2022 volvo xc60 recharge kullanıyorum. Ve aracın 180km/h limitörü var. Bunu nasıl kaldırabilirim acaba?

2022 volvo xc60 recharge kullanıyorum. Ve aracın 180km/h limitörü var. Bunu nasıl kaldırabilirim acaba?

Bu limitler profesyonel mühendislerle özel testlerle gerçekleştirilir. Bu limitörü kaldırınca maalesef ki savrulma takla atma gibi sorunlar ortaya çıkar. Örneğin volvoda r dizayn seçeneği vardır. Onlarda limit 250 ama 110 u aştın mı araç spor otomobil gibi yere yapışmaya yani alçalmaya başlıyor. Ben güvenlik için asla ömermiyorum.
Rica ederim
Beyfendi xc90 da bende var. Bence kaldırmayın. Otobanda hız limitleri belli. 180 km/h'yi assaniz bile kaç dakika öyle gidebilirsiniz? volco güvenlik üzerine yoğunlaşmış bir araç. Ben stock halde kullanıyorum ve actirmadim. Yazılım atan modofiye garajlar kaldırır.
Arabanın tekeri oluruz sınır felan tanımayız. 🙂böyle arabam olsun gitmesede olur içinde yaşarım
Allah kaza bela vermesin🙂
Rica ederim 💐
@begum_clk teşekkrler en iyi grş sectğin için🤗
Begümüm sen nerde 180 basacaksın onu söyle önce))))
Otomatik hız sınırlayıcısı işlevi (ASL1), Hız sınırlayıcısını (SL2) tamamlayıcı olarak etkinleştirilebilir ve devre dışı bırakılabilir.
Orta ekranın fonksiyon görünümünde bu düğmeyi kullanarak fonksiyonu etkinleştirin veya devre dışı bırakın.
YEŞİL düğme göstergesi - fonksiyon etkin. Otomatik hız sınırlayıcıyı mevcut hızla başlatmak için direksiyon simidi düğmesine basın.
GRİ düğme göstergesi - fonksiyon devre dışı. Bunun yerine normal hız sınırlayıcı etkinleşir
Huz göstergesi şeklindeki düğmeden bahsediyor)
Begüm Allahtan Bi'Bilen varda yine iyisin, kayınvaliden seviyormuş benim gibi Bi'Bilen e rastladın)
Denemezsen gönül koyarım)))
Denerken 180 i geçecek misin, trafik cezası yazılırken eşlik etmek isterim🤣🤣🤣🤣
Teşekkür ederim eig için hodjam)))
İnşallah becermişsşndir limitörü
Cevap
17Cevap
Kaldiramazsin maalesef.. Çünkü sonrssi güvensiz olduğu için bunu Volvo kendisi kilitliyor.
Ya da sanayi de beyinciker bu işi yapabikir ama garsntisini etkiler mi, etkiler
Konulduysa vardır bir bildikleri. Demekki güvenli değil. Hele volvo hata yapmaz o konuda. O nedenle kalsın öyle kullanın
Sanayide her türlü takla mümkün ancak garantisi bitmediyse , garanti dışına çıkabilir
Ayrıca volvo servisine her götürdüğünde bu yazılımı yeniden yükleymen gerekir
Ayrıca bir aracı 110 KM üzerinde kullanacaksa Demir Bükey ya da başka birinden ileri sürüş teknikleri eğitimi almanı tavsiye ederim (hali hazırda biliyorsan o başka) Ve Çarpışma testlerini izlemeni de tavsiye ederim 90'la ve 150 ile çarpınca ardaki farkı anlaman için. En iyisi volvo'da olsa 180 ile kaza yaparsan sağ çıkma ihtimalin sıfıra çok çok çok yakın
İzmir otobanında OK ama :) yine de dikkat. 5-10 metre aşağı ucup bir honda civic arabayı pert etmiş tecbrübeli bir arkdasınız olarak söylüyorum
Bunu teknik servisinde bir ücret karşılığında kaldırıyorlar Begüm hanim
İnternette aratırsan bulabilirsin lakin limitörü kaldırırsan garantisi biter
Baya sıkıntı hemde. Niye kaldırmak istiyorsun
😂😂 aracı değiştir o zaman
Beni gezdirir misin benzin parası veririm 😂
Hangi şehir 😂
yazılımla kaldırılır ama garantisi biter haberin olsun
Suvlar için 160-180 üstü kesinlikle tavsiye değildir. İlla yaptıracaksanız özel servisinde bilgisayarla yapıyorlar
Eğer Volvo Care Key yoksa sen de, Limitörü ancak Sanayi'de kaldırtabilirsin. Garanti'yi etkilemiyor.
Araçları stok kullanma taraftarıyım 180+ için araç değiştir bence
kaldırınca garanti kapsamının dışında kalıyor, bilesin
onun için o işe hiç girme. audi ile takıl hız yapmak istiyorsan. 200ün üzerinde hız limiti devreye giriyor.
Yazılımla actırırsın bunu yaz zor degıl
Kaldıramazsın.
kiralık olduğu için kaldıramazsın..
Fiyatini da yazsaydin ooo volvo xv60 vauuvvv 🤩🤩
😂😂 bilgi edinmek istiyorum
Ooo çok seksi.
Servis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?