Arabalar 2 ay Araba mı tam senlik, motor mu? JaponMakineler Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Arabayla mı daha keyif alırsın gezerken motorla mı 🤠 Araba Motor Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Araba mı tam senlik, motor mu? Cevapla 21 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 107 , eic 50% 2 ay Aslinda motor ama motor ehliyetimi ebediyete kadar devlet aldi. Yuksek hiz sebebi ile. Araba kullaniyorum vaktim oldukca. 0 0 Yorumla
BlueBass Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 2 ay İkisinin de tadı ayrı. Tembel zamanımdaysam arabadan keyif alıyorum, enerjiksem motor daha iyi oluyor. Ama vazgeçemediğim durum konfor. 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% 2 ay Kararsızım ikisinin de farklı aurası var Allah'tan büyük motor kullanmayı bilmiyorum 😂 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 57% 2 ay Araba. Konforuma rahatlığıma düşkünüm ve kendimi her zaman güvende hissetmek isterim. 0 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Guru Yaş: 24 2 ay Motor hastaliğim olsa da arabasiz yapamamYolda uykun gelse arabada uyursunMotorla ne yorok yicen 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 32 2 ay Normalde buna araba derdim ama bu ara motora sardım 0 0 Yorumla
Dark-black Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 99% 2 ay Hiçbiri.. Bisikletle daha iyi hissediyorum 0 1 Yorumla JaponMakineler 2 ay Oda güzel 🤠 Yorumla
üşengecimbenyaa Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 2 ay motor❤ 1 5 Yorumla JaponMakineler 2 ay Sebeb🤔 Yorumla üşengecimbenyaa 2 ay adrenalin seviyorum Yorumla JaponMakineler 2 ay Honda var altında makine fena😯 Yorumla üşengecimbenyaa 2 ay kawasaki alacağım inşallah🏍 Yorumla JaponMakineler 2 ay Bende var 🤠 Yorumla
blacktalisman Takip Et Xper 5 Yaş: 21 2 ay Talismanı satıp Hayabusa alma fikri çık aklımdan😂 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Arabalar konusunda 4,4b cevap paylaştı. motor sadece 0 0 Yorumla
нαүαℓεт Takip Et Xper 5 Yaş: 34 2 ay Motor 👁️👁️ 0 3 Yorumla JaponMakineler 2 ay Sebeb🤔 Yorumla нαүαℓεт 2 ay Motora binersem hayalet sürücü olurum Yorumla JaponMakineler 2 ay Aynen🤠 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Aslinda motor ama motor ehliyetimi ebediyete kadar devlet aldi. Yuksek hiz sebebi ile.
Araba kullaniyorum vaktim oldukca.
İkisinin de tadı ayrı. Tembel zamanımdaysam arabadan keyif alıyorum, enerjiksem motor daha iyi oluyor. Ama vazgeçemediğim durum konfor.
Kararsızım ikisinin de farklı aurası var Allah'tan büyük motor kullanmayı bilmiyorum 😂
Araba. Konforuma rahatlığıma düşkünüm ve kendimi her zaman güvende hissetmek isterim.
Motor hastaliğim olsa da arabasiz yapamam
Yolda uykun gelse arabada uyursun
Motorla ne yorok yicen
Normalde buna araba derdim ama bu ara motora sardım
Hiçbiri.. Bisikletle daha iyi hissediyorum
Oda güzel 🤠
Araba daha güvenlidir !!
motor❤
Sebeb🤔
adrenalin seviyorum
Honda var altında makine fena😯
kawasaki alacağım inşallah🏍