Kizlar herhangi bir arkadaşiniz veya flortlestiginiz veya uzun yıllar birlikte olduğunuz kişi böyle bir arabayla sizi alırsa garipsermisiniz araba kompleksim var ondan soruyorum 😂😂😂?
Kız arkadaşı dobloyla almak garip mi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Erkek arkadaşım beni çok nadir sedan arabayla aldı. Genelde hep bu tarz panelvan arabayla alıyor. Ve benim için hiç önemi yok. Yeter ki gelsin ve kaliteli vakit geçirelim. El arabasıyla da gelse olur..
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne güzel ama sen baskasin senin atmosferin başka😂 20/22 yaslarinda hep kız arkadaşlarım sence çoğu kız senin gibimi düşünür
Çok işime gelmez daha düzgün bir araba olsa iyi olur, maddiyatci hic olmadım ama bu kadar da değil, kendim daha düzgün araçlara biniyorum bunlarla olmaz
Kızlar Ne Diyor
Erkek arkadaşım beni çok nadir sedan arabayla aldı. Genelde hep bu tarz panelvan arabayla alıyor. Ve benim için hiç önemi yok. Yeter ki gelsin ve kaliteli vakit geçirelim. El arabasıyla da gelse olur..
Ne güzel ama sen baskasin senin atmosferin başka😂 20/22 yaslarinda hep kız arkadaşlarım sence çoğu kız senin gibimi düşünür
Böyle düşünmeyen kızla işin olmasın. Böyle düşünen kız bulursan nikahı basmalısın.
Araba önemli değil önemli olan güzelce vakit gecirebilmek eglenebilmek
Bidi bidi bidi hep aynisiniz kizlar ya UFO gromis gibi bakarsınız sonra
Arabası güzele degil kafası güzele bakarım
He he bacım
Benim icin öyle diger kızları bilemem
Kizlar çok değişik varliklar ya kimi kız oluyor çok tatlı hanım hanımcık ne güzel falan diyorsun içinden şeytan çıkıyor
Erkeklerde öyle
Erkeğin iyisi kötüsü kendini beli eder
Neyse bırakalım onu bunu birbirmizi tanıyalım bix
Modifiyeli şahinlede Gelebilir , sorun yok 🤣🤣
Çok işime gelmez daha düzgün bir araba olsa iyi olur, maddiyatci hic olmadım ama bu kadar da değil, kendim daha düzgün araçlara biniyorum bunlarla olmaz
Yoo garipsemem niye garipseyim.. almış ya sen ona bak yani şekilci olmamak lazım ya..
Araba taktığım bişey değil fark etmez
garipsemem tuhafsamam böyle şeyleri önemsemem