden dediği şu "böyle şeyler önemli mi sence yürüyerek gel gerekiyorsa" yani sorum şu farkı anladın mı uygulamalı anlatayım mi
10 Yorumla
+1 yılEğer ilişkiye başlamak için soruluyorsa ayılık. Arabasız erkek ile bir ilişki kurmam diyen tipler var. Biz erkekler arasında şöyle konuşmalar duyarız mesela. ''karı araban var mı diyor, senin de vajinan yeterince dar değil kahbeee'' vesaire. İki tarafın ki de ayılık. Kabalık ki ne kabalık.
125 Yorumla- +1 yıl
erkekler de güzelliğe bakıyor?
- +1 yıl
@justlookin5 Patos kayışı suratlı bir sürü kadın evleniyor. Güzellik olgusu ilk görüş için, ya da etkilenmek için önemli. Kalanı karakter, kişilik vesaire.
- +1 yıl
ben göremiyorum nedense onları? :D
- +1 yıl
bu mantıkla o zamana anadoluda ve köylerde 160-170 bi sürü fakir erkek evleniyor :D
- +1 yıl
@justlookin5 Hayır, sen ne istediğini bilen erkeklere denk gelmemişsin. Ben sadık, aldatmayan, başka erkeklerle kıskandırmayan, sporunu yapan (ben de spor yapıyorum), eşinden sıkılmayacak biri arıyorum ama karşıma hiç çıkmadı.
- +1 yıl
@justlookin5 YAlnış düşünüyorsun. Erkek güzelliğe bakıyor, sen erkeğin tipine tarzına bakmıyor musun? Bahsettiğim iki taraf için de geçerli. Ama erkek bunun yanına ekstradan para ev araba koymuyor. Patos kayışı suratlı erkekler de bebek gibi kızların yanında :D Böylesi de var. Söylediğimi tek taraflı algılama :)
- +1 yıl
Ben çirkin bir erkeği güzel bir kızla gçrmedim hiç. Çirkin zannettiğiniz erkeklerin çoğu yakışıklı
- +1 yıl
@Aydın_Genç insanlar sarışın mavi gözlü olmadıkça çirkin diyorlar
- +1 yıl
@justlookin5 Ulan ikisi de var bende ama sevgilim olmuyor bu nasıl iş? Sadece bunlara bakmıyorlar bir sürü iey var. Burnun büyükse ve yüzün kırmızı veya sivilceli ise sıçtın. İdeal kilonda değilsen sıçtın. Erkek olmak çok daha zor.
- +1 yıl
@Aydın_Genç 115 kiloyum, burnum yüzümün yarısı, 1 senedir ağır depresif anksietem var. Yine de güzel kadınlarla birlikteyim. Dünyanın her bi kıtasından sevgililerim oldu. maalesef bizim Türk kadınları çok seçici, Sorsan erkekler seçici derler :D
- +1 yıl
Evet haklısın Türk bayanları aşırı seçici. Bu doğru. Çok duydum bunu erkeklerden. maalesef kezbanlığın ceremesini biz çekiyoruz. Bir de erkek düşmanı Türk kızları bunu da ekle.
- +1 yıl
@Aydın_Genç Türkiye'de misandrist olmayan bir kadın bulursanız haber edin bana.
- +1 yıl
@Aydın_Genç Kanki bizim örf ve adetler her şeyi zorlaştırıyor. Kızlar da erkekleri maddi gücüyle değerlendiriyor. Ne kadar düzgün bir insan isen ilişkilerin o kadar zor oluyor. Ne yapsan yaranamıyorsun. Belli bir yaştan ya da tecrübeden sonra anca bizimkiler mantıklı davranıyor. maalesef bizim kızlar örf ve adetlerin kendilerini böyle yaptığını kabul etmiyor. Hakkımızda hayırlısı :D
- +1 yıl
@Aydın_Genç çirkin bi erkeğe şans verdiğinde aşırı g*tu kalkiyor aşırı kötü davranmaya başlıyor
- +1 yıl
@justlookin5 Çirkin kadınlara da şans verildiğinde aldatıyorlar.
- +1 yıl
@theNitroZeuss çirkin kadınlara şans verilmiyor mesele o, ciddi ilişki anlamında değil mipp atma anlamında yanaşıyorlar çirkinlere, commitment'ı güzeller alıyor
- +1 yıl
s2p atma anlamında yanaşıyorlar*
- +1 yıl
@justlookin5 Ben şans vereyim dedim vermez olaydım, tüm çabalarım boşa gitti.
- +1 yıl
@theNitroZeuss belki içten içe samimiyetine bile inanmamıştır çirkin diye
- +1 yıl
@justlookin5 Kendi hatası o zaman.
- +1 yıl
@theNitroZeuss yok erkeklerin %90 çirkine ne amaçla yaklaştığını biliyo, sevdiğine inanamıyor çünkü düşük ihtimal diye
- +1 yıl
@justlookin5 kanka araya girmek istemiyorum ama sana katılmıyorum :D Bu ülke de istiyorsan kertenkele kafalı ol illa alıcın var. Bak beni yalnış anlamayın nolur Rusya da bebek gibi kadınlar ev de kalıyor. Ben işi cidden güzel çirkin olarak görmüyorum. Önemli bunlar? önemli. Ama ilk tanışma ilk görüşme ve kendine bağlama anlamında başlarda öyledir. Kalanı zamanla oturur çirkin güzel bakmayan çok insan var ya. Herkes olmsa da.
- +1 yıl
toplumun kuralları güzel kadın kazanır yani üstüne konuşmaya gerek yok bence estetik ameliyatları daha çlok kimler oluyo makyajı daha çok kimler yapıyor zaten her sektörde kanitli şey bu
- +1 yıl
@justlookin5 makyajla ne alakası var konunun 😁
- +1 yıl
@justlookin5 Al işte bak tavrın belli. Çirkin erkekleri dışlıyorsun
+1 yılDirekt soruyorum, niye kabalık olsun. Erkekler tanışır tanışmaz hemen sormuyorlar mı sanki her şeyi boy kaç kilo kaç ailenle mi yaşıyorsun o bu şu bilmem ne onlar her haltı hiç çekinmeden soruyor ben niye araban var mı diye sorunca kabalık oluyormuş.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin araban var mı? Araba bir ihtiyaç kadın ya da erkek fark etmez. Senin araban varsa arabalı erkek isteyebilirsin. Araban yoksa kendi dengini yani arabasız bir erkeği hak ediyorsun. Benim arabam var çok şükür. Erkeklerin de arabasına parasına bakmam sormam.
65 Yorumla- +1 yıl
Araba olmaması eksiklikmiş gibi anlatmışsın... Halbuki benim için motosiklet daha mantıklı
Cevap sahibi+1 yılÖzellikle eğer evliysen araba bir ihtiyaç. Deprem yaşadık tek sığındığımız ısındığımız yer arabaydı 6 gün boyunca arabada uyuduk. Arabası olmayanlar perişan oldu herkes başkalarının arabasına sığındı her yer karlı kapalı yollar binalar yıkılıyor gecenin saat. 4.17si. Deprem dışında çocuğum çok acil durumlarda hastanelik oldu taksi beklemek yağmurda motosikletle götürmek eziyet olurdu.
- +1 yıl
Ambulans diye bir icat vardı ama?
Cevap sahibi+1 yılDepremde evin hasar aldı diyelim ambulansta mı uyuyacaksın?
Cevap sahibi+1 yıl-10 derecede karlı havada gider motosikletinin üstünde uyursun
+1 yılEvlilik programında gördüğün gibi olmuyor gerçek hayat. Bir insana maaş veya varlıklarını sormak ayıptır. Meslek bile sormayabilirsin yeni tanıştığında. Çünkü ona göre bir maaş skalası gelir akıllara..
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen çok algınlak yapılmasına karşıyım karşımdaki hanfendi rahat kendi olamaınıntercih ederim …. sorabilirsin bence ama …
bir yandanda maddiyat için değil beni ben için sevmicekse ne anlamı var bakıl açısı da var bende….
ama sorması bunu göstergesi olması demek midir tartışılır
00 YorumlaEvlilik programları kabalık değil, shitshow zaten. Karşı cinsle iletişimde kerteriz alınacak bir şey değiller.
Sormak kabalık haricinde baya baya görgüsüzlük yani, bize ne sonuçta insanların malından mülkünden.
10 YorumlaValla kabalıkmı bilmem ama çok büyütülecek bir şey değil bu. İnsan olsun vicdan merhamet sahibi biri olsun yeter. Mal mülk araba ev zamanla olur zaten her şey, yeterki gönüller bir olsun. Malına güvenme bir kıvılcım yeter demiş Mevlana.
00 Yorumla- Arabalar konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik programlari ahlaksiz artik bunu sorman tabi kabalik senin paragöz oldugunu gösterir zaten siz kizlar paragözsünüz sana istemedigin sorular sorulsa sen nedersin ve artik kizlarda da bakilmali artik ev araba para yani o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenin gibi kizlar yüzünden erkek arkadaşımın araba alınca g*tu kalktı ve 10 yildir onu çeken bana s*ktir çekti :) onu arabası var diye isteyenler için onu 10 yıl arabasız olmasını sorun etmeyen bana yol verdi. herkes kalbinin ekmeğini yesin.
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@onnuurrs çoğu erkek statu yükseltince böyle her kizi elde edebileceğini düşünüp onları gerçekten hiç arabası olmayacak olsa dahi sevecek kizlardan vazgeçiyorlar
Cevap sahibi+1 yıl@onnuurrs hepsi yaşattığını yaşasın ne diyim
- +1 yıl
Araba statu göstergesi mi?
Gizli Üye(25-29)+1 yılmaaş ev araba soran ciddi anlamda iticidir istedğim kadar seveyim aşık olayım uzaklaşırım ne bu acele madem önsemsiyorsun 1-2 defa buluş zaten anlarsın olup olmadıgını önemliyse sorulması gerçekten çok irite edici bi durum
30 Yorumla
+1 yılonun sana bakire misin? diye sormasıyla aynı kabalıkta bir soru
30 YorumlaYeni tanışmada araba sorulur mu ya bence hiç sorulabilecek bi soru değil arabası yoksa ne olacak mesela? Daha ilk adımda bunu sana merak ettiren ne?
10 Yorumla
+1 yılEğer araban var mı diye sorarsan özellikle ilk tanışma aşamasında o kişi kendisine değil arabaya önem veriyor diye düşünebilir. Tanışma aşamasında tanımaya çalış 👍
10 Yorumla-Aşkııımmm araban var mı?
-Yok!
-Kapı şurada👉
40 YorumlaBir erkeğe maddiyati mal varlığı geliri ile ilgili birsey sormak, doğru değildir.
22 Yorumla- +1 yıl
Bencede adam yanında eşya mal varlığı ile mi geziyor sanki katılıyorum
+1 yılBir kadının bakire olup olmadığını sormak nasıl bir kabalıksa senin sorunda aynı şekilde kabalık.
214 Yorumla- +1 yıl
@zürazhr Doğumumdan bugüne kadar hep Chicago'dayım. Bir BMW 7 Series bir de Ford Super Duty'im var. Gold digger olmalısınız sanırım insanları arabasına, mal varlığına, maddiyatına göre yargıladığınıza göre.
- +1 yıl
Görmemiş insanın hali boylr oluyor iste (zurazhr icin diyorum)
- +1 yıl
@emregrn_02 yavvvv heee heeeeeee görmemişiş bendeki para ve mal varlığı sülalanizde yoktur
- +1 yıl
Hahahaha beni haksiz cikarmadigin icin tesekkurler dilan polat v2
- +1 yıl
@emregrn_02 gebeş
- +1 yıl
@zürazhr İnsanlara hakaret etmeden düzgünce konuşamıyor musunuz?
- +1 yıl
Ha birde demek görmemiş ve görgüsüzlüğün üstüne çirkeflik işte şimdi kadro tamamlandı🤮
- +1 yıl
@emregrn_02 ya allah aşkına sus ya varoşsun
- +1 yıl
Daha fazla seviyenize inemeyeceğim umarım insanlık öğrenebilirsiniz bir gün
- +1 yıl
@zürazhr benim arabam var ama ilk buluşmaya otobüsle giderim.
- +1 yıl
@emregrn_02 bırak alan aşkına keki burada beyefendi ayaklarına yatma :D
+1 yılBence sorma arabası için birlikte olmak istediğini takılmak istediğini hatta onun gözünde ilk izlenim de öyle değilsen bile öyle olabileceğini unutma şekerim. Ayrıca arabası yoksa sepetleyecek misin sanane arabasından birliktelik beraber yol almaktır zorda olsa siz neden her şey hazır olsun istiyorsunuz senin var mı mesela?
00 Yorumla- Arabalar konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılYoo kabalık değil, varsa vardır yoksa yoktur. Araba sadece bir yerden alıp başka yere götürür. Hiç aklıma dahi gelmez benim şu arabam var diye. Yeterki yolda mahsur bırakmasın bu yeterlidir.
00 Yorumla Sen bana sor bu soruyu bende sana bu arabami gösteririm🤣
00 Yorumla
+1 yılArabası senin icin bu kadar önemliyse kendine bir araba alıp eksikligini gidermeye ne dersin
32 Yorumla- +1 yıl
@Uğurr1903 öyle soruya böyle cevap 💁🏼♀️
+1 yılEğer senin de araban varsa elbette sorabilirsin. Fakat araban yoksa zaten arabası olan bir erkeği neden hak edesin ki? Görgüsüzlük.
10 YorumlaKabalık değil para avciliği. Ben duyduğum an arabama atlayip uzaklasiyorum. Hele bir de yaninda aylik ne kadar kazaniyorsun sorusu varsa 😂😂😂
10 Yorumlaİnsanın işini, gelirini veya birikimlerini sormak kabalıktır. Bu seninle değil mal varlığınla ilgileniyorum demektir.
00 Yorumla
+1 yılPek kabalığa girmez açıkca soruyor kadınlar/kızlar zaten genelde. Gerçi son sıralar araba almak ev almak gibi biraz sıkıntı olabilir.
00 Yorumla
+1 yılKabalık mi bilmiyorum da bence gereksiz başkasının malından bana ne benim olmayandan hayır beklemek hoş değil
00 Yorumla
+1 yılBence ekstra sormak uygun olmas sen kötü niyetle sormasan da karşı taraf yanlış anlayabilir zaten bi kaç gün sonra anlaşılır
00 Yorumla
+1 yılBence sorma. Kendimden biliyorum çünkü. Varsa zaten seninle gezer dolaşır merak etme. Yoksa da yapacak bsey yok. Çalışıp alsın bii zahmet olmazsa.
00 Yorumla- Arabalar konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılZaten anlaşılır buluşmaya ne ile gelip gelmediyse var mı yok anlarsında bu arada sizde ki bu araba merakı nedir?
01 Yorumla
+1 yılLafı gelir sorulur direk sorulmaz yanlış zaten buluşmuya geldi mi neyle geldiğini ordan görürsün niye kendini küçük düşürecen
02 Yorumla- +1 yıl
Arabam var ama otobüsle gelirim... Net...
- +1 yıl
Ben otobüsle giderdim mesela... Şehir merkezine arabayla asla, kızla buluşmaya arabayla asla ve asla gitmem.
+1 yılKabalık değil ama varsa zaten birşekilde görürsün sormana gerek yok. İnstagramı falan yok mu bu adamın
00 Yorumla
+1 yılBunu bana sorsan ilişkiyi orada kafada bitirir seni s*kebileceğim en kısa sürede s*ker giderdim
00 Yorumla
+1 yılEvlilik programları zaten çok boş bir yer. orada evlenenlerin mutlu olduğunu mu sanıyorsun? Hatta çoğu yapmacık zaten.
00 Yorumla
+1 yılSormamak gerek yok carsa zaten her türlü belli ediyo seni bırakayım gibisinden
08 Yorumla
Soran+1 yılÖnemsiyorum böyle şeyleri
- +1 yıl
O belli ediyor arabasi varsa kesin der seni alayım seni bırakayım merak etme sormana gerek yok o belli eder zaten sormuyorsa yoktur
- +1 yıl
Neden? Sen kendin gidemeyecek kadar aciz misin?
- +1 yıl
Bana mı dedin
- +1 yıl
Evet sana dedim
- +1 yıl
Benim arabam var onun arabasına ihtiyacım yok
- +1 yıl
E o zaman neden seni alayım demesini önemseyesin?
- +1 yıl
Hayır diyorsa arabası vardır diyorum dekmiyorsa yoktur
+1 yılŞöyle muhabbetler aşşşırı midemi bulandiriyo.
10 Yorumlaçok da gerekli bir soru değil. yanlış anlayabilir insan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten ne kadar fakir bir ülkeyiz ya hem insanların çoğunun cebi fakir hem beyni fakir. Allahim iki yerden de kısmışsın vardır bi bildiğin 😂😂😂😂
10 YorumlaBenim ilgi alanım olmadığı için sormam, kabalık olarak da görmüyorum..
10 Yorumla
+1 yılYani abes kaçar araba i için sevgili olduğunu düşünür
10 Yorumla
+1 yılmaaşı sormaktan iyi bence, direk maaşı soran kadınlar var
14 Yorumla- +1 yıl
tipine ne olmuş senin, çarpılmış gibisin
- +1 yıl
@uııuıuıuıuıuı Tipik gold digger.
+1 yılE herhalde kabalık. Hem napıcan arabasının olup olmadığını 🙄
10 Yorumla
+1 yılO sana bakire misin değil misin dese kabalık olur mu olmaz mı
114 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok mu 🙄
- +1 yıl
@uersaa arkadaşın kafa basmıyor , anlatsanda anlamaz
- +1 yıl
@zürazhr ayıp olur annem ayıp olur
- +1 yıl
@zürazhr bakire misin?
- +1 yıl
@zürazhr ne güzel sözüme geldin 🤣🤣 aferin Ayten sana 🤣
- +1 yıl
@zürazhr sen öyle san 😎
+1 yılEvlenmek istemiyorsan sor, sorun olacağını sanmıyorum, takılmazlar muhtemelen
00 Yorumla
+1 yılSenin için önemliyse sormalısın, kendini yansıtmalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarabam var. ama arabalar hiç bi zaman ilgimi çekmedi. işe bile arabayla gitmiyorum eve yakın olduğu için. arabam var diye göstermek zorunda değilim. sırf arabam var diye gelecek olan kızın da terbiyesini verir geri gönderirim zaten. sorunuza gelince evet aşırı itici ve görgüsüzlüğün dibi.
00 Yorumla
+1 yılSormadan da bir şekilde öğrenebilirsin bence yaratıcılığına bağlı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin bu soruyu sorman ya da sormak istediğin ne kadar kalitesiz biri olduğunu gösteriyor. Zaten kaliteli bir erkek hayatında olamayacağına göre gönül rahatlığıyla söyleyebilirsin. Cevap, bildirim vs... gelecek olursa boş yapma kapat bildirimi olur biter ego kasmaya gerek yok dicektim fakat başında belirtmiştim nasıl birisi olduğunu tamam haklısın
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle görgüsüzlüktür. Bana bu soruyu soran kıza değil sevgimi kılımı bile vermem.
00 Yorumla
+1 yılBence kabalık sonuçta adamın arabasının olup olmamasına göre mi sevgili olacaksın
00 Yorumla
+1 yılPeşinen belli bir şart koş, hiç boşuna zaman kaybı olmasın 😂
00 YorumlaTanışma aşamasında bu bana sorulsa niyeti beni kullanması derdim ve soğurdum.
00 Yorumla
+1 yılKabalık olur bence ve karşımdaki erkeğin düşüncelerinin değişimine sebep kadının hakkında
00 Yorumla
+1 yılSohbet ederken laf arasında sorarsın olur. Direkt mal varlığı kimsenin sorulmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
Arabamızın olup olmadığı kadını ne ilgilendirir ne alaka?
- +1 yıl
Sizin kafa nasıl çalışıyor? Arabanızla karıya kıza hava basarsınız ama flört ettiğiniz kız sormak bilmek istese bi gizemlilik bi egolar
+1 yılVarsa zaten görüşmeye arabayla geliyorlar. Gerek kalmıyor ki.
00 Yorumla
+1 yılMaddiyatcı olarak etiket yersin karşı taraftan yoksa zoruna gider varsa toto tavan jshs
00 Yorumla- Arabalar konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılSormaya gerek yok illa anlarsın direkt sorulmaz
00 Yorumla
+1 yılNeden soruyorsun yani ben erkek olsam bunu düşünürüm tabiki de çok kaba yanlış bir hareket
00 YorumlaKabalık araba ile mi evleneceksin bir şey iaterken dön bir bak ben ne veriyorum adama diye
00 YorumlaArabayla mı sevgili olacaksın ya da evleneceksin?
00 Yorumla- Devamını Gör (146)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat