Arabalar Araba mı tam senlik, motor mu? JaponMakineler Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Arabayla mı daha keyif alırsın gezerken motorla mı 🤠 Araba Motor Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Araba mı tam senlik, motor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. motor sadece 0 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Aslinda motor ama motor ehliyetimi ebediyete kadar devlet aldi. Yuksek hiz sebebi ile. Araba kullaniyorum vaktim oldukca. 0 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Arabalar konusunda 318 cevap paylaştı. Motor hastaliğim olsa da arabasiz yapamamYolda uykun gelse arabada uyursunMotorla ne yorok yicen 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kararsızım ikisinin de farklı aurası var Allah'tan büyük motor kullanmayı bilmiyorum 😂 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Araba. Konforuma rahatlığıma düşkünüm ve kendimi her zaman güvende hissetmek isterim. 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Arabalar konusunda 1,6b cevap paylaştı. Normalde buna araba derdim ama bu ara motora sardım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İkisinin de tadı ayrı. Tembel zamanımdaysam arabadan keyif alıyorum, enerjiksem motor daha iyi oluyor. Ama vazgeçemediğim durum konfor. 0 0 Yorumla
Dark-black Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Hiçbiri.. Bisikletle daha iyi hissediyorum 0 1 Yorumla JaponMakineler +1 yıl Oda güzel 🤠 Yorumla
blacktalisman Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 660 cevap paylaştı. Talismanı satıp Hayabusa alma fikri çık aklımdan😂 0 0 Yorumla
üşengecimbenyaa Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl motor❤ 1 5 Yorumla JaponMakineler +1 yıl Sebeb🤔 Yorumla üşengecimbenyaa +1 yıl adrenalin seviyorum Yorumla JaponMakineler +1 yıl Honda var altında makine fena😯 Yorumla üşengecimbenyaa +1 yıl kawasaki alacağım inşallah🏍 Yorumla JaponMakineler +1 yıl Bende var 🤠 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Arabalar konusunda 396 cevap paylaştı. Araba 0 0 Yorumla
нαүαℓεт Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Motor 👁️👁️ 0 3 Yorumla JaponMakineler +1 yıl Sebeb🤔 Yorumla нαүαℓεт +1 yıl Motora binersem hayalet sürücü olurum Yorumla JaponMakineler +1 yıl Aynen🤠 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
motor sadece
Aslinda motor ama motor ehliyetimi ebediyete kadar devlet aldi. Yuksek hiz sebebi ile.
Araba kullaniyorum vaktim oldukca.
Motor hastaliğim olsa da arabasiz yapamam
Yolda uykun gelse arabada uyursun
Motorla ne yorok yicen
Kararsızım ikisinin de farklı aurası var Allah'tan büyük motor kullanmayı bilmiyorum 😂
Araba. Konforuma rahatlığıma düşkünüm ve kendimi her zaman güvende hissetmek isterim.
Normalde buna araba derdim ama bu ara motora sardım
İkisinin de tadı ayrı. Tembel zamanımdaysam arabadan keyif alıyorum, enerjiksem motor daha iyi oluyor. Ama vazgeçemediğim durum konfor.
Hiçbiri.. Bisikletle daha iyi hissediyorum
Oda güzel 🤠
Talismanı satıp Hayabusa alma fikri çık aklımdan😂
Araba daha güvenlidir !!
motor❤
Sebeb🤔
adrenalin seviyorum
Honda var altında makine fena😯
kawasaki alacağım inşallah🏍
Bende var 🤠
Araba
Araba