Arabalar KS canlar sizce hangisi daha iyi? Nedenleriyle birlikte yorum yapabilir misiniz? Eva33_ Takip Et Bilge Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bilenler yorum yapabilir mi? Passat b7 Mercedes c 200d Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç KS canlar sizce hangisi daha iyi? Nedenleriyle birlikte yorum yapabilir misiniz? Cevapla Yorum Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Mercedes daha iyi. Biraz pahalı olsa da sağlam araba. Passat'ı bazen sevmiyorum, özellikle DSG şanzımanını. DSG şanzımanlar çok hassastır ve sık sık arıza yapıyor. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Mercedes c 200d 1 0 Yorumla
кая_кüяеsi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ben pasatcıyım. 😍 Nedeni yol tutuşunu seviyorum. 0 8 Yorumla Eva33_ +1 yıl Ben sevemedim 😂 Yorumla кая_кüяеsi +1 yıl Konforlu bir araç. Neden sevmedin ki 😀 Yorumla Eva33_ +1 yıl O açıdan öyle konforlu. Biraz ağır araç ondan sevemedim 😂 Yorumla ByAlfonzo +1 yıl Passat yol mu tutuyor 😂 peki yolun bundan haberi var mı Yorumla кая_кüяеsi +1 yıl @ByAlfonzo yok 😂 Yorumla ByAlfonzo +1 yıl Kızlar hiç mi araba sürmediniz ya 😂 Yorumla кая_кüяеsi +1 yıl @ByAlfonzo ben sürmedim 😀 Yorumla ByAlfonzo +1 yıl Belli zaten Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kalite olarak Mercedes bi tık öndedir ama parça fiyatları çok tutulma durumu Passat diyorum 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 461 cevap paylaştı. Merco varken digerlerine gerek yok 1 0 Yorumla
Reula Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Atla essek kiyaslanirmi 😅 0 5 Yorumla Eva33_ +1 yıl Anlamadığım için sordum hangisi eşek oluyor 😂 Yorumla Reula +1 yıl Mercedes varken diğer arabalar eşek sınıfına girer 😅 Yorumla Eva33_ +1 yıl Bende öyle düşündüm de mercedesin bu serisi kötü diyen var Yorumla Reula +1 yıl En kotu Mercedes bile diğerlerinden iyidir bence 😉 Yorumla Eva33_ +1 yıl Bence de Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 1,8b cevap paylaştı. Mercedes 1 0 Yorumla
NarsistAdam Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl mercedesin c serisi bok gibi 0 3 Yorumla Eva33_ +1 yıl Neden? Yorumla NarsistAdam +1 yıl parası az olan ve e serisine binemeyen insanların ortama hava atmaları için yapılmış araç Yorumla Eva33_ +1 yıl 🤔 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Mercedes daha iyi. Biraz pahalı olsa da sağlam araba. Passat'ı bazen sevmiyorum, özellikle DSG şanzımanını. DSG şanzımanlar çok hassastır ve sık sık arıza yapıyor.
Mercedes c 200d
İkisi de sorunlu marka sağlam araba istiyorsan Japon alacaksın
Ben pasatcıyım. 😍 Nedeni yol tutuşunu seviyorum.
Ben sevemedim 😂
Konforlu bir araç. Neden sevmedin ki 😀
O açıdan öyle konforlu. Biraz ağır araç ondan sevemedim 😂
Passat yol mu tutuyor 😂 peki yolun bundan haberi var mı
@ByAlfonzo yok 😂
Kızlar hiç mi araba sürmediniz ya 😂
@ByAlfonzo ben sürmedim 😀
Belli zaten
Kalite olarak Mercedes bi tık öndedir ama parça fiyatları çok tutulma durumu Passat diyorum
Merco varken digerlerine gerek yok
Atla essek kiyaslanirmi 😅
Anlamadığım için sordum hangisi eşek oluyor 😂
Mercedes varken diğer arabalar eşek sınıfına girer 😅
Bende öyle düşündüm de mercedesin bu serisi kötü diyen var
En kotu Mercedes bile diğerlerinden iyidir bence 😉
Bence de
Mercedes
mercedesin c serisi bok gibi
Neden?
parası az olan ve e serisine binemeyen insanların ortama hava atmaları için yapılmış araç
🤔
Mercedes tabiki