En sevdiğiniz araba markası nedir?

Benim 2000 model şahinim bana mercedes gibi geliyor. En son ki sevgilim bu külüstür hep yarı yolda kalıyor diye beni terk etmişti. Bir baktım passadı olan bir sevgili bulmuş.

MERCEDES BENZ.
BMW.
AUDİ.
FORD.
TOYOTA.
PORSCHE.
HONDA.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Bazı arabaların tipi ve rengi gerçekten çok hoşuma gidiyor. Örneğin masmavi ve yeşil yepyeni sıfır arabalar. Kutu gibi ya da kız gibi. Yalnız benim gerçekten dünya malında gözüm yok. Bazı arabalar doğru çok güzel oluyor ama arabalardan çok içlerinde ki - kızlar - daha bir hoşuma gidiyor. Yalnız kizlar diyor ki sen sevgili istiyorsan bir araba al ve kullanmayı öğren diyor. Sevgilini neyle gezdireceksin diyor. Bunu diyen kizlar sırf çok lüks bir arabası var diye çirkin biriyle birlikte oluyorlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar da yalan yok. çok güzel maşallah , bebek gibi , manken gibi maşallah. Ama ben de diyorum ki , bu kızlar beni mi sevecek yoksa arabamı ya da paramı mı. Ben , beni ben olduğum için sevecek birini arıyorum. Diğerleri yaramaz. Ancak kullanılmış bir mendil gibi çöp sepetine basket yapılır maalesef o tür kızlar. Adları da en iyi tabirle kaşara çıkar. En iyi tabirle. Argosunu artık siz düşünün.
En sevdiğiniz araba markası nedir?