Arkadaşlar sizce şehir içinde sorun olmaz dimi? Bugün Tunalı da gördüm, içinden de bayağı iri bi adam çıktı😂Mesela 2004 model 300bin
Şu an o kadar param yok ta😃Belki kredi çekerim
Gerçi 15bin maaşa ancak 100bin kredi verirler dimi?
Şu an o kadar param yok ta😃Belki kredi çekerim
Gerçi 15bin maaşa ancak 100bin kredi verirler dimi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
250 bin ceksen 11700 od3mesi olur ama 5 yaşa kadar araca kr3di çekilir o nedenle arac kr3disi olmaz ancak tüketici çekersin onunda 75 bin limiti var yani araç işini unut
Yapma ya😭
Aynen
Peki nerden büyük para kazanabilirm? 😂
ne 300 bin mi gel kardeşim ankaradaysan sana yapılı bir doğan slx çekelim en güzelinden efsane kasa corolla falan bmw falan bakalım eski kasa ne işin var dandik dundik arabalarla beyaaa
Ben süslü bi kızım 🤩erkek değilim ki😂
Niye dandik olsun çok tatlıydı🥰
tamam bunu da süsleriz ne var sanki ayrıca arabalara karşın kız arabası erkek arabası diyerek arabalar arası ırkçılık yapman hoş değil hem 300 bine bunlar var aaa dur hyundai getz opel corsa eski astralara bakılabilir zehir gibiyim gece gece he :D
Ya sağol da baksana çekemezmişm zaten 300kredi😭
ayrıca senin tatlı dediklerin yolda gitmez paraya yazık 2 tane serseri tofaş seni sıkıştırır taciz etmeye kalkar ama beyaz şahin slx falan alsak bu kızın belinden tabanca çakı falan çıkar derler bulaşmazlar sana fazla tecrübe konuşuyor hiç bir şey olmasa bunun 2 metre ya abisi gelir ya da sevgilisi çıkar derler arkaya da bir ankaragücü logosu tam olur :D
yani çekersin ama nasıl ne kadar ödersin o mesele ben 20 küsür alıyorum şu faizle ben yanaşmıyorum arabalara bence ufak ufak risk al borsaya yatırım yap uzun vadeli sağlam şirketlere at 5 sene bekle
Harikasın da 5 sene olmaz benim yaşım genç değil, tipim genç olsa da😂
Yaa taciz mi ederler😱😤gebertrm onları
Ankara da malum belli yaşanacaklar gerçi her semt aynı değil ama anladığım kadarı ile çankaya bebesi değilsin yüzde 90 söylediklerimi yaşarsın her gün olmasa da ara sıra olur böyle şeyler
Çankaya bebesiym ben 😂
Tunalı, bahçeli, Kızılay ve dikmen yapıcam ya iyi yerler😃
hee o zaman bir şey olmaz arada beni de gezdir be kurban olayım :D gaz mazot neyse atarız
Yakışıklıysan her gün gezdrrm😂🥳
hahah fotoğrafımı salayım istersen :D
Hani bakym😃
burada mı atayım beya mesaj at link gönderiyim sana :D kendimi ifşalayamam hazır değilim buna
Tamam bi ara konuşrx şimdi uyucam😴😘
tmam görüşürüzzz yarın gel gösteririm :D
Değil
Kullandın mı?