Benim için en önemli şey güvenlik hocam, ne yazık ki sen ne kadar iyi şoför olsan da her türlü dangalakla karşılaşıyorsun trafikte. Geceleri alkollüsü var uykusuzu var her tip var. O yüzden volvo diyorum. Volvo da yani bir yere kadar kurtarır o da kul yapımı sonuçta ama nispeten daha dayanıklı diğerlerine göre. Param olsa direk volvo alırdım.
Satılmadı. Montaj orada yapılıyor ama kaliteden ödün vermiyor. Ayrıca Çin markası Cherry de volvo Dan bir kaç tık geride sağlamlık ta. Ön yargılı olma.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Renault motorlu modelleri hariç Mercedes
Aşk olsun alındım gücendim 😂😂
@blacktalisman 😂😂😂 Renault'yu severim; ama Mercedes'in yaptığı garibime gitti. Kendi yapamıyor, markaya yakıştıramıyorum.
Ölürümmmm
Benim için en önemli şey güvenlik hocam, ne yazık ki sen ne kadar iyi şoför olsan da her türlü dangalakla karşılaşıyorsun trafikte. Geceleri alkollüsü var uykusuzu var her tip var. O yüzden volvo diyorum. Volvo da yani bir yere kadar kurtarır o da kul yapımı sonuçta ama nispeten daha dayanıklı diğerlerine göre. Param olsa direk volvo alırdım.
BMW ve Audi tabiki. Hatta model yazayım. BMW M3, M4. Audi Rs6 avant.
Arabalara ilgim yok. Volvo daha güvenli görünüyor.
Volvo markasını çok beğeniyordum ama duyduğum kadarıyla Çin'e satılmış. Gözümden düştü.
Satılmadı. Montaj orada yapılıyor ama kaliteden ödün vermiyor. Ayrıca Çin markası Cherry de volvo Dan bir kaç tık geride sağlamlık ta. Ön yargılı olma.
Bizim arkadaş satıldığını söylemişti bilmem artık. Ama Cerry'yi hiç duymadım.
Aynı kalitede devam ediyor.
Aynen bende BMW kullanıcısıyım ama son kasa alamıyorum 3 milyon a*q
Aracım var Honda CIVIC FB7 Yeterli
Mercedes kullancısıyım ben ve ailemin tercihi Mercedes ama BMW ye olan hayranlıgım da az değil
ferrari ama gnlük hayatta daha sık gördüğümüz marka olarak BMW
Sadece BMW. Yıllardır farklı serilerini kullanmış birisi olarak ki hala kullanıyorum, kendi sınıfında başka hiç bir markada bu lezzeti bulamadım.
Kesinlikle VAG grubu araçlar çoğu fiyatına göre daha çok şey sunuyor
Skoda superB hem çok geniş hem de çok rahat bir araç.
Sahip olduğum araba olan Volvo.
Gri Renault Symbol.
Mütevazi ve dikkat çekmeyen şeyleri seviyorum
Siyah Lexus LC 500 çok hoşuma gidiyor.
Hummer ve Dodge Charger
Lamborghini ve Mercedes